give me a break and let me think

usch kan inte sluta tänka på allt skit. De snurrar runt i huvudet hela tiden, sanrt blir jag tokig.

Men imorgon åker jag och Greta till stockholm :) Ska bli riktigt roligt, och jag tror jag behöver komma bort lite för att rensa tankarna. Så dessa fyra dagar ska jag bara shoppa och ha trevligt och mysigt med Greta:) så får jag ta tag i alla bekymer när jag kommer hem igen.





Lovet har även innehållit kebabkväll och vattenpipakväll :P - jag klagar inte



Stockholm, here we come


answear me

Har en stor klump i magen, jag vet inte längre va jag vill. Jag vet va jag känner men vet inte om de räcker.
Du säger en sak men visar en annan, ena dagen vet jag att de är dig jag vill ha men en annan dag undrar jag om jag inte förtjänar bättre. Jag är inte personen som vill ha mitt liv bestämt redan nu, och inte en person som styr sitt liv efter en annan. Men just nu har jag insett att de är så de ser ut. Och jag får smått panik över de. Jag vill leva mitt liv, leva för dagen och se vart de tar mig. Men samtisigt är jag kär, så va i helvete ska man ta sig till?!

Vilken väg ska jag ta

give me a smile

Tänkte bara slänga upp en bild på min klass medans jag sitter här och deppar! Världens tråkigaste dag och tankarna och känslorna tar över :(


en underbar klass :P

i´m free


Lördag, första dagen på lovet :) It feels good!

Efter gårdagens enda lektion, NK körde jag hem till Therese och se hur det var med henne eftersom jag inte sett henne på hela veckan. Och de var ju inte den vackraste therese jag har sett :) Röda ögon, fettigt hår, snorig och blek.. Min lilla gumma hade knappt någon röst heller. Du får krya på dig hjärtat så vi kan ses innan jag åker till stockholm!

Sen på kvällen körde jag hem till Clarissa och Alex och kollade på idol och snackade lite skit.

och idag ska jag snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite. Köra hem till mami och  mats och äta middag sen kör jag hem till Greta och har en lång och mysig kväll med kladdkaka, film och vattenpipa :P

Vilken frihet att ha körkort :P:D

puss / F


I MADE IT

KÖRKORTET ÄR NUMERA MITT :D

Hade uppkörning idag, och jag klarade de :P sån otrolig lättnad. Så efter uppkörningen tog jag bussen hem.. och sedan tog jag bilen och körde tillbaka till skolan, efter sista lektionen körde jag och Greta hem till henne, sen till mamma sen till syrran sen hem :D HAr blivit mycket körande idag. and i like :P

Nu är de snart lov, ska bara klara av morgondagens NK lektion. sen har jag en veckas höstlov som kommer att bestå av, myskväll med Tessan, bio med Gretch och så stockholm :)

En toppen dag med ett stort leende på läpparna har det varit

sometimes i cant stop thinking about you

Jaha, då var ett av veckans prov avklarat idag, Religion. Gick väl sådär. Och imorgon har jag psykologiprov. orkar inte plugga. På sista tiden har jag blivit så förbaskat skoltrött att jag inte orkar bry mig om hur det går i skolan ens. Skiter i lektioner bara för att få åka hem och sova. När ska man få orken tillbaka undrar jag?!

Och inte bli de lättare av att jag saknar dig varje dag. Ont i magen har jag varje kväll innan jag somnar. Varför ska de vara så jobbigt, kan de inte alltid vara en dans på rosor. utan de där små taggarna som gör så ont.
kan tiden gå fortare eller kan jag åtminstonde stänga av mina tankar och känslor ibland.

Kvällarna känns som flera veckor utan dig.

Nae nu får jag kanske ta och plugga lite!

utgång/ullared

Gårdagen bestod som sagt ut av Ullared med Therese och Greta :) Hade en super trelig dag, dock köpte jag i princip ingenting men Therese och Greta var mer flitiga :D påvägen bestämde vi oss för att vi skulle ut och partaja, så de var snabbt hem byta tröja sen dra iväg till bussen :) Och kvällen slutade lika bra som den började :)
Sicken kanondag de blev






godnatt <3

kramp i foten

usch vilken eftermiddag/kväll har suttit och skrivit på mitt jävla svenskaabrete om romantiken.. har suttit i tre timmar men tycker ändå inte att jag kommit någonstans och nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.

