helvetets vecka

Anledningen till att jag aldrig uppdaterar är för att jag inte har något liv, pluggar varje dag i princip så inte så mycket skoj att skriva om. Den senaste veckan har besått av otroligt mycket plugg, bowlat med älsklingen, sis och murat, träffa Lotten och Clarissa och lagat god mat och haft allmänt mysigt, helgen bestod av ladies night :) Denna veckan består däremot av skola varje dag 24/7 känns de som, med andra ord är detta helvetes vecka.

jag vill bara säga att jag saknar alla mina vänner som inte längre bor här. hoppas vi ses snart <3


Josefin och jag.

Grattis till greta på hennes 20 års dag också förresten!

röstat

Jaha då har man röstat för första gången. Jag röstade blått, syrran blir inte glad på mig om hon får reda på de men men. förövrigt sså pluggar jag mer än någonsin. har så sjukt mycket i skolan att jag bara får lust att slå ihop böckerna, ta en paus och resa iväg ett tag. Men icke, skärpning.

nu ska jag käka chips och kolla på svensson svensson, så jävla klockrent ;)

aaop

har egentligen inget att säga. livet rullar på och består mest av plugg. Får ångest av tanken att jag sitter här i min etta på österäng och spenderar mina dagar åt att plugga och sova medans folk åker utomlands och lever livet. blir besviken på mig själv, man lever fan bara en gång, man är bara ung en gång så varför i helvete spenderar jag mina bästa år i mitt liv åt att plugga. fan. får sån lust att bara hoppa av plugget och åka iväg. men men ett år kvar sen flyr jag landet.


Fick världens finaste och godaste tårta med 20 ljus i på min födelsedag av min underbara pojkvän.

 


Mitt svarta lilla monster har blivit stor :)


Och lillen Wilda :)


RSS 2.0