to late

Kommer jag någonsin finna någon som du? Någon som älskar mig på det sättet som du gjorde?
Eller var du den perfekta för mig.
Kan inte sluta tänka på oss, på de vi hade :(

vem dejtar du?

Haha gjorde precis ett roligt test. Numera dejtar jag David Hellenius :) Inte direkt min dröm kille! haha.


image22


Vem dejtar du?
http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

en liten paus i allt pluggande

En av mina hundra pauser är jag uppe i nu :) Somnade redan efter 20 minuter eller något när jag började plugga NK. Sov en liten stund, de va riktigt skönt =) Sen vaknade jag och pluggade lite till. Sen oj, de va något bra på tv, så de blev en paus till. och en till :) Inte alls bra, och nu sitter jag ju här! Jag måste verkligen skärpa mig annars kommer jag inte klara detta provet. Det är hur många sidor som helt i NK boken och en massa papper och annat skit. Känns som det aldrig tar slut. 
När man sitter där och läser så orkar man hålla koncentrationen dem första sidorna sen börjar tankarna allt mer hamna på andra saker som känns mycket mer viktiga. TYPISKT!

Nu ska jag gå och "plugga", vill säga att jag kommer först sitta på msn i en halvtimme, sen plugga. och efter fem min kommer pappa ropa att det är mat. Alltid likadant!
Känner du igen dig?

hugs<3 

Torsdag

Hej Hej!

Kom nästan precis hem från skolan. Har varigt en ritkig slappe dag idag :) Började halv nio och skulle gå på bio med skolan. BABEL. Sen när den var slut vid elva så slutade vi. Så jag och T gick lite på stan :)
Köpte en gosig halsduk, ett långt lila linne som jag ska ha under en hyffsat lång grå kofta, som jag också köpte :) Super fint var det!! Lägger kanske upp bilder på det senare, eller imorgon.

Nu skan jag plugga hela eftermiddagen på mitt NK prov, det är verkligen världens tråkigaste ämne. Så får se hur länge jag orkar hålla mig vaken :) somnade efter en halvtimme igår!!

Ha det bra <3

Allt jävla skitsnack

Jag är så otroligt trött på allt skitsnack! Att man inte kan lita på ens vän, utan att den ska förvränga allt man säger.
Och att bli kallas lögnare för man inte kom på en fest som man inte hade lust att gå på. Vissa människor förstår jag mig bara inte på


Ett litet surt blogg inlägg. Jag ber om ursäkt, men va tvungen att få utt min lilla ilska!


Dagens höjdpunkt

Godkväll!!

Nu är jag äntligen helt klar med mitt historia arbete. Känns så otroligt skönt :) Men måste egentligen börja plugga på  NK provet redan kväll, men tror jag tar det imorgon istället!

Nu är det ju snart Desperate Housewives :) Älskar det programmet.
Missa det inte nu. 21.00!!

Godnatt<3

En helt underbar dag med en underbar människa

Hejsan!

Denna dagen har känts underbar, fråga mig inte varför :)
Men som vanligt vaknade jag upp helt död i morse. Kändes precis som jag nyss hade stängt mina ögon för en god natts sömn när klockan ringde imorse. Så givetvis gick jag upp alldeles för sent, vilket gjorde att morgonen blev lite stressig :) Men som tur va så var det inte  så mycket folk på bussen så jag fick sitta ner :) Skööönt!!

Som sagt vi hade skol fotografering idag! Det blev nog bra, eller jag hoppas det iaf :) Fick stå upp som vanligt, längst bak i mitten typ. Men tyvär var det jätte många från klassen som inte var med. :( Synd för vår klass är en toppen klass :)

Måste bara säga att Therese är en undebar människa! Hon gör mig alltid så glad. Det går nog inte en dag utan att vi två bryter ihop ut av skratt :) Vi  är egentligen två HELT olika personer men ändå så jäkla lika. Härligt med såna vänner!! Hon är som ett litet lyckopiller :)

Lite bilder från denna soliga dag med Therese



hugs<3

en smula sömn

Nu ska jag snart gå och sova så jag får mig lite sömn inatt. Blev ju inte så mycket utav de inatt. Men varje gång jag betstämer mig för att gå och lägga mig tidigt så blir de ändå aldrig så. Men idag ska jag verkligen försöka:)
Imorgon väntas skolfotografering!! Hatar de men på nåt sätt vill man ändå inte missa de.
Har fått hjälpa Therese nu i en halvtimme om va hon ska ha på sig imorgon :) Men själv har jag ingen aning, eller jo lite. Men nu behöver jag er hjälp. Nersläppt hår eller uppsatt? :)

SOLO tidning kom i fredags och jag har inte hunnit börja i läsa den, så jag ska nog snart krypa ner i sängen och bläddra lite i den :)

Godnatt & Sovgott <3

spår efter lördagen

Idag vaknade jag upp till en strålande söndag.

