första advent

Oh de har varit en helt underbar helg!
Började med att i fredagskväll träffade jag Clarissa och Alex och bara tog de lugnt :)
I lördags var Jon, Tessan och Robin hemma hos mig och åt pizza, kollade på film och snacka massa skit:) En super nice kväll verkligen :P Sen idag har jag, Greta, Tessan, Amanda och julle varit hemma hos Achie och julbakat och kollat på film :) oooohh mys mys mys!!


Jon och Robin såå säääxy :P



första plåten blev mindre lyckad :)




somliga dagar är helt enkelt bättre än andra <3

school´s out

då var de den sista riktiga skoldagen för denna terminen idag:) Nu återstår bara en termin till, som kommer fyllas med massa skoj :)

Nu har jag förövrrigt bestämt mig för att åka till Turkiet, känns bäst så. För om jag ångrar mig kommer jag hata mig själv i evigheter. Men nu är frågan bara om ifall jag ska boka om resan så jag bara blir borta två veckor eller om jag ska låta de va som de är?! ge mig lite råd snälla...

de närmaste dagarna kommer bli toppen, ser verkligen framemot dem :)

ångest

Godmorgon!
Idag skulle ajg egentligen haft prov i företagsekonomi, men jag pratade med min lärare igår och jag ska göra de efter jul istället. Så idag är jag ledig :)
Så tänkte ta och storstäda mitt rum, sen ta ett bad och senare plugga eller något liknande.
för övrigt är jag ganska förvirrad angående Turkiet, vet inte om jag ska åka. Har ingen större lust till de just nu men är rädd för att jag kommer ångra mig om jag inte åker. Och kanske är de lika bra att åka för då kanske jag kommer fram till va jag verkligen vill ( har redan en aning) men vill vara helt säker.. Jag vet att de inte kommer hålla länge till antar jag så kanske jag borde jag passa på att umgås och ha trevligt i tre veckor då´?! Eller borde jag avsluta de redan nu?!
Har faktiskt ingen aning vilket gör att jag var ångest och panik. Men jag har gjort så mycket planeringar inför resan, ska ha mys hela helgen med vänner och annat, sen i veckan ska jag ha julmys med familjen och annat mysigt. Sen har jag ju laddat ner 2000000 filmer på datorn som jag ska ha med mig när jag åker.
Och jag är en sån person som sluför allt jag påbörjat. Och eftersom jag planerat att åka så tänker ajg nog åka..jag är inte den som ger upp. utmaningar och misstag gör en starkare. eller nåt :)

nae nu ska jag dansa naken till Foo fighters som J brukar säga att jag gör :D^^

twister med en twist

Igår var det som sagt middag samt fest hemma hos Micke, ne otroligt lyckad kväll :) Tack alla som var där!
De började med välkommsdrink sen middag, som övergick till allt mer partyparty och sen blev de twister med en twist, som micke själv hade gjort..På varje "prick" fick man ett uppdrag, allt från att joddla till prata göteborgska, dricka 7 shotar och ta av sig ett plagg :) de blev med andra ord en ganska underhållande kväll :P

t






nu är frågan om man ska plugga inför provet på tisdag eller skita i de och bara ha mys och skoj i två dagar, är fruktansvärt skoltrött

kvinnans bästa vän

vet inte om jag nämnde de här igår, men tror inte de.
Efter att jag suttit och haft en lugn kväll tillsammans med min far och Anette framför idol igår, tog pappa plötsligt fram alla farmors gamla smycken, trodde inte dem var kvar. Hade i vilket fall som helst helt glömt bort dem.
Men iaf så bad han mig kolla om de var något jag ville ha innan han frågade Emelie.
Så hittade ett och annat fynd. Riktigt guld och silver samt äkta saltvattens pärlor och stenar :)




Ikväll blir det av hem till Micke, han bjuder på middag sen blir de party :P Så måste fixa mig nu innan jag måste springa till bussen :)

kram


to late

Provet idag gick hyffsat, trodde de skulle gå mycket sämre.

Skulle egentligen dragit på inflyttningsfest hos Angelica idag, men eftersom jag aldrig blir av med min förkyling så stannar jag nog hemma ikväll och hoppas på att friskna till tills morgondagen då de är fest :)

Idag är de två veckor tills jag åker, eller rättaresagt om två veckor befinner jag mig i turkiet vid denna tiden. Känns både roligt och deprimerande. Åker nu när de börjar bli julmys överallt och julmusik spelas på radion, samt ljus och doften av glögg. Jag kommer sakna de där små sakerna, julafton bryr ajg mig inte så mycket om, men allt de där andra runt omkring. Va har jag tänkt med egentligen.
Tänk så går allt åt skogen där nere, tre veckor är ganska lång tid om man tänker efter. Tänk så känner jag att de är helt fel och så har jag skit tråkigt och bara vill hem, då sitter jag där nere. Inte en jävel som kan engelska och alla mina nära och kära siitter hemma och firar jul.. Jag är aningen orolig men samtidigt ska de bli jätte kul att åka tillbaka :) Träffa Emrah givetvis och alla andra. längtar som bara den men ja som sagt om de bara inte hade varit över julen :S to late now.

hoppas ni alla får en trevlig kväll!


var tog tiden vägen?!

Torsdag?!
fan va tiden går fort.

