campusvecka

trött, tröttare, tröttast! Varför är jag alltid så trött?!
Denna veckan är de campusvecka, vilket betyder att jag går i skolan varje dag men idag var föreläsningarna iställda så fick sova till 11.30 istället för 04.40 vilket var riktigt skönt.

Gud va tiden går fort och va de händer mycket på så kort tid. den senaste veckan har de hänt rätt mycket, Milton är superstor om man jämför med hur liten har var när jag köpte han för 1.5 vecka sen.
Förövrigt har jag mycket känslor inom mig som jag inte riktigt vet hur jag ska tackla. jag vet inte ens va de är för känslor, allt känns bara upp och ner hela tiden och ena dagen är jag glad nästa dag är jag så besviken och nere.

Så som mitt liv ser ut idag är helt annorlunda sen ett halvår tillbaka. Mina vänner, min fritid, min relation till min familj, skola, bostad, etc. kanske inte konstigt att man har mycket känslor inom sig då?! stor förändring på så lite tid.

melissa horn

Idag har varit en bra dag :) Först och främst blev jag klar med en av mina tentor, sen storstädade njag lägenheten sen var M här och gjorde mig sällskap fram till att Madde kom och hämtade upp mig för att kolla på Melissa Horn på yllan :) superbra var det verkligen. hon är så äkta och har en fantastisk röst :)

Om en timme kommer Agata och erik och hämtar upp mig, då ska vi på världspremiären av New Moon :) underbart. kunde inte blivit en bättre dag tror jag :)

och nu kommer paula över på en cigg eller två :)


busfrö

Idag åkte jag och Paula på roadtrip :) tog bilen och körde till lund för att köpa en katt till mig :) hur gullig och underbar som helst. Ett litet svart busfrö är va de är :) men har legat i soffan och sovit tillsammans nyss, nu sitter vi istället vid datorn. är med överallt va jag än gör. skönt med lite sällskap :P Men han har tyvärr inte fått nått namn än men de står mellan, Zlatan, Gizmo, Rocky, och Prince :) Ska lägga upp en bild på honom så fort jag får han på bild :P


amazed by you

Ingen bra dag alls. Började med att jag vaknade och hade fruktansvärt ont i armen sen vaccinet, kan knappt röra armen och om jag råker stöta till den så känns de som jag ska spy så ont de gör. Sen fick jag underkänt på en tenta. och har inte orkat plugga på mina andra tentor som ska in nästa vecka. jag gör alltså inget annat än att va med P, M och M varje dag. Men när jag är med dem så mår jag som bäst, då existerar inga problem och jag hade velat stanna i den världen föralltid. Tror iaf jag har fått bort ett problem ur mitt liv, hoppas hoppas hoppas!

nej nu är de snart sovtajm så jag kanske äntligen ska få något gjort imorgon, plugg plugg plugg och sen mys med Paula <3

vaccin eller inte

Imorgon ska jag egentligen vaccineras mot svininfluensan som alla andra gör nu. men är väldigt skeptiskt till att göra de. Va vet vi egetnligen om vaccinet? Visst om vi inte tar de kan vi bli dödssjuka osv, men vilka är egentligen biverkningarna av vaccinet? Man har kunnat läsa om diverse olika saker som hänt med personer som tagit de, vissa har till och med blivit sjuka av svininfluensan ändå. För studen kanske de låter bra att vaccinera sig men man kan ju få biverkningar/symtom efter ett år eller tio. men vi vet inte hur dem ytttrar sig än för vaccinet har fan bara funnits i nån månad. GALET, HELT GALET! Så ja, jag ska fortsätta fundera över detta dilemma tills imorgon så får jag se hur jag gör. Men jag dör faktsikt hellre än hamna i koma eller bli förlamad.

Förövrigt är de inte alls en bra dag idag, riktigt depp dag och jag känner irritationen inom mig bli större och större. borde plugga men kan inte fokusera på de, alldeles för mycket i mitt huvud just nu som jag inte vill ha där inne.
men som tur är kommer sanrt madde som alltid får mig på bättre humör och om jag har tur så ska jag träffa paula senare ikväll!

i can take it

Det är egentligen helt otroligt att man inte kan lita på dem som står en närmast längre. Kalla mig va ni vill men jag tar inte den skiten. Det är fan helt jävla ofattbart, ni har förlorat min respekt.
Ni tror att ni själva är så perfekta men sanningen är att ni själva är så patetiska att jag tycker de är synd att ni ska klaga på mig när ni inte ser era egna brister och fel. men de som gör mig mest besviken är att du av alla människor inte står på min sida.


happy?

Som sagt, höstdepression.. när man sitter i en tom och tyst lägenhet blir det lätt att man börjar tänka alldeles för mycket. Jag har suttit och tittat igenom gamla bilder och lyssnat på låter som jag hade glömt bort.
Jag har kommit fram till att jag var mycket gladare och lyckligare förr, kanske bara för ett halvår sen och även ett år tillbaka. Men nu tycker jag min vardag bara är fylld med problem, ångest och krav. Innan tog jag allt med en nypa salt och var lika glad för allt. Jag vaknade med ett leende på läpparna och jag somnade med ett. Är det på grund av högskolan jag känner såhär? eller är det på grund av att jag inte umgås med samma människor längre? Eller är det helt enkelt såhär vuxenvärlden ser ut? Jag kan inte påstå att jag är lycklig men jag har det helt ok, en underbar lägenhet, underbara människor i min omgivning men jag saknar de där lilla extra. Jag mår som allra bäst när jag bara får sitta och snacka om allt mellan himmel och gjord med mina vänner, ta en kall öl och en cigg, skratta tills tårarna rinner. Ta mig tillbaka till Trukiet, till portugal, till studenten..


Madde <3 klarar mig inte utan henne en dag. always together

Ingen slår världens bästa Agata, så olika men ändå så lika <3

Portugal är nog bland de bästa och roligaste jag gjort <3

AC/DC med världens bästa pappa var inte heller helt fel :)


men det bästa av allt var nog att ta studenten och allt va de innebar :)

år 2008-2009 kan nog inte något slå<3


long time

gud va jag suger på att uppdatera, men denna gången har jag faktiskt mitt internet att skylla på som inte har fungerat på 1.5 vecka.

Nu är det november.. NOVEMBER...deprimerande.. jag hatar hösten och vintern, hade velat dra täcket över huvudet och gå i ide och vakna upp lagom till våren börjar blomma. Men eftersom jag inte är nån jäkla björn så får jag nöja mig med i att ligga i sängen hela dagen och ha ångest för att jag inte pluggar och istället bara sitter och klickar runt på olika sidor på nätet. Men eftersom jag än så länge har blivit godkänd på alla tentor så lär jag väl klara av denna med, men man ska bara få tummen ur röven och sätta igång.

En sak jag har funderat på är, när blev livet så jäkla komplicerat?! Kommer ni ihåg när man var liten, man levde i sin egna lilla bubbla och ens största bekymmer va vilken klänning ens barbie skulle ha. turn back time please..

Nu när jag inte är i skolan varje vecka vänder jag helt på dygnet, är uppe till minst tre varje natt om inte fem ibland. Anledningen till detta är att jag älskar verkligen natten. då är något speciellt med nätter.. kan inte förklara men de är då jag mår som bäst på dygnet. Vetskapen om att man är den enda som är uppe, tystnaden, mörkret , ja allt helt enkelt :) mmmmmm, bara 12 timmar kvar tills de är natt igen ;)


en gång mp, alltid mp <3

RSS 2.0