typiskt mig



det känns inte alls bra, vill bara gå och lägga mig och sova bort dagen! Varför öppnar jag min käft?! Kanske var det de den enda lösningen men samtidigt så ångrar jag mig.. Men men what to do. :(

Ikväll har jag inga planer längre, skulle åkt till lund med janina och några till men jag orkar inte. Blir väldigt omständigt för mig eftersom jag måste ha all dricka med mig till skolan isf, plus kläder och smink eftersom jag sedan sover hos J. Så ja vad ska jag göra?! sitta ensam hemma och titta på tv =/ aaaaaaaaaaaaaahhhh den här veckan har blivit allt annat än planerad

that´s life

jaha, det verkar ju inte sluta bra detta :( varför?! vafan gör man för fel

tisdag

Underbara soliga tisdag :)

helt undebart med så fint och varmt väder :) Idag har jag haft fullt upp, började med NK redovining som gick helt ok. Sen repiterade vi inför nationella i matte b, efter de hade vi lunch, åt ute på graffiti :P nam nam!! sen så skulle jag haft svenska, men jag och Julia gick bort till körsskolan istället. klarade de första testet :P bara tre kvar nu! Sen skulle jag haft foto men som sagt så orkar jag inte bry mig om de längre så jag gick och klippte mig istället :)
När jag kom hem satte jag mig ner och började plugga direkt, och är nu klar för dagen tror jag! orkar inte mer.


image104
resultatet av min klippnig. har vait smått skeptisk till att klippa lugg länge men nu blev de. tack vare lite övertalning av tessan :)

Nu ska jag ha maaaaat!

bye<3

fullt upp

godkväll!!

Dagen har varit ritkgit slapp, började med nationellt prov i engelska B. Gick hyffsat!
När man var klar med de halv tio hade jag hål timme till klockan kvart i tre då våran idrotts lektion började. Måste ju även säga att det var jag och tessan som höll i dagens idrotts lektion.
Efter skolan hjälpte jag sis att flytta, en riktigt fin lägenhet är det hon har fått tag i..blir ritkigt avundsjuk för jag vill inget hellre än att flytta hemirfrån. vill vill vill!! Hur mycket jag än tycker om min familj så orkar jag inte bo hemma längre. men what to do!? ,

Har fått liten panik, satt nyss och tänkte över vad vi har kvar i skolan innan vi går på APU, Tills nästa vecka har vi ett stort historia arbete som ska lämnas in (måndag). Började idag.. vi har nationellt prov i matte B.. MÅSTE PLUGGA!! vi har en tjock jävla engelska bok som ska läsas och så ska vi ha någon diskussion om den.
Hur ska jag hinna med allt detta tills nästa vecka :S har fullt schema de närmaste dagarna så får smått panik.
Men jag arbetar bäst under press så jag kommer fixa de!

Jag har förövrigt tappat motivationen till skolan helt speciellt foto.. så imorgon har jag beställt klipp tid under foto lektionen :)

nu ska jag snacka allvar med A!
Hörs <3


går dagen

Godmorgon!

Måste berätta lite kort om går dagen. Jag och Clarissa kom hem till Stoffe vid åtta, satte oss ner bland dem andra och öppnade kvällens första öl :P (efterlängtad) ;D Sen rullade det in folk med jämna mellan rum.. Men det sjukaste var att man träffade på nytt folk hela jävla tiden.. Nya människor som kom konstant, det tog aldrig slut. Jag tror vi var uppe i 50-60 pers i en trea på söder :P haha. Men vid tolv tiden knackade det på dörren och där stod grannar och vakter tror jag.. Det var bara att ta sina saker och sticka snabbt som fan..stackars Stoffe stod ute i trappen och torkade spya efter någon fylle fjortis. KAOS!!!!!! Så jävla typiskt att det ska finnas vissa som alltid ska förstöra för andra när man har skoj och trevligt..men men!!

