happy day

Fredag morgon!

Nu är min multimedia lektion äntligen slut. Och det är dags för film på mdk =)
Sen håltimme, sen har vi årets sista lektion som är graf. Men vi ska bara ha betyg snack. Så vi slutar nog riktigt tidigt :) Så sköööönt!

Tessan är ett litet barn som bara bölar just nu :P Så nu får jag sluta skriva och sysselsätta henne lite!!

hugs<3

yoga

Så där ja, då ska man snart gå och sova:)
Har varit på yoga som sagt, med Amanda och Agata :) Trevligt. Efter de stod jag och A utanför hennes hus och snackade över en timme, mina fingrar var som isbitar när jag kom hem, hade ej några vantar :( Men vi har alltid så trevliga prat stunder så de är värt att frysa om fingrarna:)

Imorgon är det fredag, sista dagen i skolan på detta året :P Hääärliigt
Imorgon blir nog också en slapp dag plus att vi får skolkatalogen!! Efter längtad verkligen:)

nattinatti <3

social gurka

Äntligen hemma efter en otroligt seg dag! Man brukar tycka att dagarna går smått segt men idag var det hemskt!=)
Känns som det var evigheter sen jag var hemma.
Började med svenska imorse, fick tillbaka min filmrecension idag. Fick dock bara vg på den :( hade hoppats på ett mvg. men men! Sen var det en "underbar" engelska lektion. Fick tillbaka våra test nationella. hahahah fyfan va dåligt. Jag och Agge suger, men vafan :) Sen världens tråkigaste lektion, multimedia! Fast kommer inte ihåg så mycket ut av den, satt mest och smsade under den lektionen :) ett litet busfrö :)
Sen ska jag tilllägga att det var så äcklig mat i skolan idag, eller okej de kan jag inte svara på egentligen för jag smakade aldrig. Mådde illa bara av att titta på de. Så de fick bli knäckemacka och ett glas vatten!
HIstoria var det sen jag, men tyvärr kommer jag inte ihåg mycket där heller. somnade och sov rätt skönt :P
Sen skulle vi på någon jäkla föreläsning på söderport. Men eftersom jag har varit lite busig hela dagen så givetvis var jag de då med. Satt och smsade och gjorde hänga gubbe med T. Så jag har ingen aning om vad gubbe där framme sanckade om :) Så, det var min dag :D Hoppas alla antecknar detta nu. För det är så nödvändigt för er att veta. ;) Gud va jag saknar massa skit som är totalt onödigt. men vafan, ingen har bett dig att läsa!

Nu sitter jag här och funderar över livets små ting. Ska på Yoga med Amanda och Agata sen :) Trevligt värre.

Om ni undrar över varför de står social gurka som rubrik är det för att det var mitt ord till T på hänga gubbe idag. Och hon klarade det inte:) muhahah! ÄGD ÄR DU TEESSAN

hugs<3


multimedia

Finns de någon segare än lektion än multimedia!!!! De är så tråkigt.

Tror även att jag håller på att bli sjuk =( Har sån jäkla huvudvärk, ont i halsen och fryser ena sekunden och är hur varm som helst nästa. Orkar inte med detta.

Är så otroligt trött på skolan, vill bara sluta och ta ett år till att bara vila upp sig.

Me and T

Tänkte va snäll och lägga upp en cp bild på mig och T :P


image24image25
image27

Haha vi ser smått fula ut :) Men vi bjuder på detta och hoppas att T inte dödar mig :)

underbara dag

Nu sitter jag i sängen med matteboken uppslagen i knäet. =( tråkigt värre!
Men som  tur är hjälpte min tös mig på studietiden idag, vi pluggade satan :) eller nästan iaf, när inte jag skrattade åt Tessans goda försök med att lyckas räkna ut uppgifterna :)
Trots allt jävla skit i mitt liv och saknaden efter M så är jag på ritkigt bra humör idag. Egentligen vill jag bara lägga mig ner under täcker och gråta och alla gå upp igen. Men samtidigt så har jag ju världens bästa vänner som alltid ställer upp. Och så länge dem finns för mig så ska jag fortsätta att kämpa i motvind.
Såg dock en massa bilder på M nyss :( Massa minnen om den fina pojken kommer upp :( Saknar han en massa. Skulle kunna dö för han <3

Men iaf, matte prov imorgon. Vi får hålla tummarna att de går bra! Borde kanske inte sitta här och snacka skit utan verkligen plugga. Så jag inte kan skylla på något ifall provet skulle gå åt helvete :)

Ohhhhh jag har sovmorgon imorgon :) Så börjar med matteprov klockan 10.05! Sen lunch, sen  en liten MDK lektion som går snabbt. Sen ska jag och T träna. Vi är riktigt duktiga :)

hugs<3

måndag kväll

Godkväll gott folk!

