one more time

Godmorgon!
Herregud va trött jag är, gick och la mig vid fem imorse efter att ha haft en toppenkväll :)
Kvällen började med att jag,sis, clarissa, alex och tessan träffades på konserthuset för att se på Jennifers dansuppvisning som hon har fixat som projketarbete. Och herregud va duktig hon var och alla andra med givetvis.. Men jag blev så stolt över henne att jag blir tårögd :)
sen efter de drog jag och syrran för att möta upp Murat för att äta lite god mat, ta en öl och snacka skit :) Och där blev vi sittandes till vid halv ett sen kom Hasan och körde oss hem till Sis och där blev vi  sittandes ett tag :) De var en toppenkväll med underbart sällskap :)

Egentligen skulle jag kunna sova bort hela dagen men ska försöka låta bli :) Ska istället köra hem till Amanda lite senare i eftermiddag sen ikväll blir de bara att gosa ner sig i sängen och kollla på nån film :)

puss

vattenkrig

onsdag idag ja, och den har bestått av skola och plugg.
Men på svenskan idag startade jag och Achie ett vattenkrig mot varandra, barnrumpor är va vi är :) men man måste få ha lite kul här i livet :P

Nu är det snart dags för greys anatomy :) jag hoppas jag somnar innan ett inatt för jag dör av trötthet på dagarna.


nattuggla

herre min gud va jag är trött. gick och la mig halv sex imorse :D satt uppe och snackade på msn och var inte de minsta trött efter alla mina koppar kaffe tidigare på kvällen, sen vaknade jag vid elva av att de ringde sen va de kört att somna om.. så har ägnat dagen till att plugga, plugga och plugga. är helt slut i huvudet nu. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen blir de ett avsnitt av two and a half men sen säger jag tack och hej för mig, för imorgon början skolan igen :(
Men trots denna jobbiga dag så sitter jag ändå med ett leende på läpparna.

natti


sweet dreams

nu har jag kommit hem från syrran och murat.
har haft en riktigt trevlig kväll :) så nu ska jag avsluta den med lite two and a half men:)

nattinatti <3

saturday

Lördag idag och snart är lovet slut :( fan va tiden har gått fort.
I torsdags åkte jag till Lund för att hälsa på Mazdak, hade en mycket trevlig kväll :)
ikväll blir de av till Vä för att ha GH-kväll med tjejerna :) haha.. mysmys!


shopping

sådär ja, en dag på väla resulterade till en del shopping :) I LOVE!
de blev ett par snygga slitna jeans från bik bok, en jeansjacka från gina, underkläder från HM, solglasögon, öronhänge, klocka, ett spetslinne från gina och en vanlig svart tröja från HM :) är kalasnöjd :)

Nu ska jag bänka mig framför tvn, säsongstart av Greys Anatomy :) vet iaf en till som kommer sitta bänkad om en stund, min kära vän greta är lika galen i greys som mig :D Och de är tack vare henne att jag vet om att de börjar ikväll :) hade noll koll på de, men sicken tur att jag har greta :)

har förövrigt varit duktig och städat mitt rum ikväll, så nu kan jag somna med gott samvete :)



tack för en härlig dag  tjejer :) <3

väla

Godmorgon!

är fruktansvärt trött men jag får skylla mig själv när jag vaknar halv åtta och inte kan somna om..
Idag bär det av till väla med tjejerna, amanda, achie, tessan och julia :) GREAT!
så nu måste jag äta och lite sånt innan jag ska hämta upp tjejerna.

holiday

helgen har varit riktigt mysig :) alla hjärtans dag firades som sagt med fika och bio med greta :) Sen igår var jag hemma hos syrran och murat och fikade och snackade skit sen åkte jag hem till achie för tjejkväll med greta och tessan :)
och idag ligger jag bara hemma och degar, tänkte köra hem och överraska mamma senare i eftermiddag.


kladdkaka och en latte blev de i lördags :)

greta var min lover för kvällen ;)

dad at 13

ni alla har kanske läst i någon annans blogg om denna artiklen http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece.
alltså de är helt sjukt, jag mår illa av att läsa de.. de är fan sorgligt, tragiskt att behöva läsa om de och att de faktsikt är såhär samhället ser ut nu förtiden.


valentine´s day

ännu ett år har gått och för alla förhållande typer så är väl detta deras favorit dag på året. Själv känner jag bara att de är en totalt meningslös dag. Men som sagt kan bero på att jag är singel och människan jag älskar och som älskar mig befinner sig på andra sidan jorden. LIFE SUCKS

Men man får inte deppa ihop totalt utan i eftermiddag/kväll ska jag träffa Greta för en liten fika på stan sen blir de bio :) ska bli supermysigt faktiskt :) som sagt som jag skrev i mitt förra inlägg, I hope i will survive this too

