news

Eftersom jag är så otroligt dålig på att uppdatera så har jag ju inte berättat att jag har en ny katt. En upphittat och övergiven liten katt som är den sötatste jag någonsin sett. Paula säger att det var ödet. jag har alltid tjatat om att jag vill ha en perser katt, sen i våras när pappas katt fick kattungar så var alla döda och nu hittar jag en övergiven perser katt. men jag är ändå kluven om jag ska behålla den eftersom jag har min älskade man Milton :) förövrigt har det inte hänt så mycket mer, jobbar jobbar och jobbbar. förra veckan var jag och M ute och fiskade, jag försöker göra om i min lägenhet men vet inte hur. sakta men säkert går de.

nu bär det av till stranden, man får ju passa på när man  väl är ledig och det är fint väder :) bilder på katten kommer!


sommarkväll

Igår hade jag verkligen en toppen dag. på dagen drog jag till stan med älsklingen för lite shopping sen mötte vi upp Gaz och fikade. på kvällen körde jag hem till kära Achie och tobbe för lite mys och prat i den sköna sommarkvälls värmen. sen körde jag in till stan för att först ta en cigg med paula sen möta upp mina kusiner och säga hej, sen kom jag hem och vem satt inte i min soffa då om inte min älskling. min kväll kunde helt enkelt inte bli mycket bättre.
dagen idag har spenderats i Vinnö med Paula hos hennes föräldrar, legat i solen och badat. nu väntas tvätttid och en slappekväll framför tvn och imorgon blir det jobb.

puss


k-dagarna

ah är det bara jag som tycker att k-dagarna är sjukt överskattat?! längtar tills nästa vecka då det är slut.

mitt liv består just nu bara av jobb känns det som, men jag gillar de. ser inte alls framemot en lång höst med massa plugg :(

nu ska jag och milton nanna kudden iaf.

nattinatti

blond eller brunett

beslutångest! jag har funderat nu i några dagar om ifall jag ska bli blond igen eller fortsätta va brunett. trivs i både och men saknar mitt blonda lite.




RSS 2.0