stop the time

let me stay here forever, ı dont want to go :(
I just want to stay in your arms and kiss you goodnight


make me smile baby




6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes all you need is one!  <3

bye hell, hello paradise

En jobbig vecka lämnar jag nu bakom mig! En vecka som i princip bara har bestått av massa plugg och jobb. Är riktigt trött, har inte sovit ordentligt under denna veckan. Så inatt hoppas jag att jag ska få sova :)

I fredags i skolan skulle vi fotograferas för skolkatalogen, och eftersom de är sista året så klär 3:orna ut sig. Och min klasss bestämde sig för grottmänniskor. Men jag bestämde mig för att inte vara med på fotograferingen. Men i fredagsförmiddag stöter jag på Johanna och Rebecka som tvingar mig att vara med, så jag ställde upp totalt oförberedd :) Men de blev nog bra får jag hoppas.






Snyggare människor får man leta efter ;) haha

nattinatti

utmattad

Känns inte som jag gjort något anant än att plugga de senaste dagarna.
Förstår knappt va de är jag har pluggat :S för så mycket har vi inte.
Men har pluggat massa psykologi, svenska, och NK. Har ju som sagt Nk prov på fredag :( KIll ME
Men senare idag kommer Amanda hem till mig, så ska vi plugga tillsammans. Så de känns bra, får ju hoppas att något fastnar på minnet då.

Vem vet de kanske blir någon bild upplagd från denna kvällen, för amandas camra funkar iaf. tillskillnad från min pisstelefon.. :)

Har förövrigt knappt sovit på två nätter.. kan helt enkelt inte somna men när jag vill somnat vaknar jag efter en timme och så fortsätter de så hela natten.. Känner mig grymt utmattad och mitt humör är verkligen på minus..

Ha de så bra <3

pluggar

Idag är det söndag, var det inte alldeles nyss fredag?!
Iaf så har jag spenderat min söndag med NK boken framför mig. Deprimerande om ni frågar mig, men måste fan få bra på detta provet när jag nu varit så jäkla dum och valt NK b.

Tänkte ta en paus från pluggandet nu och kanske sova lite :)?! Sen måste jag göra lite psykologi som skulle varit klar förra veckan.. Detta är verkligen inte likt mig att hamna efter i skolan, förstår inte var all min ork och lust tagit vägen. Har verkligen noll motivation.


Var i stan med denna filuren igår :D haha, snygg mössa Greta ;)



Och på kvällen låg jag i sängen med en påse godis och kollade på Åter till Cold Mountain.
Älskar den filmen, kan de vara för att jag dör varje gång jag ser Jude Law ;)

lördagmorgon

Godmorgon!

Gårdagen bestod av film och mys tillsammans med Clarissa och Therese :) Super trevligt!
Nu ska jag snart ta bussen in till stan för att möta upp Greta, sen ska vi kolla lite i affärerna och sen blir det nog en god fika på stan också :)

Och ikväll blir det väl bara till att ligga hemma och kolla på någon bra film och kränga godis.

ha en bra dag <3

11 september

Hejsan!

Just nu har jag en underbart bra känsla i kroppen. Har gått och varit nervös inför denna dagen länge eftersom idag är det exakt ett år sen de tog slut mellan mig och M. Den värsta dagen i mitt liv som så många vet.
Så idag bestämde jag mig för att ringa M för att bara snacka, har som sagt inte hört hans röst på ett år. Vilket känns jätte konstigt eftersom man alltid snackade varje dag innan. Jag ringde iaf från skyddat nummer eftersom jag tänkte att han aldrig skulle svara ifall han såg att de var jag. Men all nervositet släppte när han svarade, när jag hörde hans röst så blev jag lugn. Han har alltid gjort mig lugn och orädd, så de var precis samma känsla idag när han svarade.. Givetvis blev han chockad över att höra min röst och han förstod först inte att de var jag, vilket jag har förståelse för.

Men allt jag kan säga är att de var underbart att få höra hans röst igen och bara prata.
De var nog ett av de bästa och roligate samtalet jag haft på länge :) Inte spent och konstigt utan vi pratade på om allt mellan himmel och jord som vi alltid gjort från den första dagen vi träffades då vi satt och snackade om tjocka fåglar :)
Allt går av sig själv och med M kan jag prata om precis vad som helst. De är därför han inte bara var min pojkvän under 2.5 år utan också min allra bästa vän. Synd att de inte finns gott om såna killar längre :)

Men som sagt de var jätte kul att få prata med han och jag hoppas inte jag skrämde bort han föralltid. Men kände att det var dags att våga ta första steget och ringa. Ett år är en lång tid.


