tired of you

hur jävla länge till ska man orka med detta jävla skitet. orkar snart inte mer, ger upp. Tänker inte bli behandlad hur som helst.

just nu skulle jag kunna röka upp ett helt paket cigg i ren frustration men istället tänker jag stänga av. Tänker inte bry mig mer, tänker leva mitt liv utan att ta hänsyn till dig.

grillmys

Min eftermiddag och kväll ska spenderas med mina mp-töser, närmare bestämt Agata, Amanda, Achie och Greta. Grillning och mys står på schemat, ska bli super trevligt :)

Förövrigt försöker jag köpa bil, men varje bil jag hittar på blocket är antingen för dyr eller har dem hunnit sälja den när jag ringer. Vill verkligen ha en bil nu till våren och sommaren så jag kan ta mig till jobbet och hälsa på mina åhus tjejer när jag vill!

nu ska jag slänga ihop en snabb fläta i håret sen på med solbrillorna och ut i solen och njuta :)

<3


It's Not Right But It's Ok

Ikväll kommer agata hit, så det blir till att öppna en flaska vin och prata snusk som vi alltid gör ;) längtar! Längesen vi hade vår egentid så ser verkligen framemot denna kväll. Imorgon ska jag träffa mina andra favorittös från åhus, AMANDA! hoppas på sol så vi kan sitta på nån uteservering i stan och fika :) Tänkte även fråga Greta om hon tycker vi ska ta en ny filmkväll imorgon och se SAW. Hoppas på att dessa två dagarna blir kanon :)


Hon är speciell och jag älskar henne!

 


Finns de nån sötare :P?


not good

det har var en jävla skit vecka och helgen fortsätter i samma spår.
ska snart bege mig till jobbet för att jobba på min hat avdelning, så ser inte framemot denna eftermiddag och kväll.

vill stoppa huvudet i sanden och hoppas på att denna känsla jag känner inom mig förvinner.

tok

nu ska jag bara uppdatera lite snabbt innan jag drar till mamma. egentligen en totalt onödigt inlägg som ingen bryr sig om men min lilla kisse katt milton springer riunt med en boll i munnen och sparkar (säger man att en katt sparkar?!) på en boll. :) inte räcker det med att leka med en boll i taget för hans del :P nu ligger han på rygg i sängen och bollen i munnen. han ser så söt ut den lilla tokungen :) men han är inte alltid så jäkla söt, i onsdags välte han ner min nya lampa från ikea så den gick i tusen bitar. jävla va arg jag blev.

så nu pyser jag! take care

påskmiddag

ett tag där förra veckan tyckte jag att jag var duktig på att uppdatera här i bloggen men denna veckan va de värra med de. Egentigen finner jag ingen mening med att blogga, varför gör man de egentligen? totalt meningslöst :D men ibland är det skönt att skriva av sig och så behöver man ju hålla sina kära vänner uppdaterade om va man pysslar med, speciellt lilla josse uppe i umeå :)

Tack vare Paula så har jag varit sjuk i veckan, så har inte gjort så mycket förutom att plugga och annat vardaligt skit :) I fredags var det minifest hemma hos Paula, trevligt :) Gårdagen bestod av plugg sen hem till greta för förfest med my girls :P åh va dem är underbara, saknar tiden då man träffade dem varje dag! <3 sen när dem skulle dra vidare ut drog jag hem för att träffa Moddi som jag saknat så. och idag har jag pluggat och ska snart iväg på påskmiddag hos mami.


achie och jag :)
Försökte sno två andra bilder från achie också men dem går inte att lägga upp :S får försöka en annan gång.


RSS 2.0