Jag trodde äntligen att min förkyld var påväg att försvinna men nej, har hostat som fan idag så känns som min hals är helt uppriven, så nu fattas de väl bara att jag tappar rösten också som jag brukar göra när jag har sån jäkla hosta.
Imorgon är det naturkunskapsprov, KILL ME!! ska köra hem till Amanda om en stund så ska vi ha lite pluggkväll inklusive chips och choklad :P

ha de bra <3

it´s times like these you learn to live again

...skjut mig

har ett jävla nk prov på fredag som jag vet att jag inte kommer klara. GREAT! och provet nästa vecka kommer jag inte heller klara.. och jag är inte den som får ig på prov, never. But IG here i come! känns sådär lagom härligt..
Inte nog med de så mår E jätte dåligt av något som hänt som han inte vill berätta för mig =/ han behövde ett par dagar innan han ville berätta de.. och de lät seriöst. så nu ska man gå runt med en klump i magen också.
och idag har jag varit på allmänt dåligt humör.
men imorgon är det en ny dag så får hoppas att morgondagen blir bättre!

Denna låten är bland dem bästa som finns. den hjälper mig alltid att se framåt när man helst av alllt bara vill blunda och krypa ner under täcket och aldrig öppna ögonen igen.

godnatt<3

girls talk

Igårkväll var de middag hemma hos amanda :) Jag, tessan, julle, amanda, achie och agata satt säkert i flera timmar och bara snackade skit :) Sen blev de film och mys!
Den var en toppenkväll helt enkelt, men redan vid tilv körde tessan mig hem eftersom jag skulle upp och jobba 6 imorse.
blev inte många timmars sömn inatt eftersom jag inte kunde somna när jag väl kom hem igår, så jag var mer död än levande på jobbet idag..plus att jag har åkt på nån förkylning under natten, min hals för förbannat ont och jag har så jäkla ont i huvudet.. vafan var ju nyss sjuk.

Idag är det bara 20 dagar kvar tills jag åker :) <3

mysteriet på greveholm

Idag har det varit en bra dag, just nu befinner jag mig hemma hos therese :)
Ikväll ska vi ha mysteriet på greveholm kväll :D Alltså den julkalender var ju så jäkla bra så att vi bestämde oss för att ha lite gurka/morötter plus dippa och ha lite mys till mysteriet på greveholm kväll :P Kommer bli kanonbra, we love!
Imorgon är vi lediga från skolan, så ska först in och träna med thessan sen ska jag väl hem och sova, för de lär väl inte bli så mycket sovande hemma hos tessan ikväll :D Sen imorgon kväll är det tjejmiddag hos Amanda! En bra början på en bra helg.

/ F

you make me confused

Godmorgon!

Nu har jag precis varit hos tandläkaren och ska snart bege mig till skolan och ha företagsekonomi, förövrigt är de världens tråkigaste och jobbigaste lektion.

Förutom att jag är grymt trött idag efter att ha suttit uppe till ett igår natt och chattat med J och kollat OTH så är jag egentligen på ganska bra humör idag tror jag. Har dock en stor klump i magen av oro.. Kom nämligen på en idè igår som jag till en början tyckte var ganska bra men idag när jag vaknade upp frågade jag mig själv ifall jag är helt jäkla dum i huvudet. Antingen kan de vara en av de bästa idèer jag haft på länge eller den mest idiotiska. Men de återstår väl att se i eftermiddag. Håll tummarna!



Lägg märke till hålet i byxorna :P

-if you only understand

girls night out

Ikväll ska de blir mat, film, mys och skitsnack  tillsammans med Tessan, Greta och Achie :)
Ska möta dem på maxi klockan fem för att då köpa lite mat och annat gott till ikväll :)

Tyvärr är jag fortfarande lite sjuk, blir galen!

Jag har även kommit fram till en sak, livet må kanske suga ibland och då allt känns hopplöst. Men de måste göra de för att de sedan ska kännas underbart igen. Och just nu är jag inne i en sån svacka då allt känns piss åt helvete men jag vet att de kommer bli bra, kanske inte idag eller imorgon.. Men jag vet :)

livet är inte alltid perfekt, de kanske tar med dig på en bargedalbana, men då är de bara att åka med och hålla i sig.

lost without you

När ska man få den självklara upplysningen om va man vill?! och när vet man att man gör de rätta..
Inte hjälper du hur mycket jag än tänker, utan jag står fortfarande här utan svar och med världens huvudvärk

stockholm

Trötter...

Gud så trött jag är, igårkväll kom vi hem från stockholm och då stack jag direkt hem till Jossan eftersom hon nu är hemma från Umeå, men åker tyvärr hem imorgon =( sen satt jag uppe och snackade med J till kvart över ett. Så när klockan ringde 07.00 var jag inte alls sugen på att gå upp.

och idag kom man tillbaka till skolan och min första tanke var, när är de lov? orkar verkligen inte..but what to do

Stockholm var förövrigt väldigt trevligt, shoppade dock inte så mycket men de blev en jacka och lite tröjor.
sen fick jag ju träffa min kusin och hans barn :) oooh dem blir bara sötare och sötare. i lllooooove.







träffade även på Hugo, en gammal klasskamrat till mig sen högstadiet :)

RSS 2.0