kaos

Hrregud va allt kan bli konstigt och jobbigt. Idag skulle jag vila och plugga men plötsligt får man veta något man verkligen inte vill veta och allt blir till ett stort kaos istället.

jag blir galen, nej inte galen jag blir förbannad. Är så trött på detta.. hur kan allt blir så fel helt plötsligt.
Upprörd til max är jag nu, ingen motivation till att plugga, det snurrar bara i mitt huvud..

destination unknown

Igår bokade jag och tjejerna en resa :) Så den 15 april bär de av till destination unknown ;) LÄNGTAR!
Kommer bli underbart, synd bara att vi tappade Johanna på vägen.

Idag är jag föröverigt på skitdåligt humör, nu orkar jag snart inte bry mig om någonting längre. vissa människor förstår jag mig bara inte på, varför lägger man energi på dem egentligen?
Skit dag, vill bara skrika rätt ut.

'
Fan va kul vi ska ha de tjejer :)


tack för en trevlig kväll igår tjejer :)

times like these

Lördag.
Ikväll ska jag hem till Agata med Johanna och Achie, vi ska kolla upp lite resor och förhoppningsvis bokar vi en med :)
Jag behöver verkligen komma iväg lite, allt snurrar bara i mitt huvud. Hur kunde allt bli så komplicerat egentligen? Och hur kunde nån glömma en helt plötsligt? och hur kan någon vara så självisk?

Nej bort bort bort...

kvällen ska iaf bli trevlig. nu ska jag fortsätta lyssna på Foo fighters medans jag fixar mig :)
Dem är räddaren i nöden :D

090327

Godmorgon!
Kvällen igår avslutades vädligt oförväntat så nu är jag aningen förvirrad med en klump i magen.
Är även sjuk idag, men ska ändå åka in till stan om en timme och träna med Tessan sen ha NK, känner att jag kommer bli galen av att bara sitta hemma måste ut och rensa mina tankar.

Ikväll blir de nog bara en lugn hemmakväll med choklad eftersom jag har en jäkla hosta och huvudvärk och känner mig allmänt febrig. så nej frida inget festande denna helgen. VIT HELG!

förresten så fyllde min kära vän Josefin 20 år igår, så ett stort GRATTIS till henne. Tiden går otroligt fort, vi har varit bästa vänner i 15 år nu :) Josefin är verkligen som min andra syster, Josse är inte en vän jag drar med mig ut på krogen eller nåt sånt, utan vi myser till de med en påse godis och en bra film. Sen kan vi sitta och ha djupa samtal i flera timmar. Eller slår vi en pling och tar en promenad där vi snackar av oss. Vår vänskap är allt annat än ytlig, den är djupare än de djupaste havet, de finns nog ingen annan som vet alla mina innersta tankar så väl som Josse:) Så snacka om att jag saknar henne nu när hon befinner sig uppe i Umeå, men hon kommer hem och hälsar på om två veckor :)

hejsvej<3

happy birthday


Grattis sis på 21 års dagen!

som sagt idag fyller min syster år, 21 år! fan va tiden går fort. Kommer ihåg så väl när vi var unga och dumma och gjorde allt för att förstöra för varandra. hehe. På den tiden spenderade vi även all vår fritid i simhallen, varje kväll och varje helg. De var tider de. Och nu bor vi på olika ställen men står varandra så mycket närmare än när vi umgicks dygnet runt innan. Så även om åren dem går så kommer vi alltid va systrarna Malmkvist, förjävliga men otroligt bra :)

Så vid fem tiden ska jag möta upp sis och murat i stan för att äta lite sen gå på bio :)
sen får vi väl se om jag fortsätter hem till dem en stund för lite kaffe och xbox eller om dem vill spendera kvällen själva och jag beger mig hemåt!


wtf

de först jag ser när jag vaknar och tittar ut genom fönstret är SNÖ??!!!!
Helt seriöst vafan är de här, jag är så trött på de jag vill ha vår vår vår.
Men trots detta har jag varit på strålande humör idag, säg mig inte varför men vissa dagar får man sina ryck :) slutade vid halv tolv så när jag kom hem fixade jag lite nudlar sen tog jag en powernap fram tills nu, så egentligen borde jag inte kalla de för powernap :)

Snart kommer Amanda och hämtar upp mig för att sedan köra till Vinslöv och hämta hennes balklänning, följer med som sällskap eftersom jag är på prat och flumhumör idag :)
Sen ikväll ska jag hem till Agata för lite gossip samt rosing och desperate kväll, har ju blivit tradition som jag skrev förra veckan med :)

- give me a chans to show you

50 års kalas

snart ska jag bege mig hem till sis och murat för att fira deras födelsedagar, så de blir ett 50 års kalas med andra ord :) Ska bli ritkigt trevligt, ska även få träffa min kusin Malin som jag inte sett på flera månader nu så de blir massa gossip :P
Sen hoppas jag på utgång med sis, murat och några andra senare ikväll men vi får se.

