S!ESTA

Nu så äntligen bär det av till S!ESTA :P Det ska bli super!!
ÅKer hem till Angelica och anders vid elva, sen ska vi handla lite sen så blir det S!ESTA nästa :P
Kommer hem på söndag någon gång.

Ha de bra och sup inte ner er :P

/ f

ny vecka, nya tag

Då var det näst sista veckan innan sommarlov :P Känns bra de!

Idag på praktiken var det hyffsat slappt, hade ett konstigt cp ryck i förmiddags :P skrattad konstant och drog de mest konstiga skämten :D men jag underhöll tessan iaf!!!

Nu är jag hemma i Åhus, oh saknar mer och mer :) men snart är jag tillbaka för en hel sommar! Planerar då att jävlas lite extra här hemma ;)

Nu kurrar min mage så får hopaps att det snart är mat!

/
F

lyckat

Godmorgon!
Har precis vaknat till fåglarnas kvitter utanför mitt fönster :)
denna helgen har varit kanon, i fredags efter jag slutat åkte jag till bjärnum och hälsade på min kusin och åt middag där innan jag gick över till A! Senare på kvällen åkte ajg och A till Hässleholm och senare vidare till tyringe. Inte så kul just i tyringe men träffade massa trevligt folk :) Sen åkte vi hem vid två tiden :)
Sen var det mys hela lördag förmiddag :P Sen åkte jag hem till Åhus för att träffa Lotten, jätte kul att träffas eftersom det var evigheter sen sist. men när klockan var runt halv åtta var det dags att gå hem till Jossan. Och givetvis cyklade jag och Jossan ner och köpte massa godis som vi mumsade på under eurovision. Hatar egentligen det programmet eftersom de bara är "kompis röstning" och sånt skit.. men det fick an.
Men fan va ful charlotte är och björn var bara pinsam.

förövrigt har jag haft jätte ont i magen sen i lördags förmiddag =/

Nu ska jag ut och sola lite innan jag ska åka in till stan och möta upp Sis för att sedan köra hem till mami.
fira morsdag med god middag och lite sånt trevligt!

Hoppas ni får en underbar dag <3

två arga 17 åringar

PRECIS!!
Det är var jag och tessam varit i eftermiddags.
Vår jävla praktik plats villvi bara skita på.. Den är bra på ett vis men ibland kan dem vi jobbar med vara så otrevliga. Dem frågar aldrig hur det går, engagerar sig noll i oss och säger inte ens till när dem går på lunch..
Sen helt plöstligt kan dem vara trevliga.
Så idag när det var typ en timme kvar tills vi slutade och vi var klara med allt vi skulle göra, tror ni vi får sluta?! nej, då drar dem med oss på något jävla tryckföretag för att kolla på en ny maskin.. VEM FAN BRYR SIG! kunde vi inte bara fått sluta..

men som tur är har jag min Tessan, utan varandra hade vi dött :D
image131
Tessan får mig alltid att skratta, absolut ingen annan som förstår vår humor :P

image132  image133
visitkort och reklamblad...

torsdag

Vissa dagar är underbara!

Igår kväll var en sån dag. Efter praktiken åkte jag hem till pappa i Åhus. Har faktiskt lite dåligt samvete för att både jag och syrran flyttat ut.. När jag kom hem satt jag och pappa och snackade i två timmar :P Detta händer inte ofta ska jag då informera, för dem ggr jag är i åhus annars är på helgerna då pappa jobbar. Så det var super :P
Sen tog jag en promenad med min kära vän Jossan, alltid lika trevligt :P Sen kom jag hem och tittade på greys anatomy, ÄLSKA!!!! och nu har jag vaknat upp i mitt kära rum och solen lyser in, i love it. Nu ska jag snart gå till bussen!

Hoppas ni får en toppen dag <3

en känsla

Hejsan hoppsan!

