min älskade farmor

Vila i frid farmor


Fredag=begravning

Nu har jag ätit frukost och ska snart fixa mig inför begravningen :( usch hatar de.

Förutom att jag är ledsen över farmor och så, så är jag grymt arg idag. Hatar min plastsyrra. nae vi kan inte ens kalla henne de för hon kommer aldrig bli min plastsyrra, en störig jävla unge är hon-
Vafan ska hon göra på begravningen?! seroiiiöst, hon är inte släkt med min farmor, och hon har bara känt henne i ett halv år. så ska hon sitta där med oss barnbarn och skit, glöm de jävla unge!
Som ni kanske förstår hatar jag min "plastsyrra" så otroligt mycket. Allt hon och hennes mamma gör och säger gör mig galen.

Risken är att jag släpper en stor jävla bomb. Har hållt all ilska inom mig i ett år nu, för min pappas skull. Men nu fixar jag de snart inte, sista droppen är snart spilld.

hugs<3


kvällspromenad

Jaha, då är klockan snart halv elva och jag är skit pigg och rastlös. Tur då att man har vänner som ställer upp.
Och ikväll är de min gamla och kära vän Josefin som ställer upp på en kvällspromenad :)
Vi är såna promenad kompisar, hon bor bara nåt kvarter bort så om man vill bara träffas för en halvtimme/ timme och snacka så är det henne man ska ringa :) Vi har känt varandra sen jag var tre år och började på dagis med henne, vi har fan hängt ihop sen dess :P Älskar henne, hon förstår mig helt och hållet. Så sköönt. Man behöver inte alltid säga så mycket för att hon ska förstå, och såna vänner är bra att ha <3<3

Nu måste jag kila och tvätta bort mitt smink innan jag ska möta upp henne!

hugs<3

blåbärsmuffins

Nu har jag tittat på Du är vad du äter. Man blir ganska imponerad av människorna som är med där. Men de värsta är ju att man börjar tänka på vad man själv egentligen stoppar i sig. Och inser att man inte är så nyttig :)
Speciellt inte när man går och tar en blåbärsmuffins och mumsar i sig direkt efter programmet :):) Men gott som fasiken är de iaf!!

jaha, imorgon är det fredag! Och jag är ledig, begravning :(
Men va händer sedan i helgen?
Jo på fredag kväll ska jag kanske hem till Clarissa och mysa eller hem till mami.
Lördag har A frågat mig om jag vill följa med på fest, men känner inte en enda kotte där. Förutom A & A. :) Men dem känner ju alla andra så jag är ju totalt ensam :) Så vete fanken om jag ska dra dit eller hitta på något annat, men de finns tyvärr inget annat denna helgen.
Hrmm... vill gärna dit eftersom A ska dit, men samtidigt så kanske jag borde hoppa över den så han slipper mig :D:D

Livet är hårt ;)

hugs<3

utökning i familjen

Halloj!

Nu ska ni få veta anledning till att jag åkte hem till min mami igår.
Jo vi har ju fått utökning i familjen, en ursöt liten puppy :P Som ni har fått namnet Chili.

image64image65
hugs<3


Godmorgon skåne

Godmorgon!

Trött som fasiken är jag. De är så jäkla mycket som händer just nu. Vet inte vad jag ska göra, vill hjälpa till men va finns de att göra. Beslutet är deras. Usch känns jobbigt, vill inte att de ska ta slut.

Men iaf, idag är det onsdag vilket betyder 2 timmars engelska på morgonen, finns de något tråkigare. Fyfan. :)
Efter skolan ska jag hem till mami. Jag är aldrig hos henne på vardagar men idag är det speciellt. ni får veta sen, överraskning :D

image63
En halv dagens outfit bild. Ser jäkligt sur ut men jag skyller på att jag är döds trött :)

ha en bra dag<3

hollywoods nya kändispar?

image62
Paris Hilton & Benji Madden

Jag tycker dem är otroligt söta ihop.
Undra om de är Benji som står för konstnaderna för de som finns i påsarna:)
Måste bara till lägga att jag älskar Paris outfit på denna bilden!