Vilket seg dag ska jag börja med att säga. Vaknade 06.15 och är skit trött men tänker ändå att vafan har bara foto och idrott idag plus att jag kan inte lämna agge själv på foton :) Så de va bara att stiga upp och bege sig till skolan.
Sen sitter man där och väntar på att Roberto ska komma så vi kan ha vår sista foto lektion för terminen. Men minutrarna går och ingen Roberto dyker upp. Så min foto klass bestämmer sig för att smyga ner på tredje våningen för att se om vår lärare sitter i sitt arbetsrum, och jupp de gör han :) Men snabbt som fan vände vi alla och gick ut i trappen igen för att prata ihop oss om hur vi skulle göra. Och vi bestämde oss för att han fick ju skylla sig själv som inte kom efter 25 min när vi suttit där och väntat. Så varför skulle vi säga till han. De är ju fan han som är läraren inte ska vi behöva hämta han :) Så vi gick med lätta steg mot bussen hem igen:) Kröp ner under täcket igen med en kopp varm chokelad :) Nam nam!! Sen somnade jag för en stund. Och när klockan började närma sig halv två begav jag mig till bussen igen.

Så nu har jag suttit och försökt plugga lite matte, som jag inte fattar ett skit av. Har prov på onsdag vilket jag inte alls ser fram emot. Men jag och Tessan ska nog plugga lite tillsammans imorgon på våran studietid. Och då lär jag väl börja fatta, för hon är ju min andra hjärna :P Så tillsammans är vi skit smarta!! haha eller inte

Ibland blir allt bara fel! Kvittar ju hur fan man än gör. Men men de finns väl en lösning på allt.

Någon dag denna veckan tänkte jag lägga upp lite bilder från våran tjej kväll i fredags. Så håll ögonen öppna!

Godnatt & Sovgott<3

en toppen kväll

Godmorgon :) eller va man ska säga när klockan är 14.00 och man precis gått upp:)

Igår var en toppen kväll med tjejerna :) Jag behövde verkligen de efter allt annat skit i mitt liv. Dem gör mig så glad :) Kvällen böjade som sagt med pizza.MMmmmm!! Sen stack vi hem till J och körde igång gammal härlig musik drog fram dricka, och kvällen började dra igång ordentligt :P
Snackade skit, dansade, spelade spel (vilket jag och Tessan vann på), hade seriösa samtal med J:s mamma om livet:) och ytterliggare lite mera dans och flumm :P Jag och T var inte hemma förens närmare 3-4 tiden! En perfekt tjej med fyra underbara tjejer helt enkelt! :)
Älskar er girls!! Tack för att ni finns och drar upp mig ur helvetet då och då. <3

Va händer ikväll då? Två alternativ, stanna hemma och fortsätta gå runt och se förjävlig ut :) Och ha en trevlig kväll med Sis eller dra hem till J och också ha en trevlig kväll :) Svårt beslut.
Plus min andra plast syrra kommer hit ikväll, vet inte om jag ska fly eller stanna och snacka skit och ha trevligt.

Ha en trevlig dag och kväll!

en positiv nyhet i mitt helvete

Jaaaaaaaaaaaaaa Tessan kan följa med ikväll:) Bättre kan de inte bli. Detta kommer bi en toppen kväll.
Först ska Jag, Tessan, Johanna, Agata och Amanda cykla och äta pizza sen ska vi hem till johanna och dricka lite gott och snacka en massa skit natten lång :) Sen sover Tessan hemma hos mig. Vilket underbar kväll.
Älskar mina tjejer.

Nu har jag graf, har dock inget att göra! Så sitter och ugglar :)

hugs<3

Fredag

Godmorgon!

Äntligen fredag:) Har multimedia nu, men eftersom jag och Tessan är så duktiga och har gjort klart allt som ska göras så sitter vi mest här och fjantar lite:) Kan behöva lite goda skratt efter att bara tänka på M hela tiden.
Glad att jag har Tessan :) Hon är bäst!!!