Nu ska jag snart sätta mig ner och plugga, vilket jag har tänkt göra hela veckan utan att det har blivit av.. typiskt mig!

hugs<3

utgång

Nu ska jag snart bege mig till bussen och åka in till stan för att möta upp Clarissa. Vi ska ta en promenad snacka lite skit och så innan vi drar till Stoffe på fest :) Kommer bli en kanon kväll!!

För övrigt börjar jag bli riktigt irriterad på en viss person, vafan håller DU på med egentligen!

image102image103

Ha en trevlig kväll gott folk <3

du


Det finns bara en enda människa som verkligen har känt mig, som har vetat hur jag mår, vetat va jag tänker och känner utan att ens behöva fråga mig. De finns bara en enda människa som jag verkligen har kunnat prata med, som kände mig utan och innan. En enda människa jag verkligen har litat på och älskat.
Jag saknar den tryggheten jag hade med den människan. Det var den enda tryggheten jag hade.
Vad har jag nu?! folk tror dem känner mig så väl, men vilken lögn. Folk tror dem vet hur jag mår, men sällan!
Jag vill bara bort.

saknar min andra hälft

papi and sis

Tro det eller ej men jag är hemma i Åhus idag :) Det var nog tre veckor sen sist. Men hade inga planer för helgen (skit trist) så bestämde mig för att hälsa på :)
Men nu så börjar de rulla in lite förslag inför helgen, grill kväll ikväll kanske, imorgon är det fest i stan eller grill kväll i perstorp eller A. Så hrm va ska man göra :) Just de ja, min gamla vän Jossan ville träffa mig ikväll och ta en härlig kväll promenad i de fina vädret. Så får se, alltid lika skoj att träffa henne, snacka om en jäkla massa skit som har hänt sen sist vi sågs :)

Nae men förhoppnigsvis blir det en toppen helg trotts allt, ser fram emot morgon dagen iaf.
 En fråga, varför är killar så jävla handlingsförlamade?! är det alltid vi tjejer som måste fråga om de ska hända något..

nu ska jag pysa <3

snurrar i huvudet

Hej alla vår glada människor :)

Inatt sov jag hos Janina som sagt, hel mys var det! gick upp vid halv sju imorse och begav oss sedan till tåget som gick kvar över sju. En jäkligt slapp dag i skolan idag, skööönt! Men ska nu börja skriva mitt historia arbete. Frågan är om man ska sätta sig ute i de fina vädret och skriva de ?! =)

Min hjärna går på högvarv dessa dagar =/ usch, en liten klump i magen av oro och frågor.

image100image101

hugs<3


en tanke värd att tänka

Godmorgon!

Studietid nu på förmiddagen, skönt med sovmorgon får jag säga :) Idag ska jag hem till Janina efter skolan, sova själv i hennes lägenhet. I need that. Behöver vara lite själv, har så många tankar som behöver tänkas över!
Men innan dess har jag en tråkig foto lektion. HATAR DET! det jobbiga är ju att det är min inriktning, så jag borde tycka de är skoj men fyfan va de suger apa. Är så fruktansvärt skol trött att jag snart skiter i allt. orkar inte!

Nu ska ajg snart ta bussen in till stan,, ska träffa Thessan och ta en glass och lägga oss i tivoliparken och sola lite :P

hugs<3

my love

Hejsan!

Som ni vet följde jag med Janina hem efter skolan i fredags!! Slutade elva  så då bestämde jag och janina oss för att gå och köpa godis :) ETT HELT KILO :P:P så de mumsade vi på på väg hem till perstorp!
När vi kom fram gick vi över till Stalle och snacka skit och hade allmänt trevligt, även nu mumsade vi på vårat godis :) Dagens första öl öppnades klockan tre och sedan fortsatte de lite lugnt hela kvällen :)
Stalle skulle bjuda på middag så de blev pizza! Nam nam :) Sen vid åtta körde vi till helsingborg och gick på bio med några till, super mysigt och trevligt!
Nästa dag ringde klockan 09.10, då var det dags att stiga upp för stalles mamma skulle hämta oss och köra oss till ängelholm där vi skulle kolla på när Stalle tävlade!

