tentaångest

två dagar kvar till tenta och jag kan inte ens hälften. Känns mindre kul och jag börjar få tentaångest. Tycker jag pluggar varje dag men kommer ju inte ihåg vafan de är jag läser. Men ikväll ska jag släppa tankarna och ha kul för Madde ska ha fest, så de blir att öppna en flaska vin och låta ruset ta över :) men måste dock dra hem tidigt eftersom jag ska upp runt åtta tiden och plugga imorgon!

Ha en bra lördagskväll!


pluggpsykos

Har fortfarande inget liv. Eftersom mina planer inför kvällen sket sig så bestämde jag att jag skulle plugga hela kvällen men just nu har jag ingen större lust för de så blir nog förgille hos Madde sen får jag se om jag följer med gänget ut till Banken eller om jag åker hem och nannar kudden, måste ju trots allt upp tidigt imorgon och plugga!

inget är roligt för tillfället, känns som jag lever i en annan värld där nöje inte längre existerar och jag bara bläddrar sida till sida i alla böcker och insjuknar i en pluggpsykos. Inte de livet jag ville ha nu, men förhoppnigsvis så vänder de snart. GIRLS JUST WANNA HAVE FUN! right?!


it´s times like these you learn to live again!
Om de nu är mitt motto i livet och jag till och med tatuerat in de så hoppas vi att de stämmer :)


no life

Har fått klagomål på hur dålig jag är på att uppdatera eller att vara på msn och allt sånt socialtskit. men den enkla anledningen är att jag har fullt upp i skolan. NO LIFE! När man kommer hem från skolan försöker man träffa nån kompis som kan få en på andra tankar än stressen från skolan.

Men ja, igår befann jag mig på akuten efter att jag slutat skolan 7 på kvällen. Har haft riktigt ont i magen till och från i en vecka och igår bröt jag ihop. Kunde kan knappt andas, gå eller sitta. Så ja, men eftersom svensksjukvård suger så allt dem hade att säga var att jag hade en infektion i magen men att demi nte visste vad och därför inte kunde göra något åt de. så man får helt enkelt stå ut med de.

tenta om 1.5 vecka, känns förjävligt eftersom man inte hinner plugga på de för att man sitter i skolan hela dagarna och gör grupparbete.

På lördag blir de förlåvningsmiddag/födelsedagsmiddag på Rosegarden med mami, mats, sis och murat. sen får vi väl se om de blir fest med madde &co imorgon eller myskväll! Behöver väl ta de lugnt, om vi nu ska lyssna på va min kropp (mage) säger. Men man lever ju bara en gång och då vill man ju hnna med så mycket som möjligt! :)

nej slutsnackat för denna gången, nu måste jag fortsätta plugga =/

update

Bättring bättring frida Malmkvist! Nu får jag väl ta att uppdatera och ge er ett litet smakprov på lägenheten :) Har varit extremt dålig uppdatering men har haft fullt upp med massa annat. Skolan och att njuta av livet med madde :D:D De har hänt mycket sen sist men orkar inte nämna allt. Jag kan säga som så att imorgon åker Thessan till Malta och jag önskar henne all lycka till! Och min älskade syster och Murat har förlåvat sig :) varför blir jag så känslosam när det kommer till sånt?! :S :) På måndag börjar min första kurs i skolan, psykiatrisk omvårdnad, sju böcker inhandlade vilket har lett till att frida har blivit rejält fattig! Men jag hoppas de kommer vara värt pengarna! Idag blir det middag och mys hemma hos Madde och så ska jag vara fylletaxi inatt. får väl se hur de går :)







älskar min lägenhet :)


RSS 2.0