snörvelkraaam

Jaha, nu har sis, J, mami och M åkt till stockholm. Var mening att jag skulle följt med, men de var mer som lockad här hemma :) Så de blir nyår i Åhus i år =) Vilket kommer bli toppen!!!
Förutom att jag är förkyld så är allt toppen, sitter och lyssnar på en massa gamla goa låtar och väntar på att klockan ska slå halv sex, då jag ska ta bussen in till stan! Ha lite filmkväll sen kanske dra in till biljard med A och resten av gänget :)

Igår var en sådan dag där alla i huset var sjuka i princip! Så jag fick ett litet sms av Sis där hon avslutade med "krya på dig! Snörvelkraaaam" :)
Så de är vad jag kommer säga till er nu. Ha en trevlig kväll!

Snörvelkraaam<3

tattuerad

Hejsan!

Igår var den bästa dagen på länge :) Först var jag och tattuerade mig, (min julklapp) :):) Sen åkte jag och träffade släkten, sen hade jag en super mysig kväll hemma hos R. De var en toppen dag! Har inte mått såhär bra på länge:)

Och idag så toppade jag allt med att åka in till stan med Clarissa och Carro, shoppade ett par jeans, tröja och ett linne :) Super nöjd är jag!

Men ett dilemma, NYÅR! vad händer egentligen. antingen åker jag till stockholm eller så stannar jag här och festar med A och massa annat folk. Men som sagt vill ju att R ska va med :)


image28
Jag mår bra nu <3


underbara jul

Jaha, då var de över i princip! Smått sorgligt men de kommer ju en jul till nästa jul =) Men går dagen var ju en underbar dag, familj och släkt och god mat :) Plus att jag fick allt jag hade önskat mig, så jag är hel nöjd :)
Fick ju min tatuering och en red hot chili peppers tavla :) Vilket var de två bästa presenterna man kan få :)
Sen fick jag ju en underbar kvällspromenad på R, så jag har inte mycket att klaga på :)
Hoppas er julafton blev lika lyckad som min! :)

Hoppas ni får en underbar dag idag och inte festar allt för mycket :)

hugs<3

julafton

GOD JUL PÅ ER ALLA!!

Hoppas er julafton har börjat lika bra som min och att den fortsätter så:)
Nu ska jag fixa mig lite sedan springa över till Jossan och säga god jul och ha lite mys som vi alltid brukar ha en liten stund på julafton :) Sen ska jag hem till mami och fira resten av min julafton, lite släkt och så :) Kommer bli super mysigt :)

God Jul-Ha en underbar dag nu och njut av allt julen har att erbjuda!

hugs<3


en kväll i kristianstad

Måste bara säga att jullovet har börjat bra :) Torsdags var det ju fest hos Angelica, och gud va kul vi hade de :)
Sen så i fredags var det en lugn slappe dag först i stan sen framför tvn här hemma! Och igår var den perfekta kvällen :) Jag, Agata och Danne stack till biljard och festade, grymt trevligt hade vi de. och när klockan slog ett drog vi vidare till hessle vilket även de var lyckat :) Trevliga människor som fan!! Sen tog vi lilla åhus bussen hem halv tre, vilket blev en trevlig busstur med läppstift och kyckling ben all over :P

Nu är det bara en dag kvar tills julafton :) Jag njuter!!! Men jag har absolut inga julkänslor. Var är snön? eller åtminstonde minus graderna. Lite frost kunde man väl iaf fått såhär till jul! Men men tror ändå de kommer bli en toppen jul.

hugs<3

livet leker

jullov

Nu har det varit avslutning i skolan och nu har man ännu ett jullov :) Underbart skönt men jag är rastlös och saknar alla i klassen och en speciel person <3.
Nu var det ett tag sen jag skrev sist igen, men ni har väl börjat förstå att när jag inte skriver på ett tag så är det för jag inte mår bra! Och nu har det varit en sådan jobbig tid igen, men jag försöker se framåt och tänka på vilket mysig jul de ska bli! :) Och ikväll ska de bli fest så jag försöker ha humöret uppe!
Men visst saknar man han så de gör ont i hela kroppen, nu när det är jul och allt så gör det sig mer och mer påmint. Brukar ju vara med han på varje lov och bara mysa hela dagarna. Men nnu måste jag sluta tänka på de och försöka ha ett underbart lov med vänner och familj.  För inte ska man ligga hemma och vara ledsen när det är jul?! Och jag dum som jag är vet allt jag ska få i julklapp i princip, och de är super. Älskar de. men tänker inte avslöja för en än. De säger jag på julafton :)

oh nu när jag ändå skriver så måste jag ju berätta att jag har ju haft APU som de heter i tre veckor, och i tisdags skulle vi till eslöv för att intervjua en jazzmusiker till. Och det var super underbart. riktigt roligt hade vi. :) Kunde inte gått bättre. Blev bjudna på restaurang och allt! så skulle dealltid varit :)