Rummet i sin renhet

Sådär ja, då var jag färdig med min städning. Tänkte lägga in en före och efter bild. Men som tur är ser ni inte alla dammråttor som ligger på golvet :) Men nu är de rent och fint. Så nu kan man ligga på golvet utan att få damm i håret eller ett och annat barr :P

image58image59

Min grymt fina garderob, älskar den :D
image60image61
Och de finaste jag har på rummet, min stora kärlek  <3 :D

studietid

Hejsan!

Slutade redan 11 idag :) sjukt härligt med studietid. Så nu är jag hemma och har tänkt städa mitt rum. Usch ser förjävligt ut. Och efter jag har städat ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film och bara slöa hela dagen :)

Provet idag gick ren ut sagt åt helvete. Men men nu är det gjort iaf, slipper plugga på de mer!!

hugs<3


slut på lovet och tillbaka till verkligheten

Då var det skola igen! skulle verkligen behöva en veckas lov till. Men men inte mycket att göra mer än att bita ihop. Prov imorgon då ja, kan verkligen inte de och orkar inte plugga mer. Fattar ju ändå inte vad jag läser.
Är sjukt seg idag, har sovit 1.5 timme när jag kom hem från skolan, men känner mig lika trött nu som  innan jag sov. Friends börjar om tio min och efter de måste jag plugga. MÅSTE!

ha de bra <3

Kusiner is the shit

Nu har jag och min kära kusse fjantat oss lite :P De är ju va kussar gör, eller?
så nu kommer lite tokiga bilder på oss, alla är ju inte så vackra måste jag ju säga, men vi bjuder på de :)

image53image54image55image56

15:07

Hejsan hoppsan!

Nu ska jag snart ta bussen till stan, för att sedan ta tåget till Hässleholm för att sedan ta bussen till Bjärnum :) Där min kära kusin sedan hämtar mig och så tar vi en promenad hem till henne, Så lär vi väl sitta där och snacka skit och äta lite innan jag drar hem till A.

Fick dock redan på nyss att de ska vara fest i Vä. Clarissa och R ska dit :) Vill så gärna träffa dem två ikväll också, men men de får väl bli en annan dag!

Nu kommer ne dagens outfit
image52
hugs<3

godmorgon Sverige

Hade egentligen ställt klockan på 08:45 idag, för jag och Clarissa hade tänkt ta en morgon promenad vid havet och sedan gå hem till henne och äta en god frukost. Men när klockan ringde blåste de fortfarande som fan ute. Så de blev tyvärr ingen promenad :( Men de bästa med de va ju att jag kunde dra täcket över huvudet och somna om :) vilket jag också gjorde, och vaknade nu! Fick panik för jag hade tänkt att gå upp vid tio idag, städa mitt rum, plugga och sen kanske och till Bjärnum. Men nu får vi väl se vad som händer idag, inget bestämt.
Har iaf sovit ut ordentligt idag, 12 timmar :Pså otroligt skönt!

nu kallar frukosten :)

hugs<3

suspicious mind

Nu tar jag mig en liten paus i mitt film tittande =)
Jag och R försöker planera denna fredags kväll. Funderar på att träffas och titta på film, kanske dra ihop ett gäng och bara sitta och snacka och ha trevligt.. får se. hade ju tänkt att ligga framför tvn med en stor påse godis först.
Men får väl se vad som händer.

Tänkte lägga upp en gammal goding till låt nu :P

Låten har sin charm helt klart :)


fredag

Då var det fredag igen, vilket betyder att lovet snart är slut :( Tiden går så sjukt fort, tyckte nyss det var måndag.
Har precis varit ute lite, gjort lite ärenden som jag behövde göra.
Och nu ligger jag i sängen och pluggar... Men ska snart gå ner och göra mig lite nudlar som jag kan mumsa på medans jag kollar på en bra film :)

Helgen då ja, va händer?
Har faktiskt ingen aning just nu,, kanske drar ut med J och hennes polare ikväll och mina planer för morgon dagen bestäms senare idag :) Men vad som än planeras så måste jag hinna plugga lite. Fattar ju inget av de jag läser, skit bok :D

hugs<3

såhär ser vi ut :P

tänkte chocka lite och lägga upp en dagens outfit bild :D man ser dåligt på bilden, hade ett jävla jobb i dag, de är nog något fel på min kamra, får väl lämna in den på lagning eller nåt, för den cpar hela tiden.
något med inställningarna kanske, vafan vet jag :)

image50          image51
Kunde inte låta bli att lägga upp den här grymt fina bildern på mandi också :)

