sun is shining

oh vilken underbar dag det har varit idag :) Fick äntligen sova ut och precis när man vaknat ringer min telefon, och de är Alex som undrar ifall jag vill följa med han och Clarissa till stan och sedan ut och fiska :) Och självklart tackar man ja.
Så vid tolv kom dem och hämtade mig och vi begav oss in till stan, va bland annat inne på telenor. Jag är kär :D:D dock bara i en telefon :P
När vi hade vimsat runt inne i stan så stack vi till Bäckaskog, och hoppade i båten :) Så idag har jag fiskat för första gången. fick minsann både en gädda och en aborre :D Sådär ute på sjön var vi i kanske två timmar, underbart väder och en påse godis gjorde pricken över i:et :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på Pearl Harbor!






Hoppas er dag har varit lika bra som min <3

trött och sleten

Nu var det fredag igen :)

Dagen har sett ut som sådan att klockan nio imorse körde jag och pappa hem till Syrran och Murat för att käka frukost och lite sånt. efter de åkte jag och pappa och gymade :) riktigt skönt!!
Sen klockan ett började min enda lektion för dagen, NK b. DÖDA MIG!! så otroligt tråkigt och jobbigt.
Och nu sitter jag här och ska sanrt bege mig in till stan igen för att äta middag hemma hos min kusin eftersom hon fyllde 30 i veckan. Sen blir det nog bara en lugn hemma kväll, är riktigt trött. Tessan vill dock att jag följer med ut ikväll men tror jag står över idag.

De är något fel på min mobil (som vanligt) nu funkar det inte att ta kort med den längre, så därför blir de heller inga bilder här på bloggen. Smått irriterande.

Hoppas ni får en bra fredagskväll!

kram

trötter

Äntligen hemma från skolan. och ligger nu i min varma och mjuka säng och kollar på that`s 70`s show. men känner snart att jag kommer somna, är riktigt trött idag.

Just nu sitter Jossan på tåget mot Umeå :( fanken... saknar henne redan.

the same person?!

Alltså gud va folk kan förändras :D Jag har en polare som jag kännt i drygt fyra år.
Okej att se bilder på han sen föra år tillbaka och nu är en liten chock :)


Liten och söt (?) =)


rockstar :)

Nu ska jag snart hem till jossan och ha en liten prat/mysstund. Den sista innan hon beger sig till andra sidan Sverige.

i will miss you

Usch nu är jag lite ledsen. Ringde nyss till min kära gamla vän Josefin som jag känt sen jag var tre.
Vi har varit bästa vänner i 15 år nu och bor sisådär 1 minut ifrån varandra, så vi har alltid sprungit fram och tillbaka mellan husen. Vi har gjort så jäkla mycket tillsammans genom åren, har så många minnen tillsammans med Jossan. Och nu när jag ringde bara för att kolla hur det var med henne berättar hon att hon ska flytta till norrland på torsdag :(
Jag fick en chock, och tårarna började rinna längst kinderna. Detta är alltså min allra bästa vän som jag litar på till tusen och som jag kan prata med allt om. Och nu flyttar hon flera hundra mil ifrån mig :( Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket.

Men jag önskar henne all lycka i världen och hoppas att allt går bra för henne där uppe!

Josefin jag älskar dig!


malmö here we come

Godmorgon!

Idag är jag ledig från skolan, så sov hos Tessan inatt och nu ska vi snart bege oss till Malmö för en hel dag med shopping :) Hoppas bara det inte börjar regna och att vi hittar en jäkla massa kläder :)

jag är förbannad och besviken till max!

Hoppas ni får en bra dag<3

födelsedagsgris

Sådär ja då v ar man både 18 och myndig :)

Jag blev glatt överraskad imorse, när jag satt här i min ensamhet eftersom pappa jobbade. Det ringde på dörren och vilka står inte där om Clarissa och Alex med ny inköpta bullar och blåbärspaj :)
Hur gulliga som helst är dem. Så det blev en god frukost med underbart sällskap!!!
Bättre början på min födelsedag kunde jag knappt önska.

