amanda rohlin

Är det en lättnad för att tentan nu är klar eller varför känner jag en stor glädje rusa runt i kroppen på mig?!
egentligen är jag inte speciellt glad för har för mycket i mina tankar som jag grubblar över hela tiden men just nu känns allt som ett rosa moln som jag svävar lite på så bäst att njuta innan jag faller ner från mitt fluffiga moln :)

Förövrigt sitter jag ovch pratar meed amanda på msn, amanda är en person som ser väldigt snäll och oskyldig ut men tro mig när man lär känna henne ångrar man att man någonsin började prata med henne ;) haha.
Nej men detta inlägget är faktiskt till Amanda eftersom hon bad mig blogga lite när jag ändå satt vid datorn och "pluggade". Så nu ska jag skriva lite om Amanda!

Amanda amanda amanda, ja va ska man säga. Hon är 19 år, bor i åhus och är ca sådär 1m lång om jag får gissa ;) nej gud va jag är taskig idag, de är bara för jag är på flummhumör :D Amanda har jag nu känt i snart fyra år. (what, stämmer de mandi?!) Det bästa med Amanda är att hon bryr sig om en, skrattar åt skämt som ingen annan skrattar åt, dansar väldigt speciellt ibland ( haha) och hon är alltid glad. tror seriöst aldrig jag varit med om att hon varit arg nu när jag tänker efter. (hur bär hon sig åt?!) man vill liksom bara dra henne i kinderna ibland när hon ser helt förvirrad och söt ut :D:D


detta är min vän Amanda, va tycks? ni förstår va jag menar med att hon är söt och förvirrad va? :D

100126

En trodde man när man vaknade imorse att denna dagen skulle bli såhär pass bra. Mötte upp Amanda och Agata i stan för en shoppingrunda, och visst blev de shopping. Jeans, skor, linne, tröja, smycken och underkläder, efter att ha spenderat dem pengarna gick vi och åt, mycket trevligt :) stack hem till Paula sen för en kopp kaffe och en cigg sen har jag bara spenderat resten av dagen hemma. tiden har gått ovanligt fort för att bara suttit hemma sen halv fem.
Morgondagen hoppas jag på att bli minst lika bra, om vi slipper snöoväder så drar jag och Paula till Ikea :)

Förövrigt ringde jag jobbet och kollade ifall jag har mitt sommarjobb där som vanligt och givetvis hade jag de, kul :) Så mina sparade pengar som jag lagt undan ifall jag inte skulle ha jobb är nu en extra bonus, tänkte ta lite av dem pengarna och unna mig något, en tv lutar de åt :)

en annan underbar nyhet för dagen var när pappa ringde och sa att han fixat biljetter till AC/DC den 3 juni :) LYCKA!!! ska bli grymt att se dem igen, hoppas vi har bättre tur med vädret denna gången bara!

ett litet minus på dagen är att skorna jag köpte idag, får bara på ena skon. har kämpat hur länge som helst med den andra men de går inte. :(

ha en trevlig kväll <3


no suprise

"Människors rätta jag förvånar en efter dess falska visan" -(Paula)
Kunde inte sagt de bättre än va min vän Paula redan sagt.

De är väl lustigt hur människors rätta färg kommer fram i ljuset och man plötsligt inser att man inte betyder ett skit. Men de lustigaste av allt är att man inte förvånas utav de. Att man rycker på axlarna, tänker detta va ju synd ssen skakar man av sig de. Man orkar inte lägga ner tid och energi längre. Jag vet iaf nu vilka som är äkta och ärliga. jaja, nu ordbajsar jag ut mina tankar och känslor.

Förövrigt har jag klump i magen, ingen bra dag idag känner jag. Hela förra veckan var helt underbar trots att jag var i skolan vilket innebär tidiga morgnar. men nu känner jag att de går nerför igen, som en bargedalbana (stavas de så?!) de är faktiskt jäkligt tröttsamt. jag vet inte om jag borde dra mig ur nu i rädsla för att bli lämnad och sårad. eller om jag ska lita på att allt löser sig och att allt kommer bli bra. men känns som jag är hundra steg före dig.

nu ska jag äta glass och titta på film och hoppas på att paula kommer hem snart så vi kan dricka kaffe och prata skit <3

tentavecka

denna veckan har jag ägnat åt att plugga plugga plugga, varit irriterad och umgåtts med Paula en massa :) <3

en tenta avklarad och en tenta kvar plus opponering av tenta. ingen rolig vecka att se framemot eftersom man nu ska gå upp 04.40 tis-fre, kommer bli tufft eftersom jag brukar vara uppe tills den tiden och sedan sova till två på eftermiddagarna. men det är bara att bita ihop :)

Hade en underbar dag igår, var i stan och shoppade, fikade och pluggade med Molly, sen tog jag en lång promenad med Greta, varmt bad, plugg, mys med Paula sen massa mys med M. det var verkligen en bra dag igår vilket jag behövde efter en jobbig  vecka. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på vänner.

nattinatti<3

ingen bra början

Nyår sög i stort sätt men jag fick iaf min nyårs kyss.
Jag, Johanna och Amanda åt gott och hade de trevligt, väl på festen hade jag hyffsat trevligt fram tills efter tolv slaget. Ingen bra start på detta året iaf men hoppas de blir bättre.

Sitter för tillfället och väntar på M nu som slutade jobba för en stund sen, vi ska mysa och titta på film. känns som de var en evighet sen vi sågs men dock va de på nyår.
Nej nu blir de en cigg medans jag väntar.

hopaps ni alla hade ett bra nyår och att ni får en trevlig lördagskväll! <3

RSS 2.0