Nehe nu ska jag ta mig något att äta, sen vänta in min syster som är på körskolan, för när hon kommer hem ska vi baka julgodis :) Sen blir de PAAAARTYYYY

hugs<3

De minsta snesteg, och det kan vara över


ensam

 U n d r a  o m  d u  ä r  e n  a v  d e m  s o m  l ä s e r  m i n  b l o g g


om du ändå visste

Det gör ont att se ditt vackra ansikte på min bildskärm. Men de gör ännu ondare att se dig utan mig vid din sida :(
Du är den vackraste människan på jorden och min kärlek för dig tar aldrig slut

du<3

one day

Ibland känns de som va man än gör så blir de fel.
Alla bara försvinner ur mitt liv, detta har inte varit mitt år.
Man försöker att inte bry sig och fortsätta att försöka må bra, men när ska man få börja leva igen utan att behöva tänka på allt skit runt omkring och bara må bra?

Idag är en sådan dag som jag har funderat mycket på mitt liv och allt annat. Men har jag egentligen blivit något klokare på vad jag vill eller va jag inte vill. De enda jag önskar är att allt ska bli som förut, när det bara var du och jag <3

sis

Jag glömde ju säga en sak. Jag har världens bästa sis :D Jag har varit skit sugen på kebabrulle sen igår när angelica satt bredvid mig och mumsa på en. Och idag efter att sis hade varit på körskolan kom hon hem med varsin kebabrulle :)
MUUUUMMS!!!

hugs<3

torsdag

Godkväll!

Äntligen kväll säger jag! Varit ledig hela dagen och de svider att säga de här men fyfan va tråkigt de varit. För första gången klagar jag över att ha varit ledig. Har legat framför tvn sen klockan halv ett idag. Hur hemskt låter inte de.
Och imorgon börjar jag inte förens klockan två. Vilket blir en dryg förmiddag =) Om jag inte lyckas sova bort hela. Men de är svårt när de bor 5 andra i huset som inte är så tysta av sig!

Men imorgon ska jag iaf hem till mami=) Vi ska ha en riktig myshelg, va längesen vi var hemma hos henne. Imorgon ska vi laga god mat och sen titta på finalen av idol givetvis =) Sen på lördag ska vi julshoppa. och på söndag ska vi baka lussebullar och annat gott! Men de bästa av allt så kanske jag ska hem till Tessan på lördagkväll och ha julmys kväll :) Skulle haft de nästa helg men vi klarar inte av att vara utan varandra så länge :)

S a k n a r  m i n  T e s s a n  s å  m y c k e t !! :)  




go och glá kexchoklad

Hejsan!

Nu är jag hemma från Degeberga och vår första intervju gick skit bra! Vi tog bussen till Degeberga, när vi hoppade av stod Arne där med ett leende på läpparna och hälsade oss välkommna! Vi åkte hem till han, gick och satte oss och intervjun var i full gång innan vi ens han blinka. Han berättade om hela sitt liv, från att han var 14 fram tills nu. Jag och Angelica satt helt förstummade och bara lyssnade. Vilken otrolig människa var vår bådas reaktion.
Ett liv som man bara drömmer om. Vi blev även bjudna på kaffe och kakor:) Nam nam!!
Sen så gick han och satte sig vid pianot och spelade och sjöng, och angelica körade :) Super mysigt!
Tyvärr blev de inga super bilder eftersom han verkligen inte gillade att va med på bild. Han sa mest hela tiden att nu räckte de, gamla fula gubbar ska inte vara med på bild :) Så de va lite svårt, men någon bra bild blev de säkert. Ska sätta mig ner sen och kolla igenom dem! Men iaf, sen innan vi skulle gå så tog han lite foto på mig och Angelica, eftersom han hela tiden sa att vi var två otroligt vackra flickor :) Sen upptäckte vi att klockan var på tock för mycket och attn vi skulle missa bussen om vi inte skyndade oss, så vi slängde in oss i bilen och körde lite väl fort till busshållsplatsen, som dock inte existerade :D Så jag och Angelica skapade en egen busshållsplats, vi ställde oss vid vägkanten och när vi såg bussen vinkade vi. Busschaffören blev inte allt för glad att vi gjorde så, men han sa att de va ingen fara, men att vi inte fick göra så fler gånger för busshållsplatsen var lite längre fram. men vafan hur ska vi veta de. Vi har aldrig varit i degerberga innan! 