Nu ska jag fixa mig lite för om en timme kommer syrran och hämtar upp mig och pappa. Ska ut och äta med resten av släkten på fin fin resturang. Eftersom min moster även fyller 65 år idag är det hon som står för hela kalaset så att säga :)
Super trevligt ska de bli!

/kram


våldgästa

Hej alla glada fredags älskare!

Jag har så fruktansvärt tråkigt att jag nu har bestämt mig för att våldgästa hemma hos Clarissa :) Sitter just nu bara och väntar på att det ska sluta regna så att jag kan cykla hem till henne.

Skolan idag var extremt tråkig eftersom jag hatar NK och läraren var döds trist och tre timmar överlever man helt enkelt inte!

Men nog om de, IMORGON BLIR JAG 18 :D

working out

Godmorgon!

Dagens ända lektion är naturkunskap ( usch fy) som börjar klockan ett :) skööönt med sovmorgon!
Men jag ska redan om en timme ungefär befinna mig i stan, för jag och Tessan ska börja träna. Så varför inte börja idag på våran sovmorgon! gymet här kommer vi :)

Hoppas ni får en bra dag<3

it´s my life

Är så trött på människor som lägger sig i andras liv. Dem har inte brytt sig ett skit på evigheter sen helt plötsligt kommer dem och lägger näsan i blöt och försöker få en att känna sig smått korkad. Sköt du ditt så sköter jag mitt.
Förstår inte ens varför du bryr dig?! Du säger inte din åsikt för att du bryr dig om mig, för att du är nyfiken och intresserad utan bara för att förklara för mig hur dum jag är och hur korkad hela grejen är. Sorry men jag behöver inte dina kommentarer eller ditt skit snack.. Jag lever mitt liv precis hur jag vill. Må det vara idiotiskt men jag lever iaf mitt liv och sitter inte bara och låter det passera.

____________

Fram tills nu har min dag varit helt okej, hyffsat slapp dag i skolan. första lektionen med psykologi :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga inför körkortet. (boring)

godnatt <3

photooo

Idag i skolan skulle vi 3:or samt 2:orna ta gruppbilder i våra mentorsgrupper. De va i princip de hela dagen gick ut på.. sjuk slappt!! Så slutade sådär vid lunch, riktigt skönt.
Nu ligger jag hemma och slapper i sänge.. Snart that`s 70`s show :)



Sjukt snygga är vi iaf ;) haha

boooring

Då var denna dagen avklarad. Och tro det eller ej men jag känner mig redan trött på skolan även fast vi inte hade några lektiner. Bara att komma tillbaka till samma gamla skola, samma gamla lärare och samma gamla elever gjorde mig smått trött! Men men, jag ska vara positiv :)

Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen så kommer nog dega bort till soffan och ligga och halv sova till något program :)

skolstart

Idag är det den 19 augusti och skolan börjar. Upprop klockan 14.45, drygt!!

Sista året för min del, känns riktigt skönt men skrämande på ett sätt också. Jag menar ett år kvar till man står på helt egna ben och då alla val man gör i livet har helt plötsligt en betydelse. Men samtidigt känner jag mig redo inför de.
Men detta sista året ska iaf bli ett bra år tillsammans med mina vänner.

Nu ska jag ta och gosa lite i min varma säng och titta på one tree hill innan de är dags att pysa :)
Hoppas ni får en bra dag!

lean on me

Ytterliggare en dag har gått och saknaden blir abra större och större.

