Onsdag

Usch, jag måste snart ta tag i mitt bloggande igen. Men jag är verkligen inte på humör. Allt är ett helvete, vill bara spola tillbaka tiden. För just nu har jag inte lust med något, vill bara en enda sak!
Men tyvärr hjälper det inte att gnälla eller må dåligt. Inget blir bättre av de, även om jag hade hoppats.
Är ledig i dag från skolan, så ska snart åka in till stan.

<3

M-
jag saknar dig

Sad girl

Hej!
Ni undrar säkert varför jag inte bloggar längre.
Men tyvärr har det hänt en del privata saker, så jag behöver lite tid för mig själv.
Men när jag känner mig redo kommer jag nog börja blogga igen. Så håll ögonen öppna!


no money

Som sagt jag skulle ju gå på stan idag med T efter skolan eftersom vi slutade så tidigt för ovanlighetens skull.
Och när vi går där så slår det mig att jag inte har min plånbok med mig för att den ligger i min andra väska här hemma. dammmmiiit! No clothes for me. :(
Men men, kanske bara är bra! Känner att jag måste hålla lite i pengarna nu. Mina pengar som jag tjänade i somras är snart slut, har ungefär bara fyra tusen kvar. :( Dem försvann snabbt :) Men jag har i och för sig köpt kanske mycket på bara tre veckor. Ny dator, jacka, två par skor, tre par jeans, smink och självklart en del tröjor!!

Nu har jag suttit ner och försökt göra lite matte, eftersom vår lärare har fått för sig att vi snart ska ha prov på kapitlet som vi nyss nästan började på. Men jag fattar inget för tillfället, ibland är det skit lätt sen helt plötsligt kommer det skit svåra uppgifter som man kan bli tokig på! Så jag tror jag behöver ta en liten sov stund nu innan jag fortsätter. Så att jag inte river i sönder matteboken. :)

nattinatti :)


Godmorgon

Jaha då var det dags för skola igen :( suck!!! Men men jag går bara tills elva idag,  riktigt skööönt. Så efter skolan ska jag nog gå en runda på stan med T.
Är ute efter en stor stickad over size tröja/kofta, men har tyvärr inte hittat någon snygg än.
Om ni vet var jag kan få tag på en snygg sådan så hör av er!!!
Nu måste jag gå ner och slänga i mig frukosten för att inte missa min överfulla buss som går 07.25.

Bloggar när jag kommer hem!

hugs<3

SOLO

Efter en riktigt lång och jobbig dag i skolan kände jag för att ta en lång och varm dusch. Vilket jag nu har gjort, så nu ska jag bara krypa ner i min säng med den nya SOLO tidningen och bara myyysa och ta det lugnt!! 
SOLO fyller 10 år vilket betyder att det är ett jubileums nummer denna månaden vilket i sin tur betyder att det är ett extra tjockt nummer. Kan det bli bättre? :)  

                                                                              
Nu när hösten och regnet kommer så skaffa dig en riktig myskväll i soffan med en stor och varm filt och en kopp te och givitvis världens bästa tidning, SOLO!!!!

Godnatt&Sovgott<3


regn, regn och åter regn


Idag var en sån dag som man bara ville ligga kvar i sängen och kolla på en riktigt bra film när klockan ringde 06.10 och man hörde hur regnet öste ner utanför :( Så där ligger man, suckar och tänker om jag ändå inte ska sjukanmäla mig. Men duktig som jag är tar jag ut ena armen ur täcket och känner den kalla luften i rummet och kommer på att jag hade glömt att stänga fönstret helt innan jag gick och la mig igår kväll. Men iaf en arm ute, bara att fortsätta i den takten tänkte jag! Plötsligt ligger man där och blottar sig emellan fyra väggar och då är de lika bra att stiga upp!

Man kan väl säga att dagen började segt, och det blev ju inte bättre av att jag fick stå upp hela bussresan till skolan OCH hem, ändå går det bussar var femte eller tionde minut. Jag fattar inte va allt folk kommer ifrån!!!!!!

