i´d come for you

lördag lördag lördag! fan va tom jag känner mig utan E. Helt otroligt, att man kan känna sån saknad efter någon som bor på andra sidan jorden. Men kanske var detta de bästa trots att jag inte kan förstå de.
Men ja de senaste dagarna har han försökt få mig tillbaka, men jag är lika förvirrad idag som för några dagar sen så ja, jag försöker helt enkelt inte tänka på de.

Igår var jag hemma hos tessan och hade skräckgilms kväll :) Men fyfan va dåliga filmer de var :D så patetiska och skrattretande :D
Ikväll ska jag hem till Angelica för att ha lite kvalitetstid tillsammans, äta god mat, sitta och snacka om livet och sedan dra ut på krogen och ta en öl :) ser verkligen framemot kvällen :)

se aldrig den filmen och inte teeth :D




för att fylla ut sidan lägger vi till en sån här söt grej!- puss


love is like a bomb



When you heart breaks... you got to fight like hell to make sure you're still alive.
Because you're. And that pain you feel? That's LIFE. The counfusion and fear? That's there to remind you that somewhere out there is something better... and that something is worth fighting for..
 


280109

Jag vill börja med att säga GRATTIS till Johanna och Clarissa som fyller 19 år idag :)

Idag har jag i princip varit ledig, åkte in till skolan vi två för att ha lite info i aulan angående PA. och nu är jag hemma och har krypit ner i min säng :) jag vaknade med en ganska skön känsla i magen idag, inte som de andra dagarna då jag vaknat med oro och magont. utan idag vaknade jag och kände att vafan de här fixar jag, han kommer inse en dag vafan han gick miste om. en ganska bra känsla faktiskt även om de är surt att de är som de är.. hoppas känslan håller i sig hela dagen.

Idag MÅSTE jag plugga på NK.n har sagt de i tre dagar nu och de har inte blivit av, så skärpning!

puss

ny design

Va tycker ni om min nya desgin som Mazdak har gjort? :)
Jag gillar den verkligen :)


Igår efter skolan åkte jag hem till tessan, spelade guitar hero och tittade på film och myste :) en kanonkväll..behövde verkligen de efter denna jobbiga veckan..
Mår skit dåligt, men ja tiden läker väl alla sår som man säger.. men de känns inte som de. Mår bara sämre för varje dag som går!
Nu ska jag plugga inför NK provet som vi har på fredag, fattar inte ett skit av de jag läser.


- jag som trodde att de var du och jag mot alla andra

godmorgon

Kvällen igår spenderade jag ju som sagt med Tessan, Micke och Robin. Åkte först hem till Tessan och spelade guitar hero :) sen runt åtta körde vi iväg och bowlade, jag kom faktsikt tvåa ;) stolt :D

Idag blir de att plugga NK och läsa i svenskaboken.
Jag har satt upp ett mål för mig dem näemsta dagarna: Ska inte bryta ihop så fort jag börjar tänka på E och sluta tänka på allt underbart vi hade och istället fokusera på vafan han gjort mot mig. Sen ska jag unna mig något fint i veckan :)

ha en bra söndag! <3



(sorry tessan men du är söt ändå ;) )

<3






- jag har iaf världens bästa vänner och sålänge jag har dem klarar jag mig!

back to hell

Går kvällen spenderade jag med tjejerna, de var en toppen kväll.. Men vaknade upp till helvetet igen.
Jag bryts sakta ner av detta skit, vill bara få höra sanningen..men antar att jag aldrig kommer få de.. :(

ikväll ska jag träffa tessan, micke och robin så ska vi bowla och ha trevligt, måste försöka ha kul även fast jag mår som jag gör. måste få tankarna på annat.

confused

va hände egentligen? jag förstår inte.. allt gick så fort och nu har jag mer frågetecken än någonsin!
men jag hoppas att tiden läker alla sår för just nu känner jag ett stort hål i magen..de svider långt in i själen

:(:(:(

alla sagor får inte ett lyckligt slut..

@ school

Godmorgon gott folk!

Nu sitter jag i skolan och tjuvlyssnar när graf eleverna har redovisningen, ska sedan äta lunch med tjejerna sen blev de att simma med Tessan :) vi brukar bara styrketräna men idag bestämde vi oss för att simma eftersom vi inte har några lektioner på eftermiddagen.

Så lilla jag är ledig idag, sjukt skönt. Riktigt nice att vi inte har företagsekonomi längre utan lite mera ledigt nu :)
Ikväll blir de dock att plugga Islam, eftersom vi har muntligt prov imorgon..

Jag måste bara berätta att jag har en gammal kompis från borås, vi har säkert snackat över msn i fem år, har dock aldrig träffats men igår snackade vi i telefon för första gången med varandra :D sjukt kul var de! (intresseklubben antecknar):):)

-puss

lost

alltså jag grubblar snart ihjäl mig. vet inte va jag ska göra!
man kan vrida och vända på de hundra gånger och ändå kommer jag inte fram till ett beslut, min hjärna säger en sak och mitt hjärta säger en annan. visst man säger att man ska följa sitt hjärta, men ibland måste man vara smart också.

En stor klump i magen, vill bara spy upp den.
Hur vet man när de är rätt eller fel?!

090117

Lördag idag och min familj har åkt upp till fjällen :) Så nu är man själv, äntligen kan man skruva upp volymen till max och bara ligga och dega sig :) Syrran var och lämnade sin bil (doris) här igår kväll, eftersom jag fick smått panik när jag kom på att jag inte skulle ha till gång till någon bil under en hel vecka så syurrran var snäll att låna ut sin :)

Tror kvällen blir kanon, jag, tessan, achie och greta ska äta midddag och kolla på film hemma hos mig :) kommer bli supermys :) Och om jag kommer ihåg de så ska jag försöka ta lite bilder under kvällen!