Fritz & Mandi

Dagen med Mandi var mysig :P Låg framför tvn med varsin filt och kollade på Ellens show vänner,gilmore girls, Will & Grace, och lite annat smått och gott. Vi gjorde även en kanon god kladdkaka som vi mumsade i oss :P

Nu sitter jag och snackar med lite folk på msn, men ska snart ta och kolla igenom NK:n  lite innan jag ska kolla på Scrubs, sen efter de ska jag nog ta och titta på Walk the line.

image49


hugs<3


ring ring bara du slog en signal..

ojojoj, känner mig stressad. Ska vara på mammas jobb om 35 min, och för tillfället sitter jag och äter frukost.

Kan ni gissa hur dags jag somnade igår?.. Jo jag släckte lampan 03.12..och vaknar av att de ringer som fan här hemma, jag tittar å klockan och den är 08.47, vem fan ringer då? så jag drar täcket över huvudet och låter de fortsätta ringa medans jag somnar om..Men nehe, efter ett tag ringer de igen, och de är ju inte så att dem slutar efter fem signlarna och tänker, ne okej ingen hemma.. utan dem ringer riner och ringer. Men svarar dock inte denna gången heller. Men slänger ändå ett öga på klockan, 11.17. WHAT! Stressad blev jag.

Men nu ska jag bara få i mig mina mackor sen cyklar jag och hälsar på mamma. Sen ska jag leka med Mandi :)
Får väl se va vi hittar på för något. Men de kommer säkert bli kanon :)

Hörs sen <3

01.22

Jaha, utan sömn inatt med ser de ut som. Förstår inte hur jag kan vara såhär pigg.
Så va ska man hitta på inatt då? Min SOLO tidning är nu utläst, alla sudoku jag kan hitta i huset har jag redan gjort, finns inget på tv, har redan läst de bloggar jag läser dagligen, har kollat facebook och bilddagboken. Så nu sitter jag här, inte många människor inne på msn heller så känner mig smått ensam nu : )


Men denna låten har jag blivit lite kär i :) Han gör ju den sjukt bra!

hugs<3

feels fishy

Jag måste börja med att tanka mina vänner som ställer upp för mig. All kärlek och respekt till er <3 Utan er hade jag aldrig orkat. Men hur snälla och hjälpsamma ni än är så kommer de aldrig hjälpa mig att få svar på vad M egenligen vill eller känner. Nu heter han, feels fishy..
Vad vill han att jag ska tänka och tycka, och reagera?

Så nu slutar jag tänka och fundera mer, eller åtminstonde försöka. Jag har väntat och väntat på den killen och de vet han. Jag kan inte göra mer nu. Ifall han tar kontakt så får jag ta ställning till de då. De är alldeles för mycket just nu. jag måste fokusera på mig själv och min familj nu, jag vill må bra!

ödet får bestämma

onsdag, i think

Jaha. då var de väl onsdag igen, eller är det tisdag? Känner mig lite lost just nu.
Mår aningen bättre idag, har släppt alla mina tankar på allt jobbigt runt omkring mig. Nu fokuserar jag bara på att må bra och vara glad.

Kunde verkligen inte somna igår, satt uppe och kollade på tv till vid 12, sen läste jag i den nya SOLO tidningen som kom igår, efter de var jag fortfarande otroligt pigg så jag började lösa sudoku och när jag hade gjort de var klockan halv två och jag släcker lampan för att tvinga mig själv till att somna. Men då får man plötsligt sms från R, så då smsar jag med han i över en timme :) trevligt!! hehe. Men när klockan var halv tre var jag fortfarande hur pigg som helst så jag bestämmer mig för att lösa några sudoku till :D

