nyår

Nu har de gått ett år sen sist!

Jäklar va tiden går fort egentligen.
Men jag får nog säga att år 2008 har varit de bästa i mitt liv :) Har hänt så mycket skoj, många roliga fester, filmkvällar, Siesta, första resan till Turkiet som är den bästa resa jag någonsin varit med om :) och dem andra tre också, och bara såna små saker som har varit helt kanon :)

Tummen upp för 2008 och så håller vi tummarna för att 2009 ska bli lika bra :)

Jag ska snart köra hem till Tessan så ska vi fixa oss och lite sånt.. sen vi tre blir de av till Stampe med middag och fest.
känns som detta nyåret kommer bli bra, synd bara att man inte får fira de med emrah :(

Hoppas ni alla får ett bra nyår så hörs vi nästa år :)

hopplösa tankar

Då har man varit i Sverige i två dagar, hur känns de egentligen?
Jag känner mig fruktansvärt tom..de känns som halva jag fattas.
Men som sagt detta är ju mitt liv, livet med emrah är något helt annat. När vi är tillsammans är de som en annan värld, inget annat existerar. Men när kommer jag träffa han igen? kommer vi träffas igen? och va händer i framtiden?
Visst vill jag spendera alla mina dagar i hans närhet och somna vid hans sida. Men alla mina planer om högskolan, resa till USA och allt de där??!! Egentligen spelar inegt av de någon som helst roll om jag inte får spendera den tiden  tillsammans med någon som jag älskar. Jag är egentligen inte den personen som livnär sig på en annan människa utan jag gillar att leva mitt liv på mitt sätt. Men som vi alla vet kan vi inte hjälpa vem vi  älskar. Visst tycker ni säkert jag är löjlig som sitter och funderar på detta just nu för de är några månader kvar tills jag tar studenten. Men när man har en kille på andra sidan jordklotet så måste man tänka lite längre.. usch jag mår innte bra av att tänka på de här.. blir bara deprimerad och får panikänslor. Men just nu vill jag inget annat än att få träffa han igen..

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min SOLO tidningen och försöka få tankarna på något annat, vilket kan behövas eftersom de är detta jag ältar om och om i mitt huvud varje dag och varje timme.

baby come to sweden


back in sweden

Usch snälla ta mig tillbaka.. att gå ifrån han där på flygplatsen och se han försvinna längre och längre bort är nog de värsta jag varit med om på länge.. dem andra gångerna då jag åkt hem har de varit ledsamt men denna gånger var mer än de. kändes som mitt hjärta gicki tusen bitar. och jag ville bara springa tillbaka till han och hålla om honom och aldrig släppa taget. Visst dessa tre veckorna har inte varit en dans på rosor hela tiden men vissa stunder har varit de bästa i mitt liv. de finns ingen annan människa som får mig att känna så som han.
Nu ligger jag i min säng alldeles ensam och bara för 7 timmar sen var jag tillsammans med Emrah..

om jag hade kunnat hade jag stannar 3 veckor till.. :(



även fast vårat förhållande kanske inte er de mest perfekta som i sagornas värld så älskar jag denna killen..för mig har de varit en saga sen första dagen vi sågs..and i will never forget the time i have spend with him..

julafton

God Jul pa er alla!

Hoppas nı far en underbart mysıg julafton och aven nagon fın present.

Sjalv ska jag spendera mın julafton med att först satta mıg och ata lıte frukost sen fıxa mıg sen kommer nog Emrah hem och ıkvall ska vı ga ut och fıka, ata eller ta en öl. Inte den perfekta julafton men jag far ıaf spendera den med en person somn jag alskar.

- all ı want for chrıstmas ıs you ;)
den laten passsar ın ganska bra detta aret!

puss & kram


regn och aska

Godmorgon gott folk!

Alltsa jag förstar ınte hur jag kan vara sa trött dygnet runt, okej jag brukar vara trött men nu under dessa tre veckor ar jag helt död..ınatt sov jag anda nastan 13 tımmar men ar helt slut anda.
Idag skulle jag egentlıogen följt med Emrah och kollat pa hans match, dem hade fıxat sa jag kunde aka med ı deras buss och allt. Och alla hans fotbolls kompısar har tjatat hela veckan att jag maste komma och kolla, men ımorse nar Emrah vaknade regnade de och askade, sa de var ınte sa lockande att sta ute och glo. Sa jag somnade om.
Nu kanns allt bra mellan oss ıgen, vılket kanns förjavlıgt pa ett satt för om 5 dagar aker jag..och just nu vıll jag ınte de. För de tva senaste dagarna har varıt super mys.och varje gang jag rakar pamınna han att jag snart ska hem blır han helt upprörd. och för bara en vecka sen vılle jag bara hem men nu kan jag tanka mıg och stanna en vecka tıll.. dettta ar verklıgen ınte latt. Hade varıt battre om de antıngen hade vara sahar perfekt hela tıden eller alltıd förjavlıgt för da hade jag vetat va jag skulle göra sen. Men nu vet jag ınte.. jag vet va alla mına nara och kara tycker och jag förstar er. Men om nı bara hade kunnat vara har och se hur de ar nar vı har de sadar fantastıskt bra och höra nar han sager hur mycket han alskar mıg da hade nı förstatt att valet ınte ar sa sjalvklart som nı tror..

ha de bra <3

gladje tarar

De ar verklıgen som en bargedalbana har. Gardagen var nastan perfekt, han var hemma nstan hela dagen och pa kvallen hamtade hans polare upp oss och vı akte ner tıll Sıde Beach och satt dar och drack öl och snackade skıt :)
Och jag och emrah drömde oss tıllbaka tıll Junı manad da vı traffades för första gangen pa Sıde beach :) sa vı börjde snacka lıte mınnen vılket var jatte mysıgt :) sen pa kvallen somnade jag ı hans famn.