Måste bara säga att både jag och Angelica var på sånt bra humör efter vi hade varit hos han. Han var så rar och trevlig. En massa glad och positiv energi flödade från av och de smittades verkligen av. :) Så detta var en lyckad dag/ intervju. 

hugs<3 

En kopp kaffe

Nu sitter jag och min kära vän Angelica och väntar på att klockan ska slå 10.10. Då går bussen mot Degeberga och vår första intervjun sätter igång. Vi tänkte fördriva tiden med en kopp kaffe men de får bli en annan gång, inte en kaffeböna så långt ögat kan nå:)
Är förkyld, sjukt jobbigt får ju inte luft :)

Ha en underbar tisdag <3

Everything´ll be alright

Way down in New York town
Thinking about the way
She loved me
There's a hole in my pocket
That's about her size
But I think everything is gonna be alright
Yes, I hope everything is gonna be alright

A smilin' face
Is tradin'
The gifts I found at the bar
Well I wish my car
Could drive to her tonight
Then I'd know everything is gonna be alright
Yes, then I'd know it'll be alright

The rain in New Orleans
Forgot to end
But the mouths of the people are dry
Then we watch and wait
And do nothing but sigh
And hope everything is gonna turn out right
But I don't know if it'll be alright

But I look at you
Warm in your dream
While your mobile dances above
And I think to myself
It's a beautiful night
And I know everything is gonna be alright
Yes, now I know it'll be alright

/Joshua Radin
älskar denna låten <3

Praktik praktik

Godkväll!

Jaha va ska man börja?! Vaknade imorse och hade inte alls i planerna att jag skulle stiga upp från den varma sängen, speciellt inte eftersom jag kände mig alldeles febrig och förkyld. Men eftersom de var första dagen på våra APU (praktik) idag så kunde jag ju inte svika angelica så hon skulle vara där helt själv. Så efter att ha legat kvar i sängen i evigheter och övervägt  detta beslut och smsat och gnällt lite om hur trött jag var så tog jag mig i kragen och gick upp :) Stolt!!! Men var nog rätt borta imorse, gick mest runt och visste inte  va jag skulle göra, och pratade med mig själv :D haha.
Men iaf sen var jag på plats där vi hade bestämt möte med Bronson. Och vi fick reda på va vårt första uppdrag var. Vilket är att jag och Angelica ska intervjua fyra musiker. Så när vi hade fått all information så började vi med att ringa upp dem och boka tid för en intervju. :) Så imorgon ska vi ta bussen till Degerberga. Får se hur det går, ska bli roligt :) Fick dessutom låna värsta kamran av Bronson idag :) Så jag är redo för morgon dagen!!

Nu sitter/ ligger min syster i min säng och kollar igenom min skolkatalog och kommenterar alla mysko människor :) Och klagar på alla fjortisar. Och själv sitter jag här och lyssnar på julmusiik, måste ju komma i stämning nu till jul :P

hugs<3


Första advent

Hejsan!

Idag är det söndag och första advent. Men var är all snö och alla små snölycktor och snö änglar? =)
Jag har spenderat dagen med att stor städa mitt rum, alltså julstäda! Det behövdes verkligen, de låg lite äppelkärnor, barr och en massa små dammråttor lite här och var i mitt rum :) Så jag har haft fullt upp!

Imorgon är det praktik som sagt ingen skola för vår del :) Men jag som många andra i min klass är riktigt arga. Vissa fick redam på i fredags FREDAGS var dem skulle vara på praktik jag menar hallå sånt ska man få reda på lång tid innan. Jag och Angelica ska ju vara på vår handledares företag. Men vi har inte fått reda på var vi ska träffas på måndag eftersom han har två kontor i stan och vi har ingen aning om va de är vi ska göra eller ta vägen. För de kommer bara vara hon och jag där eftersom han driver de själv och han är ju i skolan. Jag blir så aaaaaaaaaaaaarg!

Men nu ska jag ta och vila mina ögon lite, tar på krafterna att städa :)

hugs<3


RSS 2.0