my other family

Nu kommer snart älskade Jennifer och anna hit, för att prata lite och sedan köra hem till clarissa och ta hand om henne lite. Har inte träffat jenni och anna på nästan ett år så det är tråkigt att det är under såna här tråkiga omständigheter som vi ses men ser ändå fram emot att träffa dem små liven :)
Vi finns där för varandra i vått och torrt ä'ven om vi knappt ses längre eftersom alla resor runt och lever sitt liv, men vi är som en familj och om nån av oss behöver varandra så finns vi där på två sek.

äkta vänskap rostar aldrig som man brukar säga, and so true <3

orättvist

Alla mina tankar går till en av mina fina vänner som tyvärr har mist sin mamma alldeles för tidigt och totalt oväntat. Det gör ont i mig att inget kunna göra och vetenskapen om hur fruktansvärt dåligt min vän mår. Hur kan livet vara så orättvist?! När jag fick samtalet igår från en annan vän så kändes det som marken under mig försvann, jag kunde inte tro på det jag hörde. jag var i chock, sånt här får bara inte hända. Jag vill skrika, jag vill gråta, jag vill vara där för henne. jävla skit säger jag bara. Att man känt dem i mer än halva sitt liv gör att det känns overkligt att personen nu inte längre finns kvar och att se en av sina äldsta vänner må så dåligt är obeskrivligt smärtsamt.

Ni som nu har läst detta vill jag att ni nu ska ägna en tanke åt min vän och en tanke åt alla era nära och kära.


sweet


Har precis klickat hemma denna supersöta pyjamasen och lite annat fint :) visst blir man allt lite lycklig av att spendera pengar :)

tvånollettett

Nu är både jul och nyår över, det är sjukt va tiden går fort. tyckte nyss man gjorde julfint hemma och inväntade den mysiga julen och nu är det dags att ta bort allt igen.

Både min jul och nyår har varit bra, min älskling va med och firade jul med oss iår, vilket va de bästa med hela julen :)

Nu är det ett nytt år och jag hoppas det blir lika bra som 2010 :) hoppas hoppas hoppas, but you can never know.

annars flyter livet på som vanligt, tentor hit och dit ska skrivas. är så förbannat trött på skolan men de är bara att bita ihop i ett halvår till!

Take care! <3

RSS 2.0