ännu ett år har gått

Ännu ett år har nu gått och idag fyller jag 19 :) Kommer ihåg min födelsedag förra året som om de var igår, tänk så mycket som han förändrats sen dess. Får en klump i magen av att tänka på de, tänka på de liv jag levde då..
Blev väckt med finsång av syrran och Murat ända från turkiet för en liten stund sen :) bästa sättet att bli väckt på :D om två timmar kommer Pappa hit med frukostbullar så ska vi mysa till de här innan jag ska iväg.
Så frågan är om jag ska börja fira min födelsedag med en öl och en cigg på balkongen redan nu?! :P man fyller ju bara år en gång om året och då borde man väl unna sig en öl halv nio på morgonen :)



it´s in this way i like it :P

over and over again

..varför nu? varför nu efter så lång tid? jag orkar inte, vill bara skrika för du borrar ett djupare och djupare hål i mitt hjärta

nedräkning

Snart bär det av till IKEA igen för att göra mina sista inköp. två dagar kvar :) tiden går så jäkla fort och jag har massa skit kvar att packa ner i min små flyttlådor!
De värsta med att flytta just nu är att jag inte har några pengar kvar åt andra nöjen, på ett sätt är det fan värt de men lite trist också. men vafan min egna lägenhet och nya och fina möbler säger man inte nej till :)


-undra hur syrran och murat har de i turkiet?...

we are the best

Idag hämtade jag nycklarna till min lägenheten :P SWEEET! Greta blev helt till sig när hon såg att ABK hade klistrat fast mitt namn på dörren :D Imorgon MÅSTE jag börja packa!

iaf så var min och agges dejt i fredags supermysig :) alltid lika trevligt att gå på dejt med henne :)




-i love my babe<3 hon är den bästa

Idag åkte förresten Sis och Murat till turkiet i två veckor, kommer sakna dem så in i norden!

woohoo

  • om en vecka fyller jag 19
  • om 5 dagar flyttar jag
  • Imorgon får jag min lägenhetsnyckel
  • om 9 dagar börjar jag på högskolan


handelsbaren

Sitter hemma hos Agata och dricker öl och fixar oss inför kvällen. Ska bege oss till Handelsbaren senare för att äta middag och ha de trevligt :)

vi gjorde det 11/8-09


för 1.5 år sen blev det min familjstjärntecken på armen eftersom jag har världens bästa mamma, pappa och syster <3

waiting...

en nervös Madde :)

en lidande Paula :)

:)

Maddes :)

halvvägs :)

och i år blev det texte "It´s times like these you learn to live again", dels för att de är en av mina favoritlåtar och dels för att citatet är sjukt bra och meningsfullt. Låten och jag har kämpat oss igenom många jobbiga stunder :) hehe


should i stay or should i go

om en timme börjar jag jobba, antagligen sista dagen för den här sommaren om dem inte ringer in mig. Känns skittrist eftersom jag trivs långt ut i fingerspetsarna på mitt jobb. Mitt andra hem, alla är så goa där.

Igår blev det som sagt fika på stan med Greta och Achie, mycket trevligt! senare begav jag mig hem till mami för att äta godmat med sis och murat och skvallra, vilket vi i familjen Malmkvist är bäst på :) :P


Sicken tur att jag bestämde mig för att bosätta mig i Kristianstad än då, annars hade de inte blivit fler fikastunder på fenix med mina små mp-muppar :) tror minsann jag gjort rätt i allt de här :) På måndag hämtar jag ut nyklarna!! :)



times like these


it´s times like these you learn to live again...

detta var min lilla hemlis som jag gjorde igår. är supernöjd! kunde inte blivit bättre!

Nu ska jag bege mig in till stan för fika med Greta och Achie sen blir det middag hos Mami med sis och Murat.

hemlis

nu smäller de snart :) ska börja röra mig in mot stan nu för att möta upp Madde och paula. Ni får veta sen... :)

sommar med göran

ska möta upp greta i stan klockan åtta :) ska se sommar och göran på bio ikväll. sen får jag se va jag gör efteråt, om jag kanske möter upp agata på handelsbaren en stund eller om jag åker hem och kollar på nån halvkass film :)
Blir tyvärr inget Ikea i helgen som de var tänkt eftersom jag ska nu plötsligt jobba dubbeltpass på söndag 07.00-20.30.
så vete fan när jag ska hinna med ikea, i veckan kan jag inte och nästa helg ska jag kanske till polen med agata :) och sen flyttar jag.. fan va tiden går snabbt, börjar få smått panik nu.

händer även en annan rolig grej denna veckan men de får ni veta senare ;)

ha en bra kväll!


krama kudden




frida säger (00:47):

tycker iaf den bilden är småsöt på oss

- Danko | säger (00:47):

jadå, jag är ju med på den

haha

- Danko | säger (00:48):

roolig

frida säger (00:48):

aaaaaaaaaah hopplös är du

=)

- Danko | säger (00:48):

haha kan inte hjälpa de

om jag säger att vi ser söta ut så är de ju precis som om vi vill vara söta ihop oftare

eller nåt

haha

frida säger (00:48):

haha vafan fick du de där ifrån

- Danko | säger (00:49):överrallt

jag menar jag är ju en väldigt söt kille och så, lätt att bli kär i mig

hahah

/
har nu verkligen konstaterat att Jon har en skruv lös även om jag nog alltid har vetat de :)



Har haft en jättemysig kväll med agata, suttit i hamnen och druckit kaffe, rökt och snackat skit :) fick även lite annat sällskap runt tio tiden. men fick allt vända klacken hemåt runt halv tolv eftersom lilla agata ska upp och jobba imorgon. själv är man leeedig en dag till :) men dem två senaste dagarna har jag ändå spenderat en del tid nere på jobbet fast jag varit ledig, roligare att sitta där och snacka skit än att sitta hemma själv :)

nej nu ska jag krama kudden, eller iaf kolla på film :) nattinatti

right or wrong

medans alla andra letar resor letar jag soffa..
hrm alltså jag har en klump i magen av oro. Va håller jag på med, varför gör jag inte som alla mina vänner, festar, resor och lever livet. Nej istället ska jag flytta och plugga.. jag har fan hela livet på mig med de.. Samtidigt så vet jag ju att jag vill detta, gå vidare i livet, BLI VUXEN! men ah jag är så sugen på att åka utomland och festa gärnet med mina vänner..
usch det är jättemycket som snurrar runt i mitt huvud just nu.. och jag bara hoppas att jag gjort rätt beslut

RSS 2.0