turn back time











lite smått och gott från världens underbaraste resa! i will be back soon


let it be

Dålig uppdatering som  vanligt, men sen jag kom hem från resan har jag haft fullt upp med att träffa mina vänner och myst. vill tillbaka

Men jag har de jäkligt bra här hemma med, alla mina nära och kära som fyller min vardag med massa skratt och mysiga stunder, men shit va jag skulle trivas att bo på en helt annan plats på jorden. Känner mig inte hemma här i Sverige men man ska inte klaga. Snaart tar jag studenten och då öppnas flera dörrar med otroliga möjligheten. jag styr mitt liv precis som jag vill.

Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder från resan :) SAKNA!

nattinatti

best time in my life

Back from Portugal...
Då var man hemma i tråkiga Sverige igen efter en helt underbar vecka nere i Portugal, jag måste nog säga att de var den bästa veckan i mitt liv. Veckan bestod av sol, bad, fest, fest & fest. Herregud så kul vi har haft de. träffade helt underbara människor också så jag aldrig kommer att glömma. Jag vill verkligen bara åka tillbaka igen, saknar allt och alla som fan.





fler bilder kommer sen om jag lyckas få dem från achie :)

portugal here we come

sådär ja, nu är nästan allt packat. klockan 23.20 ikväll lämnar vi k-stad :)
Ska bli riktigt skönt och roligt att komma iväg lite. Synd att min förkylning inte gått bort utan snarare blivit värre under natten. Men jag har alvedon och skit med mig så att jag överlever :)
Nu ska jag kolla på the hills så att greta sedan kan ringa mig och prata om de :)

Ni får ha de så bra här hemma så hörs vi när jag kommer hem!

puss &kram

greta gretchen gretch

Nu klagar min kära (?) vän greta på mig för att jag uppdaterar så dåligt så detta inlägget är lite halvt till henne så jag slipper höra hennes tjat :)

Hrm vad har hänt sen sist egentligen? not much... fredagen bestod av plugg, så äntligen är jag klar med buddha skiten.
Igår däremot var jag först en runda på eko innan jag skulle till mamma, och där började en jäkla telenor snubbe tjata på mig att byta osv osv.. sen väl hemma hos mamma blev de middag med gamla familjevänner och sis, en väldigt trevlig kväll. Men mitt under middagen ringer den här telenor snubben mig :O sjukt skum och läskig kille. Tänker inte gå in mer på detaljer (tyvärr greta) hehe.. kvällen avsultades sedan sen med en nattacigg hemma hos greta :) en kanon avslutning på den kvällen..
Idag vaknade jag upp 14.15, var riktigt utvilad :) men har hunnit med att storstäda mitt rum, så äntligen kan man vara här inne utan att få ångest och dåligt samvete av hur stökigt de är :) och nu ligger jag i sängen och försöker göra greta nöjd genom att skriva detta blogginlägg som känns smått booring :)









sådär där har ni henne, greta gretchen gretch :) en ganska konstig person men vi kan ha jäkligt kul ihop iaf ;)
i like her alot :) <3

myspys i t-parken

igår var en toppendag verkligen, började med grill och mys i tivoliparken med klassen :) sen drog vi hem och fixade oss sen var det t-baren som gällde :) bästa dagen på länge! Min klass, mp3a är den finaste som finns.



inte behöver man någon pojkvän när man har dessa underbara människor i sitt liv <3

nattinatti

surprise

Igår var jag inne i stan och hade picknick med Greta och hennes lillebror, mycket trevligt :) Sen stack jag hem till Sis på en kopp kaffe och lyckades dra henne med mig hem sen.
Men sen fick jag en superunderbar överraskning, Jossan skulle komma hem.. Så jag hoppade in i bilen med hennes föräldrar och begav mig till malmö/sturup :) Jossan hade ingen aning om att jag skulle vara där så när hon kom ut så blev hon glatt överraskad :P

Så idag ska jag in och "shoppa" utan pengar med jossan :) oh är så glad att min gammla vän är hemma igen!

<3

sol sol sol

Äntligen!
Nu har jag med fått njuta av våren :)
Åkte ner till hamnen och njöt av solen med amanda, sen blev de pizza med massa barnförbjudet snack, haha fan va jag garvade. sen åkte vi hem och kollade på saw5. En riktigt mysig dag faktiskt, och den avslutades ganska bra med ett trevlig samtal också.

Nu ska jag och min hesa röst försöka nanna om min hosta så tillåter.

natti<3

030409

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


- nu är det lov, vilket betyder 4 veckor utan skola eftersom vi har 3 veckors APU också. Sen återstår de bara några få veckor till studenten. vilket innebär blandade känslor.

sjuk

mitt upp i allt kaos i tisdags smög sig febern på mig, och innan kvällen var slut låg jag helt däckad i feber.
och när jag vaknade igår morse hade jag 39 graders feber, så tyvärr fick jag skippa skriftliga nationella provet i svenska b igår. så hoppas på att jag får göra de snart istället. Så typiskt att de är så otroligt fint väder nu med när man inte kan gå ut utan bara ligger hemma i sängen. Och imorgon har jag NK prov, vilket jag vill göra för jag orkar inte skjuta upp ett prov till. men har ju knappt pluggat ett skit och orkar inte plugga heller.. men jag ska försöka plugga lite senare idag och hoppas på att jag kan göra de imorgon trots allt.

har föröverigt precis sökt in till högskolan, så hoppas jag kommer in på min förstahandsval :)

nu ska jag sova lite till <3

RSS 2.0