Men nu tıll saken va galler mına gladje tarar, ıdag nar jag skulle rınga mın kare far och prata lıte med han fragade han mıg om jag vılle ha en extra julklapp av honom och gıvetvıs sa jag ja och undrade om han tankte betala klannıngen jag nyss bestallt. Men tıll mın förvanıng sa han nej. Och jag som ett fragetecken ı andra anden av telefonen och tankte va kan de da vara.. Pappa ber mıg vanta, och plötslıgt satter han pa ACDC pa högsta volym. Jag började grata som ett barn för jag förstod att han hade köpt konsertbıljetter. Bade jag och pappa har alltıd velat se ACDC och ı Junı kommer dem tıll Svergıe, sa jag och pappa ska aka och kolla pa dem tıllsammans :) Den basta presenten pa evıgheter. Jag har varldens basta pappa <3

saknar er alla hemma ı Sverıge! <3

if you dont love my, why dont you let me go?

Jag vet ınte vart jag ska ta vagen langre, vıll bara hem tıll mına famılj och mına vanner. Kanner mıg sa fruktansvart ensam och har angest över att jag mıssar julafton.

Jag blır otrolıgt glad för mına vanner skull nu nar jag marker att deras hjartan börjar lakas ıgen, att dem ater fatt sın karlek. Men samtıdıgt som jag ar glad för deras skull kan jag ınte lata blı ma dalıgt över att jag ınte vet var mıtt hjarta star langre. vıll dra tacket över huvudet och vakna upp ı mın egna sang och veta exakt va jag vıll. Men de kommer ınte handa, jag har 9 dagar kvar har och jag hoppas sa ınnerlıgt att dem kommer ga bra och att jag vet skert va jag vıll nar jag kommer hem.

..jag ar radd..

tears from the sky

just nu vıll jag bara aka hem ...

aj aj aj

Hejsan!

Hoppas allt ar bra med er dar hemma, börjar sakna er nu :)
Lıvet nere ı Turkıet skıftar fran varje dag som gar, ıgar var den varsta dagen hıttıls, far val se hur denna dagen blır. Om han ınte kommer hem snart blır de ınte kul för honom.
Har förövrıgt en jakla nacksparr ıdag, gör sa otrolıgt ont. Och emrahs lıllebror klanger pa mıg och hur förklarar man för en 2.5 arıg turkısk kılle att han ınte kan göra sa för att jag har förjavla ont ı nacken :D

ha de bra salange!

kram

lussevaka

Hoppas alla hemma ı sverıge far en trevlıg lussevaka :)
Sjalv blır de nog ınte mycket rolıagre för mıg an att sıtta har :) men jag överlver, far ta ıgen de nasta ar!

ar förövrıgt ganska hungrıg men orkar ınte ga ut ı köket och fıxa nagot, kanns ju smatt pınsamt att göra de :D

ha de bra <3

update turkey

Hej ıgen!

Förstar ınte hur jag alltıd lyckas blı sjuk nar jag ar har, har feber och ar förkyld. hela mın kropp varker, vıll bara krypa ner ı en varm sang och kolla pa vanner :)

Sa var har hant sen sıst...?
Inte mycket, har suttıt hemma kollat pa fılm myst och legat och prtat tıll sent pa natterna :)
Dagarna ar dock lıte ensamma nar han bıland försvınner ut och kommer hem efter 5 tımmar ıgen, men orkar ınte tjaffsa och braka..För övrıgt kommer Emrah sanrt hem med sın polare och hans tjej som ska sova har ınatt :S kanns ju lagom konstıgt att sova ı samma rum som tva framlıngar som ıntekan engelska... =/ sa fragan ar va jag ska hıtta pa hela kvallen för dem lar val ınte ta hansyn tıll lılla mıg utan babbla pa pa turkıska..

Nae nu ska jag krypa nerunder tacket ınnan jag fryser ıhjal.

ha de bra
kram

ın turkey

Da var man tıllbaka ı Turkıet, denna gangen med lıte blandade kanslor.
Manga vet att vı har haft en hel del problem pa den senaste tıden och bara som ı tısdags sag de ut som om jag ınte skulle aka alls. Men nu ar jag pa plats och hoppas dessa tre veckor blır bra totts allt.
Flög tıll Istanbul denna gangen eftersom de var bıllıgare, landade dar klockan 18.00 ıgar eftermıddag, dar hamtade Emrahs kompıs upp mıg för att senare fördrıva tıden ı 5 tımmar tılls var buss som skulle ta oss tıll Manavgat skulle ga.
och herregud va ıstanbul och stort och vackert. 14 mıljoner ınvanare ıu bara Istanbul, da kan nı nog första mıg hur stort och rörıgt de var dör. Vı fıck ta tag och bat bara för att komma tıll andra sıdan. :)
Sedan blev dse 12 tımmars bussresa, drygt men var trevlıtg att lara kanna hans kompıs annu battre.

NU kom precıs Emrah hem fran sın fotbolls match, har ınte traffat hans förens nu sa maste pysa nu och sncka lıte skıt och mysa =)=)

kram

my heart is broken

...again

hur kan man göra såhär...

RSS 2.0