- vill hälsa alla mina nära och kära en mysig alla hjärtans dag <3


fredagen den 13:e

hej på er!
Kan ni tänka er va tiden går fort, redan sportlov och jag som nyss tyckte de var lov.
Idag är jag lite sådär små deppig eftersom jag egentligen skulle ha landat i turkiet för ungefär 5 minuter sen. Kunde varit tillbaka på jordens underbaraste plats med personen jag älskar. Men som sagt alla sagor varar inte för evigt. så istället befinner jag mig här i kalla skåne där snön fortfarande ligger kvar. Jag väntar på att Amanda ska komma hit för lite filmkväll så att jag får tankarna på annat :)

Igår sov jag hemma hos tessan, kollade på skräckfilm och åt god mat :) sen idag åkte vi in och tränade på vår lediga dag :)

i hope i will survive this too

snö :(

vafan vårkänslorna förvsvann lika fort som dem kom.
blir man inte lite smått deprimerad när man vaknar och ser en decimeter snö utanför fönstret i mitten av februari.

idag slutade vi klockan tio, så efter de stack jag och tessan och tränade.
och nu ligger jag bara i sängen och tittar lite på vänner :)


bara för att jag tycker om dig en jäkla masssa :)

sis <3 =)

vårkänslor

oh vaknade med ett leende på läpparna idag :) För alla som känner mig vet att jag älskar våren mest av allt, helt klart den bästa årstiden:) och när jag vaknade sken solen och man kunde höra fåglarna kvittra lite smått utanför fönstret :)

slutade tolv idag så har sovit lite nu efter att jag kom hem. jag måste lära mig att sova bättre på nätterna :)

förövrigt är jag smått förvirrad, ena dagen så skiter jag i vilket men i nästa så knäcks jag igen av orden ur hans munn. är kärleken blind? och kan man förlåta allt om man älskar nån?


middag

sådär ja, nu är snoriga frida redo för att gå ut och äta med Syrran och Murat :)
Känner mig lagom fräsch, men vafan inte blir man friskare och piggare av att ligga hemma i sängen en hel dag :)





sick and tired

Herregud så trött jag är!
Jag drog mig upp imorse och begav mig till skolan för att följa med till Danmark trots halsont och allmänt sleten.
Men de visade sig bli ganska roligt trots allt :) Med egen stand-up komiker i bussen, Oskar och lite choklad och skitsnack blev de lyckat :)¨en hel del skratt hann vi med under dagen. Men nu är jag helt slut, ligger i soffan med kudde och filt, mina kära dator och lite tv i bakrgrunden :) Tänkte laga lite nudlar till mig om en stund också sen lär jag väl somna vilken sekund som helst!

Jag hoppas morgondagen blir bra, kanske middag med sis och murat :) de hade varit supertrevligt sen kanske dra hem till amanda och chilla! :)

ha en trevlig fredagskväll allihopa :)

vardagslyx

oh jag har precis tagit mig ett varmt bad och efter de slängde jag på en ansiktsmask. De är helt enkelt lite vardgslyx som man allt för sällan unnar sig själv. Nu känner man sig ren och fräsch men dock fortfarande ont i min lilla hals.
Nu ska jag fixa varmchoklad och kanelbullar som jag sedan ska mumsa på framför Vänner :)

<3

moving on

-yes, i try!

sådär nu har jag nog fått klartecken om att jag lika bra borde försöka gå vidare och lämna allt de där magiska och sagolika bakom mig. och jag ska verkligen försöka denna gången. i promise

Förövrigt så håller jag på att bli sjuk, har svinont i halsen och huvudet. Jag har även haft ont i ryggen hela dagen, vet inte alls va de beror på.
Imorgon ska vi till Danmark alla medie elever, men får väl se hur jag mår imorgon, om jag är sämre får jag nog stanna under täcket. men har ingen lust alls att bli sjuk. om man nu ska försöka gå vidare när man är olyckligt kär så är de inte så bra att ligga hemma och vara sjuk. måste ju ut och umgås med mina vänner. Så min tanke är att somna tidigt ikväll, men innan dess ska jag göra riktigt varmchoklad till mig för mina lilla hals och även trycka i mig halstabletter.

- i´m sad but still strong

balklänningar

godkväll!

fruktansvärt trött är jag idag, ska bli skönt att gå och lägga sig om några timmar.
Idag gick vi bara till tolv i skolan vilket vi alltid gör på ¨måndagar, sen stack jag och tessan hem till mig och satt och snackade lite skit. Sen bar det av till Vinslöv för att prova balklänningar :) kändes som jag provade 100 st men hittade en till slut som jag tyckte va fin :) men tyvärr fick man bara ta kort med mobil så man ser ju inte hela och inte exakt hur den ser ut men slänger upp en bild iaf..


som sagt man ser inte hela men den är mycket finare i verkligheten!

therese var också superfin men har bestämt sig för att sy sin själv istället.

RSS 2.0