party every weekend

Igår var det partaj hemma hos Malin med madde, tobbe, sandberg och louise. riktigt jävla trevligt hade vi :) ramlade dock ner från balkongen. haha. min rygg är inte helt okej idag om vi säger så.

Ikväll blir de partyparty hemma hos mig, mina gamla goda classmates kommer :) Så nu har jag storstädat hela lägenheten, känner mig duktig.. synd bara att jag inte är klar med min hemtenta än =/ klump i magen.

tror jag börjar digga livet igen!

kvällsmys


har inte lyssnat på denna låten på över ett år, men blev så sugen på att lyssna på den nu och fan va jag älskar den :)

girls just wanna have fun

Sicken kväll de blev igår :)
Började hemma hos Agata med "lite" vindrickande och skitsnack med Johanna och achie. Ingen av oss hade varken lusten och tanken på att dra ut när kvällen började, men Johanna och jag slog klackarna i taget och drog till class. ramlade ut där ifrån runt halv tre, sen blev de nattamat och promenad hem :) Vi kan väl säga som så att nu dagen efter kan jag nog erkänna att de blev en och annan shot för mycket igår, men de var en kanonkväll :)

Snart kommer Madde hit, så ska vi vara två små fetton och köpa chips och godis och ligga hemma i soffan och snacka skit :)

lier

Alltså fan va ens liv kan förändras på bara ett ögonblick. sjukt!

Idag har jag iaf försökt plugga lite, men de går ju sådär.
Nu ska jag bege mig in till stan för att göra två ärenden, sen ska paula och jag handla lite sen blir de kaffe och cigg på balkongen med skitsnack :) Sen ikväll är det av till Åhus för myskväll med Agata och Erik :)

Idag kommer jag även få reda på en liten avgörande sak, antingen ska jag gå upp i taker eller sucka högt. Alltså är de besked jag kommer få negativt va jag än får för besked.. man längtar sådär lite lagom..hrm..

suprise

Nu är jag inte längre blondin :) ovant att se sig sjäv med brunt hår men är nöjd som attan, behövde en förändring!

ikväll är det party party igen, tror dock jag har feber så får se hur länge jag pallar!


night is the night

ikväll ska vi glömma våra bekymmer!


har inte festat med Agata på evigheter känns de som så de ska bli as kalas ikväll :)

baby steps

trots tårarna så har jag nu tack vare Agata bestämt mig att chocka hela världen på lördag! mer än så säger jag inte, men håll utkick på bloggen i helgen ;)

no sleep

Nu har de gått 41 timmar utan sömn. mina ögon börjar svida och jag ser suddigt så hoppas på att kunna somna snart för mår både psykiskt och fysiskt dåligt av att inte ha sovit på 41 timmar och bara suttit och grubblat, fram och tillbaka utan att egentligen komma fram till ett jävla skit. nu får de fan vara nog

smiles turned in to tears

I thought i was happy, but the smile on my face are gone and tears are falling

så mycket som kan förändras över ett ögonblick, så mycket kan förstöras över så lite..

Man får skylla sig själv när man inte inser, när man inte förstår och när man blundar för de som är svårt. varför hör man inte när varningsklockorna ringer?

i can do better

Godmorgon! omöjligt att få sova när de blåser som fanken ute och de är ljust i hela lägenheten. Allt jag vill är att få sova sisådär 14 timmar, behöver de efter denna veckan i skolan. But NO NO, no sleep here. Så nu ligger jag i sängen och snokar runder på Facebook medans jag väntar på att ugnen ska bli varm så ska jag varma lite mackor :) Nu har jag iaf avklarat dem tre första tentorna, och om tre veckor är de 3 nya.. suck jag orkar inte mer.

Igår kom förresten Tessan hem från Malta där hon varit i en månad, så vill bara hälsa henne välkommen hem! :)

Alltså jag säger varje gång att nu ska jag bli starkare och inte ta nån jävla skit, men sen sitter man där och tar emot skiten, blir ledsen och ändå är den som försöker lösa allt sen. Nej nu får de fan va nog. i can do better!

nej nu får jag fixa min mackor!

<3

RSS 2.0