Idag har det inte hänt så mycket, pluggat lite och varit ute och sprungit, så kom precis ut från duschen :) Och nu som känner mig vet att jag aldrig tränar. så snälla gör ett kryss i taket :D:D

utmattad

När man inte trodde man kunde må mycket sämre och att alla tårar var gråtna så kommer ett annat slag i ansiktet!
Jag orkar inte mer nu :(

dessa oändliga frågor

Jag bryts ner innefrån. Snackade precis med M:s polare. Han hade ringt igår och frågat om F:et i hans namn stod för mig. Och det gjorde de, han sa att han saknade att höra min röst. Dem skulle träffas och snacka på fredag och då skulle vår kompis berätta allt han visste. alltså att jag träffar A lite då och då och lite sånt.
Vet inte va jag ska ta mig till längre. Tårarna bara rinner, vill bara lyfta luren och ringa. Men vågar inte, är rädd för att höra något som kommer såra mig. Men om folk ändå visste hur mycket jag saknar han. Skulle kunna göra allt för att få träffa han.

Jag trodde mitt liv började bli bra igen, trodde jag hade blivit stark nog att gå vidare. Men på två sekunder ändras allt de igen. :( va gör jag för fel


förtvivlad

Godmorgon!

Usch, jag mår verkligen inte bra. Har sån oro i kroppen. Förvirrad, ont i magen, ledsen, arg, förtvivlad och tom.
varför varför varför händer dettta??

Vet inte va jag ska ta mig till, är alldeles matt i kroppen. Grät mig till sömns inatt. Jag orkar inte mer.. Ge mig ett svar, ett tecken, eller va fan som helst så att jag vet. Plåga mig inte på detta sättet

/f

is gonna move on

ytterliggare en ny uppdatering från M:s håll. Nu står det såhär istället, Is gonna move on now.
Är det inte de han gjort nu i flera månader när han har undvikit mig?! Om han nu har saknat mig och inte gått vidare, varför har han då inte hört av sig?! de enda jag gör är ju att vänta på att höra hans röst igen. Är det inte för sent? Ska vi båda sitta tysta och låta allt rinna ut i sanden, finns de något att rädda?

Var inte beredd på att detta skulle komma som ett slag i ansiktet. TACK, tillbaka till helvetet, tillbaka till ruta ett och tillbaka till alla dessa frågor utan svar.

torn in two

kalla mig paranoid, knäpp, dum i huvudet, korkad, ja vafan ni vill. Men loggade nyss in på Facebook, och ser då att M för några timmar sedan har ändrat sin under rukbrik på sin Facebook till: saknar F, fortfarande.. torn in two.
Va menar han med de? Är jag F eller är de min önskan bara? har jag gått och blivit galen eller va händer. Mitt hjärta stannade för två sekunder och va tvungen att stirra på texten i en minut innan jag fattade va de stod.
Kan det vara så att de finns en annan F. Men sen jag kände han så fanns de bara jag som var F i hans liv om ni förstår. Känner mig total förvirrad och konstig nu.
Men som sagt de betyder säkert inget och de är säkert inte mig han menar. Men jag var hans största kärlek och de varade i 2.5 år så är de konstigt att jag tror de är mig han menar?
om det nu är mig han menar, varför skriver han de då där? Vill han att jag ska se de eller? Förstår inte ett skit, kanske lika bra de.

ont i magen :(

Frida

Ingen har väl missat att Frida har namnsdag idag :) Så grattis till mig!!
Satt uppe och pluggade på rummet och plötsligt knackar pappa på dörren och kommer in med ett 200 g mjölkchoklad, givetvis med daim :P nam nam nam säger jag bara! Har dock redan ätit upp hela nästan, sånt jävla godis monster är jag :D Men man behöver de när man pluggar!!

Men värre blir de, kväll blir de filmkväll med J ju, Ska ta en promenad ner till ICA tillsammans efter vi ätit ikväll och köpa godis. jag får aldrig nog :) ILLA! de är fan riktigt illa, men jag har sagt till mig själv att efter lovet får jag skarpa till mig och sluta upp med sånt där.