En underbar helg tillsammans med min älskling helt enkelt :) jag och janina har förövrigt en liten plan som antagligen kommer bli helt perfekt!!

image98image99
Älskar dig otroligt mycket <3

Idag ska jag till bjärnum men känns inte alls bra, vet inte va jag ska ta mig till längre =/

hugs<3

helsingborg

Hej!

Idag befinner jag mig i perstorp med min underbara vän Janina samt hennes polare stalle och n¨ågra till.
Vi ska snart bege oss till helsingborg för att gå på bio sen blir det väl hem och dricka öl och annat skit. Öppnade dagens första öl klockan tre idag :D DET ÄR SÅ DET SKA VARA!!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll <3

teori lektion

Hej!

Nu sitter jag och Tessan i mac salen, vilket vi gjort de senaste 2.5 timmarna.
Skulle egentligen gjort ett historia arbete men gjorde lite graf uppgifter istället :)
Vi slutade egentligen för en halv timme sen, men idag har jag, tessan och robin bestämt oss för att gå till körskolan på teori lektion. Men den börjar inte förens klockan fem, så jag och tessan ska snart gå och köpa något gott att äta innan vi ska dit :) Nam nam!!

hugs<3

bad girls

Tjenis penis!

Bad girls bad grils what you gonna do, what you gonna do when they come for you...

Idag är jag och tesse pesse lite smått busiga :) När vi kom till skolan 8.00 så var svenska lektionen inställd, vilket vi inte blev allt för glada över eftersom vi hade kunnat sova en timme extra.  Så vi vände skon hemåt  igen och sket i engelska och multimedian.. Och nu ska vi kolla på lite film innan vi ska dra oss tillbaka till skolan för att ha historia.

byebye

typiskt

oh va jag hatar ishocky, inget Greys Anatomy tack vare de!!  Så det får bli Top model ikväll istället :)

Ibland förstår jag verkligen inte hur vissa människor tänker, tänker dem över huvudtaget?! :( fan fan fan..
Så jäkla typiskt om de nu blir som jag tror det kommer bli. Allt blir totalt bort kastat då :( vill inte

<3

glädjeskutt

Hej!

Slutade klockan tolv idag, sista lektionen blev inställd :D de är sånt här man kan bli så himla glad över :P
Så nu har jag kommit hem och tänker ta mig en lång promenad innan jag ska plugga och titta på tv :P
Måste komma i form till sommaren nu!! :)

image97
jeans: cheap monday
t-shirt: system of a down tröja som jag fått av M en gång i tiden
kofta: HM
sjal: HM

hörs sen <3


dagens

Hejsan svejsan Sverige!

Idag har varit en frymt seg dag, trött och allmänt borta :) Har inte hänt så mycket idag, en hyffsat slapp dag i skolan och sedan hem och sova lite sen slöa framför tvn!!
Snart är det säsongs start av Desperate housewives :) MISSA INTE DE!!


image94image96
dagens lilla slappe outfit :)

jeans: carlings
linne: Gina tricot
skjorta: mats gamla :)
sjal: HM
jacka: syrrans :) tror den kommer från ullared
klocka: ur& penn

byebye gott folk<3


Janne <3

Sitter här och är svin trött, men kan inte lägga mig redan eftersom A sa att han skulle logga in efter att han hade tränat, vilket dock var för två timmar sen.. men han är ju seg av sig så kan vänta 15 min till!
Tills dess tänkte jag bara göra en liten hälsning till en av mina bästa vänner!