Har nu kommit hem från andra dagen på praktiken. Är på en reklambyrå tillsammans med tessan :P Utan henne hade jag dött för hon förgyller mina dagar, som alltid :) Men nae min praktik är väl inte den bästa men de kan väl bero på att jag inte är intresserad av detta. Jag vill ju jobba med något helt annat sen. Men det duger iaf..
Idag fick vi till och med sluta två timmar tidigare :) Underbart eftersom vi annars inte slutar förens fem..

jag har en känsla i magen, en känsla som jag inte vet är bra eller dålig..

image129

image130 ÄLSKA CONVERSE :D

UPPDATERING

Tänkte bara uppdatera lite för min vän josefines skull :)
Jag vet att du vill veta vad jag tänker just nu och jag lovar att jag ska berätta för dig denna veckan.
För jag ska nämligen komma hem till åhus denna veckan lite. Snart sommar och dags att flytta hem till pappa igen så ska börja lite smått nu på tisdag, så då måste vi ta oss en promenad och så ska jag berätta för dig!

För övrigt har detta varit världens tråkigaste helg. Hade massvis med planer inför helgen men inget har blivit av.
skulle dragit på grill kväll i kväll med A &  A och massa fler men de verkar som jag inte kan eftersom jag bor i piss fjälkinge och bussarna går svin dåligt. Och sen den tredje A hör man aldrig av längre han svarar inte när man ringer. NU SKITER JAG I ALLT
,

siesta

image126

Nu har jag bokat biljett till siesta :) ska bli grymt kul!!

Idag är det ännu en tråkig dag. har verkligen inget att göra och allt känns extremt meningslöst.
Det värsta med att bara sitta hemma är att jag tänker så otroligt mycket, och har nu betämt mig för att göra en sak som jag antagligen kommer ångra och de mest dummaste skit jag kan göra just nu. men man lever bara en gång och detta kan vara min sista chans. och jag har sagt att jag skulle kunna göra allt för denna personen så nu gör jag de även ifall jag kanske blir totalt knäckt och sårad. Jag måste, jag kan inte leva säkert längre. livet är för kort för de! jag är livrädd

17 maj

Godmorgon!

Idag är det den 17 maj. Vilket innebär att min gamla vän Lotten fyller 18 år. Vill önska henne en underbar födelsedag och ett stort GRATTIS! Tyvärr har jag inte träffat henne sen september. Och har nyss pratat med henne i över en timme sen september. underbart skönt att höra hennes röst. Vi båda vet att va som än händer så har vi alltid varandra. det är riktig skönt att veta, Gammal vänskap rostar aldrig <3
Så nu ska jag ta mig i kragen och ringa jennifer någon dag, försöka bli vänner igen!

GRATTIS LOTTEN <3


image125

trötter

usch usch usch..hade verkligen inte lust att gå upp när klockan ringde. Somnade inte förens runt ett inatt så har sovit ungefär 5 timmar och i neeed more.
Idag har vi nationella i engelska b (hör- och läsdelen) ser verkligen inte fram emot de, suger på att lyssna samtidigt som jag måste tänka :D kommer gå åt helvete men orkar inte bry mig så mycket!!
Känns som de kommer bli en bra dag idag trotts allt :)

hugs<3

toppen dag

Ibland älskar jag livet :D
Först idag var jag skit nere och ledsen, men när jag träffade jossan inne i stan blev jag på toppen humör, gick och shoppade lite och efter de tog vi en god fika på stan:P satt och snackade lite skit och sånt mys prat :)
Sen runt ett tog jag bussen till Angie :P Skönt att träffas bara vi två, snacka om allt som händer i våra liv osv. De blir aldrig av att vi snackar i skolan eftersom vi umgås med olika personer i skolan.. så det var super trevligt idag :) Allt känns så mycket lättare efter en sån här kanon dag :)

image122
Smarrig fika med jossan :P

image123
Klänning från Indiska
image124

lediga dagen

Godmorgon!

Idag är jag ledig :P underbart!
Halv elva ska jag ta bussen in till stan för att möta upp Jossan när hon slutar, vi ska ta oss en fika på stan i de underbara vår vädret. Vi har snackat om att ta en vår fika i säkert en månad nu:D men nu blir de äntligen va :P
Sen efter de ska jag hem till Angie en runda :) Det var längesen om något. Vi var hur tajta som helst för ett halv år sen typ sen har vi bara glidit ifrån varandra mer och mer. Sen helt plöstligt kommer de en period då vi bestämmer oss för att börja träffas och "försöka" igen så de blir som förr, men de skiter sig alltid tyvärr.
Men men de ska bli trevligt att snacka lite skit med henne idag :)

Ha en bra dag! Hörs senare <3

middag på stan med J

Då var man hemma igen!

