00.46

Då var julen i stort sätt över. Sjukt egentligen, så mycket som ska förberedas innan julen sen hinner man inte ens få lite julkänsla förens de är över igen. jaja, nu är det nyår nästa!
Eftersom jag inte är så förtjust i nyår heller så får vi väl se hur de blir, hade iaf en mycket mysig och trevlig julafton och hoppas på en kanonbra nyår. Ska börja med att laga middag här hemma med Johanna och Amanda sen bär det av in till stan för att fira nyår med M och hans polare. Ser framemot nyår för omväxlingsskull. Men konstigt nog ser jag inte framemot 2010 för 2009 var nog de bästa året i mitt liv och de finns inte en chans att 2010 kan slå de och inte ens va i närheten av att bli så bra.
Känner faktiskt på mig att de kommer bli ett riktigt dåligt år *klump i magen*

Josefin har nu varit i hemma i åhus i en vecka och jag har bara träffat henne en gång och på fredag åker hon igen :( de var bättre när jag bodde hos pappa och kunde springa över på 2 sek. Men på onsdag får vi försöka ses för sen dröjer de alldeles förlänge tills vi ses igen :( Men det bästa med Josefin är att man vet att var hon än befinner sig och hur lång tid det än tar tills vi ses eller pratar så finns hon alltid där. Min äldsta vän som jag håller hårt om.

imorgon blir de plugg plugg plugg och på kvällen blir de antingen mys med M eller partyparty. Anledningen till att vi ska festa på en tisdag är för att Madde ska jobba hela nyår så vi får fira de med henne imorgon.

nattinatti <3

God Jul <3

kan ni tänka er, julafton today! känns verkligen inte så. speciellt inte när man vaknar upp ensam i en lägenhet, lika ljust här inne som på en vårdag. ingen julgran som står tänd och ingen julmusik som står på lite tyst i vardagsrummet. hrm.. visst saknar man att bo hemma när högtiderna smiger sig på. man vill ha nån att krama och säga god jul till. någon att sitta och äta en mysig julfrukost med. But NO NO, nu är du själv frida, skyll dig själv. de första jag gjorde när jag vaknade var att bära upp milton i famnen och pussa och krama sönder han, jag försökte även förklara att de är julafton idag. men vete fan om han fattar ;)

Dagens planer är iaf att snart äta lite frukost sen ta ett lång varmt bad för att sedan fixa både mig och milton så att vi är fina tills vi ska åka till mamma. För givetvis ska Milton få åka med. Han är ju min fästman :P Alla är ju i par, så jag får ju också ta med mig min sambo idag :P

GOD JUL MINA VÄNNER <3


20 december

Kan ni tänka er att om 4 dagar är de julafton?!
Var är julkänslan? borta för min del iaf. Men en sak är positiv iaf, vi får förhoppningsvis en vit jul i år. de var ju ett tag sen.

Gud va tiden går fort, sist jag skrev skulle jag träffa några gamla klasskamrater från högstadiet. De var otroligt kul att få träffa dem igen, en otroligt lyckad dag och kväll blev de :)
sen dess har de hänt en del men vet knappt vad. :)

Helgen har iaf varit väldigt underlig men ganska bra.

usch jag har ångest inför jul och nyår. har ingen lust med de alls och på nyår vet jag inte ens va jag ska köra. har iaf beställt en klänning så de behöver jag inte oroa mig för, snarare om jag ens kommer använda den. Ingen nyårsfest= ingen klänning :(

jag tror att antingen kommer min jul och nyår bli den bästa på länge eller kommer den suga så in i helvete. håller tummarna för de först nämnda.

<3

gruppdejt <3

Min dag igår blev inte så bra som jag hade förväntat mig, den avslutades ganska dåligt vilket har gjort att min dag idag har börjat dåligt.
Men ska snart in till stan för att möta upp mina gamla kompisar från högstadiet. Alldeles för längesen vi alla 5 träffades så de ska bli kanonkul :) En fika på stan sen bär det av hem till mig, så jag hoppas denna dagen blir bättre än igårkväll.

ha en bra dag

lovely day

Oh min dag har börjat underbart :) Fick ett samtal inatt av Agata, hon är äntligen hemma igen från Egypten :P
Nu ska jag snart köra in till stan för att möta upp tobbe och madde och lite senare blir det att fylla i min tattuering på foten :) Sen ska jag och Madde träna, idag börjar nämligen våra nya liv som består av motion och positivt tänkande. Istället för att sitta hemma och svälla med varsin kebabtallrik och chips ska vi börja ut och springa tillsammans. Och istället för att sitta hemma och klaga och gnälla över våra liv och allt och alla så ska vi tänka positivt. (Y) YEAH! detta lär gå sådär, i slutet av veckan har vi nog gett upp :D


<3

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Trots alla motgångar så är jag ganska lycklig och glad nu. Jag har helt underbara människor runt mig dock saknar jag min agata men hon kommer hem på söndag.

Imorgon kommer nog bli en bra dag känns de som, ska in till stan med Madde och göra lite ärenden :P

jag vet vem jag är när jag är hos dig.. <3



someone special <3

RSS 2.0