Janina är en av mina små änglar. Och jag vet att du mår dåligt nu och inte orkar mer, men du får inte ge upp! Jag ställer alltid upp för dig. Jag vet hur du mår och vad de är du går igenom, men tro det eller ej det kommer bli bra.
image93
Älskar dig min  vän <3


motion

Hej alla glada och kära läsare :)

Då var den underbara helgen slut och tillbaks till skolan.
Sov hos A inatt, mys mys :) men vi somnade dock inte förens vid halv två så när klockan ringde klockan 6 var jag helt död. Så skippade frukosten för att få sova fem min extra.

Skolan idag var kanonens :P Slapp foto lektion, slutade en timme tidigare, så bestämde mig för att gå ner och bråka lite med Markus, vilket resulterade i ett vilt jagande efter varandra i hela byggnaden, upp och ner för trapporna :P haha. Dagens motion ska jag säga :) Men sen hade vi ju även idrott, där vi idag körde rugby. fan va skoj vi hade de :) snacka om att vi körde ner varandra! Fick dock värsta smällen i ansiktet och riv märken över hela magen och armen!
image92
min kära klass (när vi vann vollyboll turneringen :))

bjärnum

Sitter nu hos min kusini bjärnum och väntar på att A ska hämta mig. men det kan ta allt från en halv timme till 3 timmar, eftersom jag inte  vet ifall han kört från Växjö än, men det hoppas jag!

Ha de bra <3

soliga söndag

Dagens humör: underbart! Fast hade varit bättre om du varit här :)
Dagens mående: Helt okej
Dagens borde: träffa dig =)
Dagens frisyr: än så länge i en slarvig uppsatt knut
Dagens klädsel: mysis byxor och slappe tröja :) men ska snart byta om
Dagens planer: Träffa A eller bara vara hemma och slöa
Dagens materiella vill ha: hrm, en bil :)
Dagens längtan: efter dig :)
Dagens fundering: ska jag eller ska jag inte
Dagens beroende: sova
Dagens tråkigaste: uttråkad
Dagens tidning: kvällsposten :)
Dagens låt: Foo fighters- All my life

image91
haha fula som fan är vi, men vi bjuder på den eller hur Tessan :D

lycklig

God kväll alla läsare!

Nu har gästerna gått, en ritkigt trevlig kväll var det! Var dock bjuden till tre fester i kväll men eftersom jag numera bor i Fjälkinge så är det lite problem att ta sig till och från på helgerna, men min kära syster erbjöd sig att köra mig. men jag bestämde mig för en nykter kväll eftersom jag ville för en gångs skull somna i tid och sova ut.. är trött jämt nu för tiden!

Har precis ringt och pratat med A :) Han var i växjö och festade med sin bror nu :) Han är så söööt, ska till han imorgon eftermiddag när han kommit hem från sin bror. LÄNGTAR :P

saknar A

hugs<3

A 21 år

Först vill jag bara säga grattis till A som fyller 21 år idag :) GRATTIS!! Tyvärr är jag inte där och firar han eftersom han skulle till Växjö idag. Men jag har varit duktigt och ringt iaf :)

Inatt sov jag som sagt hos Thessan, vi hade ett litet film maraton med massa bra filmer :) Men under sista filmen såg jag under mesta tiden tyvärr :D Dammit att Thessan märkte de också, skulle göra de lite smidigt :) Men det var super mysigt, och Thessan ville klippa lugg på mig, men jag fegade ur givetvis :)

Nu ska jag små sova fram tills det kommer lite gäster hit!

hugs<3

graf

Hejsan svejsan i lingon skogen!

Nu sitter jag och har graf. Angelica sitter bredvid mig och spelar någon dålig musik, så får nog be henne byta sanrt innan jag får ont i öronen ;) hehe.

Nu ska jag fortsätta med min grafiska profil :)


sovmorgon

Godmorgon!