Slapp dag i skolan idag igen:) Efter skolan mötte jag upp J som bjöd mig på middag :P riktigt gott. Satt och snackade lite skit och massa annat. har inte träffats på riktigt länge! trevligt iaf :)

Är rastlös som fan idag, vet inte ritkigt va jag ska göra, ingen av mina kompisar bor ju i fjälkinge så lite ensamt är det.

image121

godmorgon

idag är jag super glad :P Det fina vädret är tillbaka :D
Har stressat hela morgonen, M ringde och bad mig komma in till stan. börjar egentligen 12 men ska åka in och göra han sällskap alldeles strax. sen har vi svenska och efter de foto,,så drygt men jaja! Efter skolan ska jag möta upp J och kanske ta en fika :)

Är så skönt,sista skol veckan :P

hugs<3

måndag

Måste bara säga att det har varit en toppen helg. bästa på längre :)
Går dagen bestod av solande och senare på dagen stack jag hem till A :) lite smått osams var vi men de löste sig :) de blir lätt så när man bor långt ifrån varandra och måste planera lite i förväg, och när den ena inte gör de blir de lite jobbigt :) men de va super mysigt, fick frukost på sängen imorse av A :)
dagen i skolan har varit totalt meningslös :) Hade i princip ingen foto så satt i redigerings salen och snackade skit med jakob i tre timmar :P sen klockan ett satte jag och tessan mig vid varsin dator och gjorde klart vårt multimedia projekt.

inte ens min egen syster har tid med mig längre.. va ska man göra när man glider ifrån varandra :S saknar svar

en kanon kväll men en underabar morgondag

Hej alla sol bruna ben :)

Går dagen/kvällen bestod som sagt ut av grill och mys hemma hos amanda :) Hade en super trevlig och mysig kväll tillsammans med Tessan, achie, greta och amanda :)
Förutom när en STOR äcklig och läskig spindel satt på min arm och jag började skrika och gråta.. hatar verkligen spindlar..usch rysningar i hela kroppen bara jag tänker på dem!!

Tessan som givetvis hos mig inatt, låg och pratade till sent på natten när vi kommit hem, TESSAN  OCH JAG ÄR BÄST :P <3
När vi vaknade bestämde vi oss för att dra till stranden, årets första dag på stranden :P:P såå skööönt måste jag säga.. sen nu har jag legat ute i trådgården och solat ett tag. Skulle åkt till tyringe på grillkväll tillsammans med armin ikväll men de blev inställt och istället ska dem till björket.. så jag skippar de och kör på grillmys med mami och mats istället :)


image116image117image119image118image120


de finns bara en sak som saknas från att denna dagen ska bli perfekt

ohh jag blir så jäkla lycklig av sånt här väder :P
fint väder, underbara vänner och grillkväll ikväll, det enda som saknas är M :(:( SAKNAR...
men det kommer bli en toppen dag idag :P

hoppas ni får en lika lyckad fredag som mig!

hugs<3

(du saknas varje dag <3)

promenad

Är fruktansvärt trött..

innan ikväll var jag ute och gick med mamma och chili. riktigt underbart kvälls väder, perfekt för lång promenader :)

image112image114image115

livet leker ibland

Livet är underabrt ibland :)

Hade nationellt prov i matte b imorse, gick inte allt för bra men nu är det gjort!! ingen mer matte i hela mitt liv, sista provet av klarat :D:D
Sen efter de hade vi hål i två timmar. Gick på stan med tessan, angelica och rebecka. Köpte mig ett par skor och underkläder :) sen hade vi historia, fast ja gick dit i tjugo min sen slutade vi :)
Så nu har jag legat ute i solen och göttat mig :D
Även planerat lite med Amanda inför helgen,  GRILL KVÄLL IMORGON HOS AMANDA! (troligtvis) :P:P
Ibland är jag så glaaaad!!

image111
Ge mig sol sol sol!!
imorgon ska de bli kanon väder och super varmt :) vafan ska man ta på sig då?!

hugs<3

godmorgon

godmorgon alla pigga och glada!!