- en konstig känsla i kroppen, en känsla som jag inte borde ha

<3

pustar ut

oohh äntligen är min jobbiga pluggvecka över :)
Fick mvg på mitt psykologi prov :D och vg på företagsekonomi provet :)

Kvällen kommer dessvärre bara bestå av film och let´s dance typ =/ vill ut och festa med mina älskade vänner men eftersom syrran ska komma med bilen och lite sånt senare ikväll måste jag vara hemma.. men jag ska  nog överleva!

hoppas ni får en trevlig fredagskväll<3

give me some money

Ibland hade de inte varit fel att ha en plånbok som "blondinbella" för de är fan i mig inte billigt att ringa till utlandet i längden.. herre min gud va mitt samtal blev dyrt ikväll. but what to do. får väl se till att jobba lite nu efter denna otroligt jobbiga veckan i skolan som bara består av plugg plugg och plugg. så på torsdag blir de att besöka jobbet och skriva upp mig på lite tider.  dont forget that, frida!

ikväll hoppas jag på att somna innan två, så nu ska jag dra igång lite vänner och hålla tummarna att jag somnar om sisådär en timme :)




nattinatti <3

can i do this?

I dont know anymore..i just want to close my eyes



I can't take it any longer
Thought that we were stronger

blondinbella vs let´s dance

Va de någon mer än jag som var tvungen att smygtitta lite på när "blondinbella" dansade.
Om jag ska vara ärlig så var hon inte speciellt bra, men vafan om man har en plånbok som henne så behöver man fan inte vara duktig på att dansa också :)

Min fredagskväll har varit helt okej ändå, hade ju hellre varit ut och festat sönder :) Men de funkade att ladda upp med chips och dippa och skriva på min PS fördjupning. Har kommit en bra bit så ska skriva klart de imorgon.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på sex and the city.

puss!

sooo tireeed

herregud va trött man kan vara!
Jag och tessan skulle egentligen träna vid elva tiden men vi båda är grymt trötta så vi skiter i de.
Igår var första skoldagen efter nästan 6 veckors lov, fyfan va trött jag var ska jag då til lägga. somnade 22.00 igårkväll, rekord!!! but i´m still so fucking tired.

Ikväll hade jag velat dra och ut festa med tessan men istället får de bli en pluggkväll med chips och dippa och även en liten titt på let´s dance, måste ju bara få se om blondinbella klantar till de :P


nu ska jag sova lite till, natti natti

onsdag

Då var de sista dagen på lovet, och hittils har jag spenderat den med att kolla på The Hills :)
Men ikväll ska den gå åt till att plugga plugga plugga.. =/ känns ju lagom kul men man får skylla sig själv när man sparar allt till sista dagarna.

Igår kväll körde jag hem till Greta och hade en super mysig kväll tillsammans med henne och Achie :) Men dessvärre körde achie hem redan vid tio tiden så sen satt jag och greta och hade psykologiskt snack om min bekymmer, gick väl inte så bra för vi kom inte fram till något. Men ja, skönt att ha någon att prata med. Så vid halv ett körde jag hem igen, och när jag och Greta gick ut så ser vi hur de vräker ner med snö :P:P

De värsta av allt tror jag är att jag kommer aldrig komma fram till ett svar på alla mina bekymmer, de kommer bli att jag bara kommer gå och vänta på att de ska gå åt skogen av sig själv :S usch usch usch, mår verkligen skit.

nej sluta klaga och plugga !

party party

Kvällen igår var kanon :) hade grymt roligt och de var så skoj att få träffa både greta och achie igen :)
Dock gick jag från stan ut till gamlegården klockan två på natten helt själv, höll på att frysa ihjäl.
de var nog minst tio minus grader ute och jag hade ju inte direkt värsta varma kläderna på mig.. men men de var värt de!




Dr Robin Von Dichensteiker

usch ännu en dag med en masssa grubblade, kommer helt seriöst snart bli galen tror jag. man mår ju inte bra psykiskt av detta. men som tur är kommer Greta hem från London imorgon så jag kan få prata ut med henne :)
Men fram tills dess har min gamla vän Robin hjälpt mig idag :) fick väl kanske höra de jag inte ville höra men de var iaf sanningen..

så tills jag har pratat med Greta oockså så ska jag försöka att inte tänka mer på detta, även fast de är omööjligt.
Men imorgon blir de iaf utgång :P ska bli så jävla härligt :D då får jag iaf tankarna på något annat =)


bra sagt av Robin ;)

det viktiga är egentligen inte vad man säger, bara att man lyssnar citerat Dr Robin Von Dichensteiker


tredje januari

Hejsan!

Ikväll ska jag på middag hos syrran, sen kanske de bär av till Hässleholm för att ha myskväll med Angelica :)
De blir nog en toppen kväll detta förutom att jag fan knappt hittar till hässleholm och för att för första gången ska jag behöva betala besinen själv, that sucks :)

Men vi får se hur de blir, angie ska ringa mig snart :)

Hoppas ni får en toppen kväll! <3

2009

Gott nytt år!

Hoppas ni alla hade ett bra nyår :)Mitt nyår var nog eett bland de bästa.. för mina andra nyår har inte alltid varit så bra.
Men denna gången fick jag fira de med min bästa vän Therese, bara de gör de bra sen var ju en annan nära vän till mig där också, Jon! :) givetvis en massa andra trevliga människor. Och lilla Emrah hörde till och med av sig på kvällen så en kanon kväll :)

Idag är jag sjukt trött så de blir att kolla på tv och slappa i sängen, men ikväll ska jag hem till Jossan för imorgon åker hon tillbaka till Umeå :(

kram


RSS 2.0