Så jag ber dig T, snälla följ med ikväll :) En mysig tjejkväll! Snällaaaa. I need you :)

Ha en bra dag<3


en busig klass

Vilket seg dag! Har varit så trött, somnade på svenskan imorse. Och sen hade vi håltimme eftersom vår engelska var inställd. så då gick jag, Therese och Amanda och fikade :) Super gott och mysigt!
Sen efter lunch har vi historia mellan 13.00-15.15, och efter en stund på lektionen frågar vår förvirrade lärare hur länge lektionen varar. Då svarare J snabbt att den slutar 14.30. Givetvis tror vår lärare på henne, men allt efter att tiden gick och klockan började närma sig 14.30 började vi tveka på om vi skulle säga till henne att vi ljög för vi visste ju att hon skulle komma på oss förr eller senare och eftersom vi har historia imorgon igen så kanske de skulle vara bäst att säga till iaf. Men busiga som vår klass är så tänkte vi att hon får skylla sig själv om hon inte har koll på när vi slutar och är dum nog att lita på J :D alla vet att hon är full av skit :)

Jag orkar inte tänka på dig mer. Varför gör du såhär mot mig :( Tänker du någonsin på mig? vill inte må dåligt mer..

Nu ska jag pysa ner till min familj som sitter och skrattar framför tvn :)
Imorgon kommer de bli en bra dag tror jag :) Om allt går som planerat ska vi ha Åhus tjejkväll :P

hugs<3


Fotboll

Ja, då var det fotboll igen , och Zlatan=)

Idag slutade vi rdan 09.10 :P Hade engelska uppsatts och när vi var klara fick vi gå. och egentligen skulle vi ha både matte och MDK. men båda var inställda :P Sjukt underbart! Så jag följde med min kära Angelica hem. Satt mest och kollade när hon städade sin lägenhet :) Men hjälpte till med disken lite. så jag har inte bara latat mig:)

När ska helvetet ta slut, så jag kan få börja leva igen ?! :(

hugs<3

en sista tanke

Jag glömde nästan bort en sak.
Jag har sovmorgon till 13.00 imorgon :P Muhahah!! Sen har jag bara redovisning.

De va allt jag hade att säga :)

Sovgott<3

surmulen

Salom!

Usch det kändes nästan jobbigt och hemskt att använda sig av ordet Salom, som på persiska betyder hej. Har inte sagt de sedan jag och M gjorde slut =(

Men iaf, idag har varit en hemsk dag :) Nästan ironisk!
Tog bussen 07.20 till skolan imorse fast jag inte började förens 08.30. Men va gör man inte för att hålla sis sällskap:) Så fick sitta i 45 min och vänta på att resten av min grupp skulle dyka upp så vi kunde börja förbereda vår redovisning som är imorgon. Men då när vi sitter där och ska börja dyker vår handledare upp. Han tycker vi ska ändra om i våran film. Som vi kämpat med som djur och blev klara med i fredags. Så jag sa nej direkt till de för att de var onödigt eftersom den redan var skit bra plus att vi var tvugna att planera redovisning så den blev skit bra istället. Men nehe ingen lyssnar, så istället sätter vi oss ner och lägger över 2 timmar på att skriva om lite berättar manus och annat skit. Snacka om att slösa upp viktig tid. Men iaf sen när vi är klara med de så ska vi lägga in de på datorn för att redigera in de med filmen. Och upptäcker min grupp att detta inte var en bra idè och att de blev dåligt. GRATTIS säger ja. De visste jag redan. om ni kunde lärt er lyssna på mig från första början!
Men iaf då bestämmer sig min grupp för att ta tillbaka de gamla vi hade. (Ännu en gång tar vi av våran viktiga tid) Men sen kommer vår handledare och tycker vi ändå ska ha den andra. och blablabla. Jag och Rebecka blev så arga att vi lämnade klassrummet och lät resten av gruppen göra vafan dem ville. Så de ska bli intressant att se hur filmen ser ut imorgon på redoviningen. Vi lär väl få en chock jag och R :)
Men sen iaf, efter att jag gått och varit otrevlig och sur mot halva klassen så var det lunch iaf :) Blev på lite bättre humör, tills jag skulle  ta ut pengar till min manikyr som jag va på ikväll. då har jag INGA pengar på mitt konto. Var fan har dem tagit vägen?! Fick smått panik..
Och nu sitter jag här och skriver mitt jävla arbete om fanatism. Plus att jag måste skriva min redovining tills imorgon eftersom vi inte hann det idag. AAAAAAAHHH!!!

Fan va mycket jag skrev, de va inte riktigt meningen!

Ha en trevlig kväll! hugs<3

syndar helg

Godkväll!

Nu är ännu en helg förbi och en ny vecka börjar!
Som jag har sagt innan så har jag och Sis börjat på en diet förra veckan. Och de har gått skit bra, har redan gått ner 1.5 kg. Men dum som jag är har jag ju syndat i helgen även fast jag hade sagt till mig själv att jag inte skulle! Blir så besviken på mig själv. Men men som jag sa innan, en ny vecka börjar ju imorgon. Så det är bara att ta nya tag då:) Heja mig!!