Men dagen har inte varigt helt hopplös, nu när jag kom hem fick jag syn på nya numret av Solo :P I love it!!!!

Bloggar senare! 

puss&kram 

Söndag

Efter att jag hade skrivit mitt förra blogginlägg tog jag en lång höst promenad med mina hundar.
Ibland kan det vara riktigt skönt att bara gå ut och gå, att rensa tankarna och få en härlig motion!

Sen efter den sköna promenaden var jag tyvärr så illa tvungen att plocka upp historia böckerna och läsa dem förbaskade sidorna, som jag nu så länge har hoppat över! Men nu är det också gjort i alla fall. skööööönt!!!

För en liten stund sen skulle jag kolla om det fanns något bra på tv, så när jag slår på tvn så får jag se till min förvåning en riktig barndoms klassiker. Ett barnprogram som jag nästan tror hela svenska befolkning har kollat på:D haha!! Fem myror är fler än fyra elefanter. Jag älskade verkligen de programet när jag var liten, så självklart satt jag kvar några minuter för att åter uppväcka gamla barndoms minnen:)
Så är det någon mer än jag som är ett Fem myror är fler än fyra elefanter älskare så tror jag de går varje söndag klockan 18.00 :) haha!!

Nu ska jag gå ner och vara lite social och trevlig med min syster, får väl se va vi hittar på för skoj! :)

Men ett höst tips till alla er bloggare är att ta långa höstpromenader. Det är riktigt skönt och man rensar tankarna.
Plus att du piggnar verkligen till, vilket verkligen kan behövas nu när den mörka hösten kommer.

hugs<3

Hårvård

Jag tänkte tipsa er alla om en jätte bra hårvårds serie.
Den finns för alla hår typer och fungerar super bra. Själv använder jag mig av Phc Shine Revival  som ger håret extra glans och lyster. Men finns både för torrt och skadat hår, hår som är färgat och hår som behöver mer volym.  



Phc shine revivalshampoo                        
Phc Shine Revival shampoo 
Pris 200 ml 70:-
Pris 50 ml 18:-

Finns att köpa hos Åhléns.


Godmorgon

Usch klockan ringde först halv sex imorse, för att min älskling skulle åka hem med första tåget.
Han skulle på någon nollning med skolan, för han har ju börjat på universitetet nu och de är en del av deras inspark. Så  det var bara att stiga upp motvilligt när klockan ringde fast sängen kändes mer inbjudande.
Men men, sen fick jag klä på mig en stor tjock tröja och ett par mjukis byxor eftersom jag ville följa älskling till bussen även fast han sa att jag skulle stanna hemma och krypa ner i sängen igen och sova.
Han är så söt och snäll så givetvis och lyssnade jag inte på va han sa.
Jag hatar verkligen när älskling ska åka hem. De gör ont i hela mig. Eftersom han bor i Lund och jag i Kristianstad (Åhus) så kan vi bara träffas på helgerna. Vilket är väldigt tråkigt :( Men jag hade inte kunnat vara utan han.
Så står man där på busshållsplatsen och ser att bussen kommer där runt hörnet, då får man lite smått panik!!
En sista puss och kram på en hel vecka. Sen ser man han kliva på bussen, så sitter han där, bara en tunn glas skiva som skiljer oss åt. och så börjar bussen rulla iväg och han skickar en släng puss till mig sen vänder jag om och går hem!! I HATE THAT

Men nu har jag vaknat igen efter några timmars sov stund. Och nu ska jag gå ner och ta lite frukost och lägga mig framför tvn :) sen blir det väl att ta upp historia böckerna och läsa om Forntiden :(

Bloggar senare!!!

hugs <3

Amatör

Hej och välkommen till min blogg!
Nu har jag som så många andra skaffat mig en blogg efter tusen år.
Jag har helt enkelt bestämt mig för att prova på det här med bloggandet även om det kanske inte kommer vara så länge. Eftersom jag är så dålig på att komma ihåg saker men jag gör ett försök :) 

Jag tänkte fråga er om ni har några förslag på vad min blogg ska handla om! Jag är öppen för idéer, så hör av er:)

hugs <3 

RSS 2.0