Hoppas inte M blir arg på mig nu när jag lägger upp en bild på han här eller har skrivit om han..Men bilden är till för er som inte har träffat M eller inte vet hur han ser ut.

Så ifall du nu läser detta inlägget M och tar illa upp så ber jag hemskt mycket om ursäkt!

confused

Vilken dag! Började med fyra timmars foto imorse, då vår lärare fick dampet på mig och Agata för att han tycker vi har dålig attityd.. Men konsktigt när han alltid kommer minst 15 min försent och är så jävla dryg..
Sen efter de hade jag körlektion och sen företagsekonomi som jag smet ifrån tidigare eftersom jag sedan har jobbat fram tills nu. Är smått trött nu men måste plugga lite innan jag lägger mig. Ska fan upp fem imorgon bitti. Ska vara inne på körskolan senast halv sju eftersom jag ska köra halkan imorgon.. :)
Sen imorgon kväll ska jag på middag hos syrran!

Fy vilket tråkigt inlägg detta blev nu känner jag. Men vafan!

Är förövrigt riktigt jävla arg och besviken. Allt känns så fruktansvärt fel och konstigt.

<3

happy and angry

Idag har varit en upp och ner dag. Den började bra, har träffat Lotten idag samt anna och jenni. :) super trevligt!
Sen när man kom hem blev de bråk med E, ahh galen blir jag.
Men nu ska jag iaf snart ut och träffa S. sen måste jag hem och plugga.. vilket jag inte kommer göra.. men skulle ha pluggat en massa idag men de blir ju inte riktigt som man tänkt. Full späckad söndag blev det till slut.

Hoppas ni har haft en bra helg. Och förresten Jenni hade nån bild sen gårdagen så den kommer senare i veckan.

Kram

fyllenatt :D

Godmorgon gott folk!

Nu har jag precis vaknat efter gårdagens festande :) Roligaste kvällen på länge får jag säga, de började hemma hos stoffe och slutade nere vid ån i kristianstad :P haha.
Synd bara att i princip alla dumpade mig och stoffe vid hessle, men vi överlevde och senare kom även Jon och gjorde oss sällskap :) Träffade även annna och jenni som jag sedan hade följa med hem på bussen, de va väl en av dem som hade fått lite väl mycket att dricka om vi säger så :D:D

Vet inte ifall de blev någon bild tagen sen gårdagen, ska ta reda på de och isf lägger jag upp den här på bloggen senare :)

Nu ska jag fortsätta mysa i min säng, lite scrubs hade ju inte suttit fel :P

080903

En dag full med skratt kan jag säga :) Alltså Tessan kan inget annat att få mig att skratta och idag bestämde jag och Tessan oss för att släppa in Greta i vårat lilla mini gäng ;) Nu har hon klarat av alla test man måste klara av för att bli en av oss :D:D haha skoja! Men Greta är en otroligt skön och rolig människa alltså.

slutade inte förens tjugo i fem idag. men dagen gick ändå fort så jag överlevde trotts allt. Men imorgon kommer jag dö helt klart. Ska möta upp Tessan halv nio i skolan, då vi ska börja med vårat projektarbete. Efter skolan ska jag dra direkt till jobbet, kommer antagligen inte ens hinna hem och byta om eller nåt. Sen jobbar jag till halv tio.. Men gud va jag kommer sova gott imorgon :P

nae nu ska jag nog dra igång en film innan de är dags att vila mina små ögon :)

nattinatti<3

tisdag 2/9

Nu har jag fått klagomål att jag inte uppdaterar här så ofta.. Men anledningen till de är att det inte har hänt något speciellt de senaste dagarna.

Igår hade vi ett minikalas för mig med pappas släkt. De enda jag kan säga från de är att jag orkar inte med min farfar längre, hans eviga tjatande om sig själv och farmor (r.i.p) och om va han gör och inte gör. Kan låta hemskt av mig och säga att jag är trött på min farfar men om ni bara visste hur mycket han har förändrats.

men men Lotten ringde nyss :) det var inte igår om vi säger så :P Satt och snackade i 1.5 timme, trevligt trevligt :)

jo va har mer hänt,, jag ska köra halkan nästa onsdag! De går framåt nu :P

Ha de bra <3

RSS 2.0