Hade förövrigt en supermysig kväll igår tillsammans med Amanda och Agata, blev skräckfilm och annat mys :)

nu måste jag fixa håret sen pyser jag. Ha en trevlig lördagskväll <3

ledig

Idag har vi studiedag, underbart!
Har klippt mig idag, efter de mötte jag upp Molin, Achie och Agata i stan. Vi kollade upp lite resor (sjukt dyrt), sen blev de en fika och en liten runda på stan. Inskaffat vårskor nu, så welcome spring!
Alltså jag blir på sånt otroligt bra humör när våren och solen kommer, blir som ett barn på julafton :)

lite senare idag kommer tessan hit, ska ha en liten mysig kväll tillsammans med film, skumbad och girl talk :)

the sun is shining <3

vårkänslor

Vilka vårkänslor man har idag, synd bara att de blåser så mycket.
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen sen äta lite sen är de dags för min och Agatas tevekväll :) Den rätta för rosing och desperate housewives. De har börjat bli en liten tradition för oss att kolla på de tillsammans på tisdagskvällarna :) väldigt trevligt!
min tanke va att jag skulle hinna plugga jättemycket idag eftersom jag slutade tidigt, men icke.

nej, duschen kallar! <3

sunday

Idag är det söndag, igen! Om en timme eller två ska jag köra hem till mamma och hälsa på och äta lite mat sen bär det av hem till syrran och murat för lite kaffe och gossip :)

Tänkte slänga upp en outfit bild sen i fredags med som jag fick av amanda igår :)



förövrigt blir jag smått irriterad och fundersam, what do you want from me??

3:3 flower power

Hade en supertrevlig kväll igår med tjejerna och Jakob :) Men fan va trött och sleten jag blev innan bussen hem, helt sjukt. Men har fått sova ut idag, riktigt sköönt. Så ikväll blir de bara att slappa framför tvn.







3:3

Ikväll är de 3:3 fest som gäller, flower power tema :D Vi kommer vara så grymt snygga och ikväll ska de festas som aldrig förr :)



Idag på NK:n satt Amanda och ritade hur vi skulle se ut ikväll ;) snygga eller hur?
Mandy till vänster och jag till höger :P

Om 45 min kommer Greta, Achie och tessan hit sen lite senare drar vi hem till Agata på förfest/ klassfest :)
Denna kvällen kommer bli nice

ha en trevlig fredagskväll, men drick inte för mycket ;)

bloggtorka

Hejsan!
Gud va kass jag är ibland, skrev i fredags att jag skulle lägga upp bilder i lördags men va är de för dag i dag? ONSDAG!
Jag ska försöka bättra mig nu. Så va har hänt i mitt liv sen sist jag skrev?....
I fredags var jag, Amanda, Agata och Greta som sagt ute och åt, supermysigt var de verkligen :) sen jobbade jag lördag och söndag, har faktiskt saknat mina gamlingar lite, dem kan verkligen göra en glad tro de eller ej :)
Oh i lördags var jag förövrigt i stan och hjälpte murat att köpa present och syrran, vi lyckades riktigt bra tycker jag :) PLUS att jag köpte ett par så snygga skor, är förälskad :P
Sen har jag bara slappat nu i tre dagar, inga lektioner bara redovisning av PA.


När jag och Greta var och kollade på Navid förra onsdagen :)

Amanda & Agata sen middagen i fredags :)

Jag och Greta i fredags :)

Min och Tessans bok är nu tryckt och klar :)


studentmössan, 12 juni here we come :P

i cant wait :P

Idag är det den 11 mars, vilket betyder att Mazdak fyller år. närmare bestämt 20 år idag :) Ett stort GRATTIS till dig, hoppas du har haft en bra dag :) SKÅÅÅÅL

de var allt för mig denna gången :) <3

yesterday

Gårdagen var den bästa på länge :)
Mitt och tessans projektarbete blev klart, boken blev tryckt och fyfan va nöjda vi är :) kunde inte blivit bättre! Sen var jag med Sis och Murat hela kvällen men kvällen avslutades på bästa möjliga sätt :)

Nu ska jag snart ta bussen in till stan och möta Amanda, Agata och Greta :) Vi ska äta god mat och snacka skit och givetvis fira att Greta klarade uppkörningen idag och har nu körkort :) GRATTIS!!!

Imorgon när jag kommer hem efter en runda på stan med Murat tänkte jag lägga upp lite bilder från i onsdags, igår och idag :) så kika in då :)

girls night out <3

navid

Oj va stressigt de blev plötsligt!
Efter religionen bestämde jag och greta oss för att åka hem och slöa istället för att ha håltimme sen en totalt meningslös och onödig svenska lektion. Så jag åker hem äter och sover, när jag vaknar bestämmer jag mig för att ut och springa och när jag är ute ringer greta och säger att våra planer för imorgon visst var ikväll istället, vilket betyder att jag måste vara inne i stan senast sex. Så nu har jag fått tag på pappa så ska snart cykla ner till hans jobb hämta bilen och köra in till stan :) Greta har inte helt koll alltid ;)

see you later

ledig

Idag har jag varit ledig :) På ett sätt hatar jag att vara ledig för jag blir så rastlös men jag har lyckats att fylla min dag rätt bra idag :) Först mötte jag upp Jennifer i stan klockan elva, gick och tog en kaffe och snackade skit, sen kom anna och gjorde oss sällskap :) sen när jag skulle ta bussen hem möter jag Angelica, Johanna och Rebecka. Dem skulle till Åhus och fika/äta så då hängde jag med för dagens andra kaffe och lite gossip :) Sen efter de stack jag och hälsade på Tessan när hon jobbade och samtidigt passade jag på att säga hej till pappsen eftersom du jobbar på samma jobb :)

Så nu ska jag ta något att äta och kolla på sex and the city :)

show me

Ny vecka, nya tag.

Alltså fan va alla dagar suger av tråkhet. Finns inget att göra när man väl kommmit hem från skolan. helst av allt skulle jag vilja umgås med alla mina vänner dygnet runt hela tiden, då trivs jag som bäst :)
Men ska snart gå hem till Agata en liten stund.

funderar, analyserar och tänker...

RSS 2.0