goodbye

Hade verkligen en super bra och mysig födelsedag. vaknade upp av att älsklingen stod med en tårta med tjugo ljus i och sa grattis på födelsedagen älskling. de va underbart att vakna upp till de. sen spenderade jag resten av dagen med älsklingen och så fick jag besök av familjen sen på kvällen gick jag, moddi och madde ut och åt sen blir det två glas vin på kvällen när vi kom hem :) kunde nog inte haft en bättre födelsedag.

idag ska jag in till stan och shoppa småprylar med Madde och pierca mig i örat, min födesedagspresent från Madde :) sen bär det av till åhus för att säga hejdå till min kära Amanda som flyttar till sundsvall imorgon :( kommer sakna henne massa.

lägger upp en bild på min fina tårta jag fick av babe en annan gång.

<3


one day left

imorgon fyller jag 20 år!!! wiiihooouuuhjijanvjnfjisoe :)

alltså måste bara påpeka att jag nog haft den tråkigaste helgen på länge, har inte gjort ett skit.
Idag har jag verkligen storstädat lägenheten, tog några timmar men gud va skönt de är nu :) rent och fint!
så nu ska jag snart ta mig ett varmt bad och dränka mitt hår i hårinpakning sen blir det nog en liten ansiksmask på de :) sen ska jag krypa upp i soffan med varmchoklad och nya SOLO som jag köpte idag. 

ser fram emot morgondagen :)  

20e augusti

Bara tre dagar kvar tills jag fyler 20 :) har en känsla av att denna födelsedagen kommer bli en av dem bästa :)

Idag har jag varit och sagt hejdå till min vän Achie som flyttar till Kalmar med Tobbe imorgon :( känns konstigt att alla ger sig av nu. Men är glad för deras skull och önskar dem all lycka. Nästa vecka beger sig även Amanda iväg, ändå upp till Sundsvall :( men men man får försöka hålla kontakten med dem små mupparna ändå :)

Söta lilla achie & jag <3


up and down

de senaste dagarna har mitt humör verkligen gått upp och ner, ena stunden är jag ledsen, sen arg och sen glad. men har mest känt mig allmänt nere utan anledning, vädigt jobbigt och frustrerande. antar att de är dem nya p-pillerna som kroppen ska vänja sig vid.

en fråga: varför har killar absolut noll förståelse för en tjejs pms humör? Ni killar kan verkligen inte förstå att man faktiskt kan känna sig nere utan anledning. och när vi gör de så ska ni bara vara snälla och gulliga och ställa upp för oss istället för att irritera oss och ställa massa frågor som alla börjar på varför. vårt humör blir inte bättre ut av de ska jag tala om för er.

RSS 2.0