Nu ska jag snart bege mig till bussen, sedan möta upp tessan vid hennes buss :)
Vi ska ha engelska nu på morgonen, och diskutera en bok vi precis har läst. Efter de har jag och T hål i typ en timme, sen har vi den sista matte lektionen ever :P :D sen slutar vi!! SKÖNT!
fast då blir de att åka hem och sätta sig med matte böckerna direkt, nationellt prov i matte B imorgoon, 4 TIMMAR!

för övrigt är jag klar med allt aannat skol skit, NK:n skickade jag in igår samt historia arbetet och nu har jag läst klart engelska boken.. så de enda som är kvar typ är matten imorgon!

Ha en bra dag <3

sol sol sol

Fyfan va härligt väder, blir sådär löjligt lycklig :D           
Första dagen jag sticker till skolan utan jacka, SOMMAR!
Slappe dag i skolan today,på foton skulle vi ut och fota lite men jag och Agata gick till tivoliparken och hade de skönt istället :P sen var det lunch och håltimme som jag och tessan spenderade på stan:P
sen idott, givetvis utomhus i de fina vädret!

Nu ska jag sätta mig ner med historia arbetet!

image109
Agata njuter av solen :P
image110
solar våra "bruna" ben :P

hemma

Hejsan :)

Som sagt igår var jag på utflykt :P Blev hämtad klockan elva i åhus av janina och två av hennes kill kompisar, jocke och kristoffer! Sen bar det av, åkte först runt lite i skåne på lite små vägar och shit, körde 100 frågor :D men det blev snarare bara 30..sen kom vi till växjö helt plötsligt så då betsämde vi oss för att parkera bilen och gå och äta något gott =) sen körde vi vidare, och till slut kom vi till kalmar där vi stannade och gick in på kosa outlet.. shoppade lite och så :) sen skulle vi börja bege oss hemåt, men när vi näramde oss osby frågade jag ifall vci kunde köra inom bjärnum, vilket vi också gjorde! Gick och knackade på hos A och frågade ifall han ville ses och ha myskväll. vilket det också blev.. sådär avslutades min utflykt. ett bra avslut hemma hos A. så nu har vi haft lite seriöst snack..
hoppas de blir bra och att det funkar annars vet vi båda hur vi ska göra!!

Så nu har jag kommit hem från en mys helg med A :)
maaaaat nu tack!!



image105image106image107
bye <3

utflykt

Äntligen händer de något :P
Om en timme kommer Janina och två av hennes kompisar och hämtar upp mig. Sen bär det av :D:D
Säger inte vad vi ska göra..men en sak kan jag säga. Nu ska jag och Janina leva upp till vårat motto :P

ha en underbar dag för det ska jag ha!!!

rastlös

oh klarar inte av att inte ha något att göra.. det kryper i hela kroppen på mig! vill träffa folk och ha skoj..
Inte sitta på mitt rum och glo helt själv.. Får snart ta och flytta in till stan där de händer lite mer.. har närmare till många av mina vänner då och nära till annat FOLK :)

PANIK!!!!!

sugen på en promenad.. så underbart väder,. men jossan och jag har redan tagit en promenad så hon är nog inte sugen på att gå ut igen.. men please för mig skull :)

bye

sis

Godmorgon!

Underbart väder idag!!
Ska snart ta bussen in till stan för att hälsa på Sis och hennes nya lägenhet :)
Sen åker jag nog hem till Åhus och tar en promenad med Jossan :)
Sen resten av helgen kommer väl bestå av plugg. Hade hoppats på annat men eftersom de blivit som de blivit denna veckan så lär de ju inte bli så...

ha en underbar dag! <3

????




VAD HÄNDER???

confused

går dagen blev bra trotts allt :) Åkte hem till Markus där det var fest.

Allt är så förvirrat! Totalt upp och ner, vet inte vad jag vill längre och vad jag sak göra.
vill bara att allt ska vara som förr :(

RSS 2.0