Inatt sov jag hos A :) Så kom hem till lilla Fjälkinge igen vid åtta imorse, han började ju jobba sju i morse och jag börjar inte skolan förens ett idag så jag var uppe med tuppen idag :D
Efter skolan idag ska jag följa med min lilla ängel thessan hem, vi ska kolla på film och mysa :P

Nu ska jag iaf in till stan med mami :)

Ha en bra dag! <3

trött trött trött

Usch va denna veckan känns lång och tråkig och dessutom har jag varit super dålig på att uppdatera här, men har varit förbaskat trött och seg att jag inte orkat sitta vid datorn!

DAGENS
klädsel : ljusblå stuprörs jeans, svart t-shirt, rött linne och en svart sjal
frisyr: uppsatt
låt : All my life
vill ha : sommae
tråkigaste : skolan
roligaste : THESSAN

SENASTE PERSON SOM :
sov i din säng :
jag
såg dig gråta : Thessan kanske?
fick dig att börja gråta : ...
fick dig att börja skratta : Therese
du gick på bio med : det var evigheter sen, så tror M 
du gick på stan med : Amanda
skickade sms till dig : Therese
skickade ett lunarinlägg till dig : ingenaning
ringde dig : mamma

HAR DU NÅGONSIN VARIT I :
norge :
nej
danmark : ja
finland : nej
island : nej
USA : nej
tyskland : ja
frankrike : ja
spanien : ja
italien : ja
kroatien : nej
grekland : ja
österrike : ja
schweiz : nej
thailand : nej
kanada : nej
brasilien : nej
belgien : nej

FAVORIT :
rum i huset : hm..
typ av musik : det mesta
parfym : Dolce & Cabbana - light blue
månad : sommarmånaderna+ våren =)
dricka : apelsinjuice
godis : surt och choklad
tidning : solo
film : skräck
skådis : många^^
djur : hund och katt

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU :
gråtit :
nej
köpt något : ja
sjungt : klart :P
sagt : en jäkla massa
träffat någon ny : nej
saknat någon : jaa
kramat någon : jaa
kysst någon : nej
ätit : jaa

Snacka om att jag verkligen inte har något vettigt att säga för tillfället :) Så det fick bli en så där tråkig liten lista!

måndag

Nu har en ny vecka dragit igång och jag är redan trött på den. Dagen i skolan har bara varit stressig eftersom imorgon ska vi redovisa vårat grupp projekt. Och när man tror man gjort klart allt i princip och sparar för att gå för dagen, så sparas inte skiten, så imorgon blir ännu en stressig dag kan jag tänka mig.

Nu ska jag alldeles strax kolla på vänner :P Men innan dess får jag väl snoka runt lite här på bloggarna:)

hugs<3

en bra känsla i magen

Idag kom jag hem från A. Har varit hos han sen i fredags :)
En super mysig helg har det varit, bästa på länge :P Tro det eller ej men det känns bra nu, undra bara hur länge det kommer hålla i sig?!.

Nu har jag iaf bytt rum hemma hos mamma, så har bärt runt på säng och bord och pysslat :P Men de blev bra, iaf bättre än innan. Men nu bor jag ju tyvärr vägg i vägg med mamma och mats vilket är ett STORT minus eftersom jag bodde helt för mig själv i andra sidan huset vilket var otroligt lugnt och skönt! Men detta blir nog bra ändå!

Nu ska jag lägga mig framför tvn och slöa lite :)

hugs<3

sjukling

Godmorgon!

Idag vaknade jag med 38.5 graders feber, så smsade tessan och sa att jag tog en sovmorgon. Så då proppade jag i mig två alvedon sen gick jag och la mig igen och nu ska jag snart bege mig till skolan för att hjälpa Tessan med de sista på projektet. orkar egentligen inte, vill ligga nerbäddad i sängen. Men sen har vi ju den tråkiga lektionen graf i eftermiddag, som varar i 3 timmar så de är inte så bra att missa den..