Nu börjar snart parlamentet, 20.30. Missa inte de! :)

hugs<3

Underbara lördag

Hejsan!!

Jaha då var det lördag igen. gud va tiden går fort, men jag gillar de :) 
Ni missar väl inte svensson svensson ikväll klockan 20.00 och Sverige- Spanien klockan 21.00 :) :P

Själv har man laddat upp med öl till dess :P Så ska livet vara, eller hur?

Ha en trevlig kväll!

ett snurr runt i hjärnan

För tillfället hade jag velat få tillbaka de liv jag hade när jag var tolv. Eller bara spola tillbaka tiden så jag får leva de liv en gång till :) Då var allt perfekt, inga bekymmer livet lekte. Jag höll på med något jag var bra på och jag gjorde de jäkligt bra också. Sen en dag så bara får man för sig att sluta med något man faktiskt bra var på bra. Och de var då alla bekymmer kom. Man blev kär, förälskad och totalt besatt av killen man älskade. och sen gick bara allt utför. För de ena leder till de andra. Så nu sitter man här utan något.

Så ta mig tillbaka till 2002, innan allt sedan blev knas :)

Gud va deprimerad jag låter, men även om jag nyss haft de två bästa åren i mitt liv med M. Så har de slutat med de två mest olyckligaste månaderna i mitt liv också. Så de hade varit skönt att få tillbaka de liv man hade innan man blev "vuxen" och upptäckte hur mycket en människa kan betyda för en och hur sårad man kan bli.
Men idag mår jag trotts allt ganska bra, så tummen upp för de :)

Detta var ett sånt litet rensa hjärna och tankar inlägg känner jag. De är rätt skönt att bara babbla på om allt som snurrar runt i hjärnan på en ibland.

Nu ska jag snart gå och vila mina ögon!

Godnatt & Sovgott <3

en surmulen sis

Ännu en dag där man håller på att frysa fingrarna av sig. När ska det bli sommar egentligen? =)

Idag har det varit en sådan dag där det ändå känns som allt kommer bli bra en dag även fast jag saknar dig så det gör ont i hela mig. Jag älskar när jag känner såhär, och hoppet är ju det sista som överger människan!

Förutom de, så har detta varit en jävla lång dag, började klockan 8 och var tvungen att sitta kvar ända till halv 5 för att göra ett grupparbete. Fast  fler än hälften av gruppen försvann tidigare. Sånt kan göra mig riktigt arg ibland, men som tur var så har vi inte så mycket kvar på vårt arbete, så jag och J satt kvar en stund sen tog även vi bussen hem!
Så nu sitter jag här, har precis ätit och givetvis har jag bränt min tunga. Hatar de, de blir en sån konstig känsla :)
Ska snart pysa iväg och skriva ett jäkla arbete om Fanatism, hur det påverkar mig och blablabla... Ni vet såna roliga arbeten som man älskar att sätta sig ner med på kvällen.

/ Den surmulna systern :) (som syrran brukar säga om mig)


tjuvtittare

ojojoj. nu har du avslöjat dig din jäkel :D (du vet vem du är :) ) Du smyger runt här och läser min blogg!! Nu får jag allt tänka mig för när jag skriver så jag inte skriver en massa skit om dig ;)

åhh jag vill ha klassfest :) Snälla Mulle du kan  väl vara så snäll att ha den hemma hos dig ;)
Ännu ett uppdrag denna vecka, jag och Agata ska fixa någon som kan dra hem hela klassen hem till sig och ha värsta festen :) paaartyyyyy

 
Nu är det snart simning på svt24 :P LOVE IT

hugs<3

En simtur med tessan

Hej Hopp!

Nu har jag slutat för idag, eller jag slutade egentligen vid tolv. Och då stack jag och Tessan till badhuset och simmade lite :)  det blev en hel del flumm och annat trams än just simning. :) Sen bubblade vi och bastade, sjukt härligt!!