Har jobbat idag, det var riktigt roande faktiskt :) Jobbade tillsammans med en jätte härlig kille :P haha

Nu ligger jag i sängen och läser lite bloggar och sånt och kollar på sammandragningen från OS,även fast jag har lyckats se de mesta idag :)



godnatt <3

home agian =(

jaha då var man hemma i tråkiga Sverige igen :( vill bara vända på klacken och ta första bästa flyg tillbaka. Men men skolan börjar ju som sagt på tisdag, känns faktiskt helt okej. Känner mig ganska motiverad för ovanlighetens skull.
Idag ska jag jobba, vilket jag inte alls har lust med. Vill bara ligga hemma och titta på OS och annat skit.
Har inte lust för något, är dessutom dödstrött!

Hoppas ni får en bra dag!

hugs<3

miss you

update dag 3

Hej ıgen :)
Nu ar jag hemma fran stranden! Jag kokar har, hur varmt kan det vara egentlıgen ınte man rınner bort =)
Fast man ska val ınte klaga, battre de an att det regnar som ı Sverıge.

Ser fram emot morgon dagen da Emrah har tagıt ledıgt fram tıll tre, ska da spendera dagen vıd poolen samt stranden :) Kommer blı kanon!! Far bara hoppas pa att hans chef ınte andrar sıg och sager att han maste jobba ıaf, skulle ju ınte förvana mıg dırekt sa som han ar.

Nae nu ska jag trycka ı mıg lıte vındruvor och lasa ı mın solotıdnıng :)

Ta hand om er <3

update Turkey

Hejsan!
Nu sıtter jag ı Turkıet, antlıgen :)
resan ıgar gıck jatte bra, nar jag kom fram stod Emrah och vantade pa mıg. Kan man blı gladaare av att se en mannıska :)
Val hemma hos han satt vı och snackade ı ett par tımmar ınnan han drog tıll jobbet, da passade jag pa att sova ett ex antal tımmar :) Hans lıllebror ar nog den sötaste jag sett, en lıten trollunge man bara vıll pussa sönder :)
De enda som ar lıte trıst har ar att Emrah jobbar varje dag, typ 10 tımmar och hans famılj kan ınte engelska :) men an sa lange har det gatt bra anda :) Ska snart tıll stranden med lıllsyrran!

Ha de bra!

hugs

packat & klart

Sådär ja, nu har jag packat inför morgondagen så nu är jag redo att åka.
Om jag ska vara ärlig så är jag livrädd. Vafan har jag tänkt egentligen, har känt en person en vecka (5 v) sen bestämer jag mig för att åka tillbaka totally by my self. Men ja, man lever bara en gång och jag kan ju inte säga annat än att jag följer mitt och Janinas motto :)

De värsta som kan hända är ju att jag kommer på helt fel plan, eller kommer vilse nere på turkiets flygplats, eller att E lurar mig och inte kommer och hämtar mig på flygplatsen, att jag blir våldtagen av någon snuskig turk.
Och om de här sakerna nu inträffar så kommer jag ju klara mig iaf.
Just de ja, ifall planet störtar. Men då är det antagligen meningen att jag ska dö :)
Man måste våga här i livet annars kommer man inte långt, vill inte sitta och glo här hemma i skåne heller.
Detta kommer bli bra...



Önska mig lycka till <3 :)

söndag 3/8

Godkväll!

Idag vaknade jag upp till ett smaskande hångelpar :) Vi firade ju som sagt tessans 18 års dag igår så jag sov sedan över hemma hos henne och robin.
Går kvällen var super trevlig, god mat och härligt folk. Denna söndag har jag spenderat med att städa efter festen samt sovit en hel del på mammas soffa =)
Och snart ska jag titta på en film tänkte jag.

kram


partyparty

Godmorgon!
Idag är jag på toppenkhumör :) för idag ska Therese firas med dunder fest.
Så jag ska sanrt bege mig till Vä för att hjälpa henne med maten och allt annat inför festen. Jag ska även hjälpa Tessan med hennes hår som blev helt fel igår när hon färgade de. Superfrida kommer :P
Så ikväll är det fest för hela slanten, de kommer bli kanon!

Hoppas ni får en trevlig lördag!

RSS 2.0