Igår var verkligen en fullspäckad dag, var ju först på stan med C men shoppade dock inget =( men men!! Sen tog jag bussen hem igen vid tre, hem och vände en timme. Sen tog jag bussen in till stan igen för att träffa en kompis och ha filmkväll, trevligt värre var de! Sen senare på kvällen tog jag bussen ut till A som hade inflyttningfest.
Sjukt härligt folk där, träffade även en gammal gammal klasskompis på festen :) Men kändes som festen tog slut alldeles för fort. Man hann ju inte mer än att komma förens man skulle vända näsan hemåt igen kändes det som :)
Men jag, E, O och K ville inte riktigt att denna roliga kvällen skulle ta slut så fick jag och åt kebab vid två natten, sen gick vi hem till K och skulle sova, men de blev mest en massa flumm och skitsnack. Men långt om länge "somnade" vi, har aldrig sovit så obekvämt som inatt. Jag och O som i en liten 90 säng. Jag kan ju säga att jag fick inte så mycket plats :) 
Men kom hem idag vid tolv tiden så har sovit lite, och nu sitter jag med mitt jävla historia arbete. Vilket inte går så bra. Orkar inte koncentrera mig, de är så otroligt tråkigt. 

hugs<3 

Big girls don´t cry

Så nu var det lördag igen!
Igår fyllde plast syrran år, och hela hennes släkt var här! Dem hade jag aldrig träffat innan, men de var helt okej. Satt mest och snackade med min andra plast syrra, Sanna!

vissa dagar är svårare än andra, och idag är en sån dag :( Tänker bara på dig och kan inte släppa taget. Saknar allt med dig, allt vi gjort! Undra va du gör nu? Undra om du tänker på mig?
Det gör så ont och det bara skriker inom mig. Men va kan jag göra? inte ett jävla skit, bara sitta här och känna hur det glider allt mer ifrån mig. Det är över tre veckor sen jag snackade med dig!! Kan inte tro att de är sant.

Men hur som helst måste livet gå vidare även om de är svårt. Så idag ska jag träffa min gamla och underbara vän Clarissa. Vi ska snart ta bussen i till stan :) sen ikväll ska jag antagligen på filmkväll hos en kompis.

En ny dag med nya möjligheter!

 Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på går dagens outfit. Kommer en kanske från idag också om jag hinner!

hugs<3


Hem ljuva hem

Nu är jag äntigen hemma efter en lång dag i skolan! Engelska redovisningen gick faktiskt riktigt bra :)
Jag är så himla trött, hade tänkt skriva klart mitt historia arbete nu. Men vi har precis haft en tre timmars lång historia lektion i skolan. Och är så trött på allt, jag och T har verkligen jobbat som små hästar med vårt arbete. Så är riktigt trött i huvudet nu, så jag tror jag kryper ner i sängen och sätter på en film och bara myser lite :)
Jag menar man kan ju inte vara duktig och plugga varje dag :P

Jag ska ladda ner en massa nya låtar idag, några bra förslag på låtar som man kan mysa till nu när de är höst? :)

Nu kallar sängen på mig. bye :)

Have a nice day

Nu ska jag snart vända näsa mot bussen! :) Ska ha engelska redovisning klockan nio, håll tummarna :)

Usch, drömde om dig inatt igen, kan du inte bara försvinna från mitt huvud så jag kan få gå vidare?! Varför drömmer jag alltid om dig, jag vill inte. Vill glömma och gå vidare nu, jag orkar inte mer!

Jag säger som Bon jovi- Have a nice day

byebye :)

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med fakta delen på mitt historia arbete, nu har jag bara inledning och sånt tråkigt kvar!

Idag efter skolan, gick jag och Therese till röda korset och skulle se om dem hade något fint. Jag hittade en fin liten second hand väska för 30 kr :) Sen så har jag köpt mig ett par fina knästrumper och ett par vantar, det kan behövas nu när det börjar bli kallt. fryser ju om mina små fingrar när jag går till bussen på morgnarna :)

Sen hämtade pappa mig, så körde vi till hans mormor och fikade och lite sånt mys :)
Och när vi sitter där visar jag henne min ny inköpta väska, då säger hon att hon har en massa gamla väskor som hon inte använder som bara ligger och skräpar :) Så jag fick en jätte fin svart väska. Sådär härligt gammal och sliten :) Så man kan ju säga att jag fått två par väskor för 30 kr idag. I love it :)

Nu är det snart Top Model !!!

hugs<3

godmorgon

Har sovmorgon idag :) Så skönt, vi har egentligen ingen sovmorgon alls på vårt schema. Men vi hade ingen engelska idag, så vi börjar inte förens 10 :)
Men ser att klockan börjar gå, och min buss går 09.15. Så nu börjar jag bli lite stressad, får gå ner och slänga i mig lite frukost och sedan ta en promenad till bussen!!!
Har bara två lektioner idag, så slutar redan 13.20 :) Men som sagt då ska jag göra min fotouppgift, så lär väl inte vara hemma förens vid fyra, och då måste jag göra historia!!!!!