Men efter en trevlig simtur med Tessan stack jag tillbaka till skolan för att få lite grupparbete gjort. Men våra foto som jag skulle redigera var dock urdåliga så jag har inte gjort så mycket alls. Hatar när allt blir fel, hur svårt är det att ta en bild, som har bra skärpa. Men vi får väl lösa de på ett eller annat sätt.
Så för tillfället sitter jag bara här uppe i mac salen och skriver lite och snokar runt bland bloggar eftersom jag själv inte orkar ta bussen hem. De är verkligen så himla drygt att åka buss.
Men ska snart tjata lite på Mulle (Johanna) att ta bussen hem med mig. :) 

Har nog glömt att säga att jag och Sis har börjat på en diet. Jag gör de mest för att peppa sis, annars klarar hon de inte. Men iaf, jag är så sugen på en chokladbolle :):):) Vattnas i munnen. haha

Hejsvej nu ska jag leta upp mulle och dra med henne till bussen!

hugs<3

I forgot

                                        image23

En massa kärlek till denna killen!
Zlatan Ibrahimovic rock :)

en liten boll i ett stort hav

först och främst måste jag säga grattis till Zlatan som vann guldbollen i fotbollsgalan :P
Han är ju världens bästa om man frågar mig :) Han ger mig gåshud när han spelar!!
Och ja, jag är en liten nörd som kollar på fotbollsgalan :D:D

Har precis plattat mitt hår. Fick göra de nu ikväll istället för imorgon bitti, eftersom mitt hår tar tio år att platta =) Så nu behöver jag inte gå så himla tidigt, för de räcker med att bara dra igenom platttången i håret några gånger imorgon!

Jag glömde berätta innan att i skolan håller vi på med ett projekt. Så vi är indelade i olika grupper, och projektet ska handla om konflikter med fanatism som ståndpunkt. Så vår grupp arbetar om Ku Klux Klan.
Så idag skulle vi spela in vår film till de. De gick faktiskt ganska bra, de var svinkallt eftersom de flesta scener var utomhus, men de blir nog bra iaf.
Om ni undrar varför i helvete vi gör en film så är det ju pga att vi läser media och gör en massa såna roliga saker :)

Nu ska jag snart gå och vila mina små ögon. För imorgon fortsätter letandet efter en jacka :) Önska mig lycka till!!!

Sovgott<3

iskallt

God dagens!

Jag måste börja med att säga att det är svinkallt ute idag. Så veckans uppdrag är att hitta en varm jacka!
Vill inte gå i en vår jacka hela vintern i år igen. Och då är frågan, vad är modernt och inne i vinter när det gäller jackor? I need some help. Jag hittar verkligen inga snygga i stan och om jag hittar så är dem alldeles för dyra.
Vad rekomenderar du?

måste gå nu <3


ett snurr i helvetet

Hejsan!

Nu var det ett jäkligt bra tag sen sen sist. I know that. Men såhär ligger de till.
Jag snurrar fortfarande runt nere i helvetet, och vet varken ut eller in. Går mest och grubblar hela dagarna och kämpar för att inte bryta ihop. Känns som jag borde ha gått vidare, de är snart två månader sen den människan jag älskar mest på jorden bara lämnade mig bland alla världens frågetecken, utan svar. Jag har inte hört av han sen dess, så varför skiter jag bara inte i de? Svaret är så enkelt men samtidigt så svårt, jag älskar den killen över allt annat, skulle kunna göra allt för han. De finns bara ett ord för han, PERFEKT! Han är alla tjejers dröm. och jag menar de. Han var som killen i den romantiska filmen du såg på igår och den killen du drömmer om på nätterna.
Och de är de som svider som värst. att jag hade allt man kan önska, en kille som gjorde allt för mig som älskade och avgudade mig. men vafan gjorde jag. Jag var blind och så jävla naiv. De är se som gör ont, mina misstag och att jag inte tog vara på den bästa tiden i mitt liv. att jag bara lät den svepa förbi.
Jag kommer alltid hata mig själv för detta, och tycka så synd om M, för han förtjänade så otroligt mycket mer. Och jag vill ge han allt de där. Men tyvärr kan jag inte de längre :( Jag var hans prinsessa och han var min prins. De var verkligen så. Men som sagt jag slängde för mycket skit på han. I´m so sorry...

Så jag har känt att vafan har jag att skriva om?! Ingen vill höra om en tjej som är olyckligt kär och ledsen. Och på sista tiden har allt verkligen varit åt skogen så jag har verken haft orken eller luften att blogga.
Men samtidigt tänker jag att jag måste börja leva igen. han har gjort sitt val och thats it.
Så snälla kan någon hjälpa mig upp ifrån helvete. Mitt liv rasar samman för var dag som går och jag tycker jag har straffats och mått tillräckligt dåligt nu. Jag vill inte mer..
Hur dålig flickvän jag än varit så förtjänar jag väl inte allt de här?

Så jag undrar, ni läsare har ni varit med om samma sak? Har människan du älskat mest i världen plötsligt lämnat dig och sen att du har stått kvar med massa ångest och längtan tillbaka?
Va ska jag göra? Alla råd är bra råd och jag behöver dem nu..

hugs<3

RSS 2.0