Ikea

Måste börja med att säga att jag verkligen har haft en toppen helg. 

Idag va jag och Paula på Ikea, inhandlade grejer till balkongen så den blir mysig nu inför vårkvällarna och dem varma sommarkvällarna framför allt :) sen köpte jag lite annat smått.


det gör sig inte riktigt rätt på bild, ser mycket mysigare ut i verkligheten. jag är iaf supernöjd :)


bild från i lördags, Paula and me :) <3

Nu ska jag titta på hollywood fruarna och imorgon blir det plugg och jobb!

söndag

Godmorgon eller godeftermiddag borde man kanske säga!

Igår firade vi Paulas födelsedag, det var verkligen en toppenkväll. Förfestade hemma hos Karolin sen drog vi till banken. jäkla va paula och jag dansade, hade svin kul :) de är såhär en utekväll ska vara. tyckte dock min älskade vän tog en cider för mycket :)

gick och la mig 05.30 vilket har lett till att jag inte ens har gått upp ur sängen än. skulle egentligen pluggat hela dagen men orkar inte, så tänkte städa lite snabbt, ta ett varmt bad, laga mat sen senare ikväll kommer Moddi.



tänkte lägga upp bilder på vänner och mig på bloggen som aldrig visats innan, när jag satt och tittade igenom mina bilder häromdagen hittade jag några godbitar. va säger ni om de? ni alla kan väl bjuda på en pinsam bild ;)
så detta sker antingen senare idag elller nån dag i veckan :)

happy B-day

idag fyller min käraste vän Paula 20 år, så ett stort grattis till henne :) sitter just nu och väntar på att hon ska ta bussen hem så att jag kan springa bort med presenter och sjunga för henne :)

Dagen lär nog i stort sätt spenderas med Paula tror jag men det är inte förens imorgon vi slår klackarna i taket och firar henne ordentligt.

dessvärre är detta den enda bilden jag har på Paula och mig, eller på paula över huvudtaget dock inte så vackra men de bjuder vi på, eller hur paula ;)

Ännu en gång ett STORT GRATTIS på den födelsedag <3


4

Igårkväll va de ingen bra dag, har en känsla av att denna dagen inte kommer bli så mycket bättre.. känns inte bra alls.

sitter just nu och pluggar lagstiftning, sen ska jag och handla med mami sen hem en liten stund till syrran som fyller 22 år idag. har inte träffat henne sen julafton så får väl se hur de går, känns lite konstigt och jobbigt om jag ska vara ärlig.

förövrigt är det 4 månader idag..


jag och amanda igår på Bunna. bilden tagen från achies blogg:P (tack för lånet ;) )

100324

idag träffade jag 3 underbara töser, amanda, achie och agata. Jag och amanda shoppade loss lite innan vi mötte upp agata och achie. sen satt vi och åt och fikade, ville bara sitta kvar där, höra deras skratt som jag saknar i min vardag, prata gamla minnen och bara få må bra. saknar verkligen gymnasietiden och allt va de innebar. har nog aldrig känt mig så vilsen som jag gör nuförtiden. vet inte va jag vill eller nåt, var tog frida vägen? hon stannade nog kvar på sitt rum på slupvägen hemma hos pappa för jag har inte märkt av henne på väldigt länge. sen när lät jag folk trampa mig på tårna? sen när slutade jag tänka positivt? sen när lät jag mig påverkas och få tårar av minsta lilla? jag är inte nöjd, såhär vill jag inte ha de. jag vill alltid känna mig glad och lycklig, jag vill ha mina vännor nära mig, jag vill känna att nån speciell verkligen bryr sig. jag vill ha en axel att vila mitt huvud mot.

jag lever i skuggan utav en dröm. jag lurar mig sjäv gång på gång.

hope

idag ska jag hem till Agata, de va evigheter sen sist känns de som så de sska bli kul att träffa henne igen, vi båda behöver nog prata av oss en del. förövrigt känns allt lite jobbigt just nu, M åker till norge på tisdag för att söka jobb, chansen att han sedan får ett jobb är väldigt stor så jag har en stor klump i magen över att han ska åka ifrån mig. inte nog med de så har hans mobil inte fungerat sen igår eftermiddags, inga godnatt sms igår inte :( och inga sms idag. usch saknar han redan. hur ska de då bli när han flyttar? tycker jag har haft distansförhållande så de räcker nu. men man ska följa sitt hjärta så vi får väl se hur de blir. eftersom jag tror på ödet så får vi låta ödet bestämma. men på senaste tiden känns de inte som ödet har varit på min sida.

nej nu ska jag fixa vid mig sen är jag redo att bege mig mot åhus.

:(

vill inte, vill inte, vill inte


RSS 2.0