Ha en trevlig fredag <3

sis power

För er som inte visste de så är min Sis den bästa i världen. Finns nog ingen jag kan vara så arg på som henne men det finns samtidigt ingen jag jag kan ha så roligt med :D Såhär kommer ett litet foto kollage med mig och Sis.
SIS POWER!!!!!!!


image85image86image87image88image89image90

shopping sug

Idag har jag varit duktig och skrivit in mig på körskolan, så nu jävlar ska jag bruka allvar :D

ohh, jag var så nära på att åka till nova lund idag efter vi hade slutat, men de va ingen som ville göra mig sällskap:( SÅ JÄVLA SHOPPING SUGEN!!!

Får väl se ifall jag skippar sista lektionen imorgon och åker in med Janina :P Men har missat den lektionen rätt mycket så borde gå på den men nova lund lockar mer :) Annars får jag väl flörta lite extra mycket på lördag så får A följa med :D

Nu ska jag slå mig ner framför tvn!

torsdag

Godmorgon gott folk!

Då var det en ny dag igen, mår skit dåligt idag, men får väl ställa upp för Tessan och gå till skolan och hjälpa henne med de vi inte han klart med igår. Sen får jag väl se ifall jag går på den mil långa historian..

Om ni bara visste hur shopping sugen jag är :P

hugs<3

helt slut

God kväll!

Herregud vilken lång dag det har varit. Började 08.00 med engelska som varade till klockan 10.00, efter de så skulle vi haft matte, men eftersom den var inställd så satte vi igång med vårt projekt istället. Och där satt jag och Tessan vid varsin datorn från klockan tio till kvart över fem idag. Vi har illustrerat bilder och lite annat skit.
Mina ögon brinner nu verkligen, inte blev allt så mycket bättre av att jag håller på att bli sjuk. Så just nu känner jag mig helt död. Men dagen har ändå varit kanon :) Med tessan har man aldrig tråkigt, She makes my day ;)
Men sådär runt tre tiden började vi känna oss ritkigt hungriga är trötta så då begav vi oss till mc´donalds och köpte lite mat som vi sedan tog emd oss till skolan och mumsade på framför datorn :)
Så trotts den långa dagen så har den varit kanon bra:)

Nu har jag precis skrivit klart mitt historia arbete också, så ska lägga mig framför tvn och kolla på Greys Anatomy nu :P

sovmorgon imorgon :D:D

hugs<3

on every street

Detta är en av mina favorit låtar. Men har tyvärr inte lyssnat på den på över 8 månader eftersom det var min och M:s låt. Så har inte klarat av att lyssna på den förens nu. Även fast den väcker en massa minnen så kan jag inte låta bli för den är så otroligt fin och vacker.


Många tycker den är lite seg, men ge den en chans. Lyssna och njut!

Tjenixen igen

Äntligen funkar bloggen igen :) Har ju hänt en massa sen sist, men nu kommer jag knappt ihåg va de är :)
hrm.. men nu ska jag försöka uppdatera er va jag har pysslat med de senaste dagarna.

Som sagt så kom jag hem från A i lördags, och på kvällen stack jag hem till J och drack öl, lyssnade på go musik och snackade lite skit :) En trevlig kväll helt enkelt, somm slutade med att vi bestämde att vi skulle gå och tatuera oss tillsammans innan sommaren :D
Sen i söndags var det bara att slappa hela dagen, reste mig inte mer än nödvändigt från sängen. Datorn låg på magen och ett glas vatten och mobilen i närheten :) LAAAAT!! Sen så hade jag Scrubs maraton givetvis :)

Går dagen bestod av plugg och annat tråkigt.. Och idag började skolan igen (suck) men en otroligt slapp dag, kom till skolan 08.00 hade Nk sen åkte jag hem för att fixa lite med vårat projekt.. sen har jag nu pluggat lite.

nae nu kurrar magen min:)

hugs<3

RSS 2.0