Hade inga lektioner idag, men åkte ändå in för att göra en fotouppgift sen satt jag och tessan och gjorde lite mpå vårat projektarbete :) de kommer bli så jävla bra :D

Imorgon blir de Ullared med mina två töser :P De kommer bli lajbans, går inte att ha tråkigt med dem :)

Igår var förövrigt en liten speciell dag, träffade Mazdak för första gången sen vi gjorde slut, alltså de var över ett år sen jag såg han sist. Men de var super trevligt och roligt verkligen :)

<3

de luktar körkort

Hej!!!!!!!!!!!

Idag hade jag uppskrivning, och jag klarade de :P Ytterliggare ett steg närmare körkortet :D UNDERBART! vilken lättnad.

men är även lite nere idag, eftersom E åker iväg idag, så vi kommer inte snacka på två veckor.. long long time.

Men just nu är jag glad så bort me de tankarna  :)

<3

worried

Igår kväll hade jag, tessan och gretch myskväll med mat, film och chips och dipp :P nam nam..
En ritkigt trevlig kväll blev de, och sisådär lite över tolv skulle jag och gretch ta bussen till stan, men väl inne i stan gick inte min nästa buss förens om en timme så de blev att dra till Hessle :P där vi även träffade Jon! Så kvällen fortsatte bra och sen fick jag god natts sömn vilket har lett till att jag har gjort min religion läxa tills onsdag plus lite psykologi, och nu ska jag plugga teori till körkoret. Sen vid fem ska vi fira min "plast syrra".

Ha en bra dag alla bakis människor :)




sometimes you make me sad

Dagen började bra, hade prov i företagsekonomi, kunde gått bättre emn kunde verkligen också gått betydligt sämre. så jag är väl nöjd.. sen hade vi projektarbete.. Vilket betyder FRITZ AND TESSAN TIME :)
Men sen helt plötsligt förändrades den underbara dagen till en hemsk dag.
Världensbråk med min älsakde E. usch har inte mått så dåligt på länge som ajg gjorde ikväll. Men tror vi har löst allt nu igen. Så de känns lite bättre. De som inte känns lika bra är att just nu efter detta stora bråk är han ute och festar med sina polare.

Men men i trust him.


Me and gretchen :P <3

dont cry baby

Idag har varit en sådan deppdag :(
Har pluggat precis hela dagen, är helt slut i huvudet nu. Plus att jag saknar E något så fruktansvärt idag :( Tänk bara för en vecka sedan var jag hemma hos han och allt var helt underbart. Nu är jag tillbaka till ensamheten i Sverige. :(
Så givetvis ringde jag till han och grät lite och då sa E givetvis, Dont cry baby, please. If you are sad i´m sad too.
vill bara åka tillbaka och ligga i hans famn och pussa på han....fan varför ska jag alltid göra de så svårt för mig själv..


My heart is broken:(

MP3A

Oh gårdagen var super :) Dock slutade den för tidigt om ni frågar mig.. fast jag var rätt död.
Men började med att alla träffades hemma hos emma halv sju.. sen beställde vi kebab/pizza :P Krängde som vi aldrig hade sett mat innan :P Iaf jag och Achie :) efter detta bjöds de på gratis drinkar hela kvällen lång :P Oh underbart!
Riktigt trevligt och roligt hade vi.












tonight it is all about the class

Ikväll blir det klassfest med MP3A :P De var grymt längesen sist :)
Så jag ska sanrt ta bussen in till stan för att möta upp dem andra.. sen ska vi beställa pizza och käka ihop sen blir de party party :P kommer bli en toppen kväll :)

Idag hade jag även tänkt ta lite bilder om jag kommer ihåg.. eftersom jag fortfarande har Janinas camra.

Hoppas ni får en bra kväll <3

saknar dig :(

RSS 2.0