Ha en bra dag <3

Godnatt

Godnatt allesammans!! Nu ger jag upp med mitt pluggande. De går bara åt helvete i vilket fall som helst.
Så jag skiter nog i träningen imorgon får åka hem och plugga attan istället :(
Hade ju hellre tränat, men men det är smällar man får ta ibland!

sovgott<3

over my head

Idag har jag varigt riktigt duktig :) Tro det eller ej jag har börjat på mitt historia arbete nu, har en hel del kvar men jag har börjat iaf och det känns skönt. Plus att jag har skrivit ett litet fotoarbete som vi fick idag.
Känner mig riktigt stolt :) Så nu hinner jag kanske träna med sis och mamma imorgon iaf :P
Fast jag har ett fotoarbete till som måste göras imorgon, eftersom vi har ett sånt system på vår skola att man får låna hem en systemkamra när man behöver de. Och man får bara låna en i ett viss antal dagar eftersom vi är så många som behöver en. Så jag ska lämna tillbaka kamran på torsdag morgon så de är rätt bra om jag fotograferar innan dess :) Men som sagt Frida i ett nötskal, att alltid göra saker och ting i sista sekund!! Måste bättra mig på de :) 

 Usch sitter och chattar med Therese, frågade henne hur mycket hon hade skrivit på arbetet. Hon var snart klar och hon hade har skrivit hur mycket som helst. flera sidor :( suck, får väl börja om från början eller något. för så mycket har inte jag, och kommer aldrig att få ihop så mycket heller!!!!!! GREAT

Nu blev jag deppig igen, nyss avr jag glad för att jag har börjat skriva och snart är klar. Men nu försvann de igen, känner att mitt g kommer allt närmare och att mitt mvg försvinner allt längre bort :(

The Fray- Over my head <3

Godnatt

Nu ska jag gå och nanna kudden! Tror ni att jag har gjort mitt historia arbete? Nej, självklart har jag inte de. typiskt mig att göra såhär. Så sitter jag där kvällen innan och rå pluggar som ett jävla djur!
Får ta tag i det imorgon, de och allt annat som ska göras :( suck!!

Godnatt & sovgott

hugs<3

Mys kväll med angelica

Just det jag, jag lovade ju att lägga upp lite bilder sen i lördags, då jag var hemma hos Angelica och hade myskväll :) Så nu kommer det lite bilder, vi är inte så seriösa eller vackra så jag ber om ursäkt för bilderna :D varnar känsliga läsare ;)

                        


En hel galen kväll, med vattenpipa och annat gott :)
Och för er som inte vet är det Angelica i grått och jag i blått!!

hugs<3

måndag igen

Har ni tänkt på hur snabbt veckorna går?! Fy bubblan, de va ju fan nyss måndag!!! :)
Men ja, man ska väl inte klaga bättre att veckorna går snabbt än långsamt! Eller hur? :)

Idag vaknade jag med värsta huvudvärken och jätte ont i halsen, men jag tänkte att "nej Frida du måste gå till skolan hur dååligt du än mår, se så upp och hoppa din jäkla latmask". Så duktig som jag är gjorde jag som jag hade sagt till mig!
Men tyvär blev jag lite besviken när jag hoppade på bussen och fick se att den söta killen som alltid tar den bussen inte var på den! dammmiiit :( hehe

Jag måste bara säga att denna skoldagen har varigt förjävlig, har mått så dåligt och varigt så trött. Kännt mig som ett levande lik som vandrar omkring i skolans korridorer :)
Så nu när jag kom hem va jag ju tvungen att kolla om jag hade feber, och givetvis hade jag de. Vilket jag absolut inte har tid att ha!! Har fortfarande inte skrivit mitt historia arbete som jag skulle gjort igår så de är ju bara att sätta sig ner med de. :( Kommer ju gå så bra känner jag!!

                                                                           image4
                                                                                        Trååååkigt :(

tillbaka

Godmorgon!
Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Men nu känner jag att jag har krafter och ork att ta tag i mitt liv igen efter allt som hänt. Nu har jag mått tillräckligt dåligt att jag inte orkar mer. Jag kan inte gå och va ledsen längre, för det hjälper inte. Och va har jag att va ledsen över egentligen, jag har allt jag kan önska mig egentligen. En helt underbar familj och världens bästa vänner som alltid ställer upp. Om de inte hade varigt för dessa underbar människor så hade jag aldrig orkat. Tack för att ni finns <3<3
Men jag saknar dig för varje dag som går, men jag mår bra, och jag har funnit kraft, jag kommer klara detta!

Så nu sitter jag och ska försöka skriva ett fördjupnings arbete om antiken. Vet bara inte om vad jag ska skriva.
Så jag har skruvat upp högsta volym på stereon och lyssnar på Gavin Degraw, han är sååå bra :)
Men snart kommer pappa hem från jobbet och ska sova så jag får passa på att lyssna nu :) 
 
Jag var hos angelica igår kväll på en liten tjejkväll. Vi hade super trevligt, men man kan väl säga att ibland går det lite vilt till :D haha!! Tänkte lägga upp några bilder från kvällen lite senare idag. Så ha ögonen öppna:)

hugs<3

jag mår bra nu..

RSS 2.0