Satt precis ute på bänken i trädgården med en kopp kaffe och njöt av solen :) Underbart väder!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen så man inte luktar allt för illa när man ska träffa J :D

image48
hugs<3

måndag

Måndag morgon då ja, trött som fan är jag! Satt uppe och pratade i telefon alldeles för länge igår tror jag :) Sen vaknade jag för fem min sen av att Amanda smsade! Önskar att jag inte vore så lätt väckt, but what to do! :)
Lika bra att gå upp nu så man får något gjort denna dag, ska antagligen träffa Jossan ikväll och ha myskväll. Riktigt trevligt ska de bli. Så innan dess har jag tänkt skriva klart historian. Men vi får väl se hur det blir med de :)

Nu ska jag nog allt gå ner och göra min en varm macka till frukost med ett glas juice :)

hugs<3

uppesittare

De absolut bästa med lov måste ju vara att man inte behöver tänka på hur mycket klockan är på kvällarna, och känna att nu måste jag gå och lägga mig för att få minst 7 timmars sömn, osv. Okej brukar ju ändå inte sova mer än fem timmar på vardagarna så de kan ju egentligen kvitta!! Att få sova ut imorgon känns ju som en liten julklapp :) Har inte fått sova ut på evigheter, är trött dygnet runt!
Så imorgon ska jag soova, och när jag vaknar ska jag faktiskt vara duktig och plugga så jag slipper göra de senare i veckan. För det är så typiskt mig, att skjuta upp allt till sista sekund.

Nu har alla i huset gått och lagt sig och de är alldeles tyst, de enda man hör är mitt knappande på tagentbordet. Älskar denna tystnad och att veta att man är den enda som är uppe.
Nu hade de suttit fint med lite Deep Purple i bakgrunden, men ska inte riskera att väcka resten av huset :)

Sovgott alla uppesittare <3

var är det magiska klicket

Då var man hemma igen, hemma från en mysig fredagskväll hemma hos mami :) och en underbart rolig/trevlig eftermiddag/kväll med mina mostrar samt sambos och mamma, mats, sis, Josè.. God mat och massa skvaller :P Sen igår efter att ha avslutat en trevlig måltid blev jag skjutsad till Bjärnum där A bor :) Kollade på film och hade allmänt mysigt :) en kanon helg helt enkelt.

Så nu sitter jag hemma i min mjuka säng igen och bloggar och snokar lite på bdb och facebook :)
Mina tankar går fram och tillbaka, vet inte va jag vill eller vad jag känner. När jag träffade M första gången klickade de direkt och jag blev tok kär och visste direkt att han var den rätta. Så har jag inte känt än med A vilket gör mig lite fundersam och förvirrad. Är det så det ska käännas, KLICK! Eller kan det även komma med tiden? Självklart tycker jag om han annars hade jag inte träffat han mer, och visst känns de bra att vara nära han och allt de där, men var är det där magiska klicket som gör att man vet att de verkligen är rätt? please help me...

hugs<3


soliga lördag

Alltså lika unerbart väder idag som igår, blir så glaaad :) Vår känslor som fan!!
Idag ska jag få träffa släkten från Stockholm, ska snart köra till Osby där dem köpt en liten lägenhet så ska vi fika, sen ska vi till Pia min moster och äta middag. Sen ikväll ska jag träffa A :P Så denna dagen kan nog inte bli så mycket bättre :)  I´m happy today!

hugs<3

Grattis till körkortet M

Fyfan va härligt väder det är idag måste jag börja med att säga, blir så otroligt glad :)
Idag började vi tjugo i tio, sen orkade inte jag med sista lektionen för den är så dryg och lång, 3 timmar. fyfan! Så jag bestämde mig för att åka hem lite tidigare till mami, då kommer Ekberg (markus) och erbjuder mig skjuts ända till Fjälkinge :) Ekberg kalrade uppkörningen idag så han hade precis fått körkort :) Så får ju säga att jag är rätt stolt över att vara den första som fick åka med han :) Så jag fick skjuts hem och nu har jag, mami och mats varit och handlat.
Så kvällen kommer bestå av god mat och gottis framför tvn :) Kanon!

För överigt har jag LOV nu:P

hugs<3

saw4

Nu har lilla Amanda cyklat hem och jag har krypit ner under täcket :) De var en super mysig och trevlig kväll! Kollade på saw4 :P I LIKE! Och åt massa choklad, onyttiga som fan är vi men vafan vi är singlar, måste också få njuta av alla hjärtans dag :D

Nu ska jag sova, och imorgon har vi sovmorgon så ska få sova ända till halv åtta:) Härligt.

sovgott<3

Alla <3 dag

Nu har dagen kommit som jag har fruktat så länge. Hur det skulle vara att vara utan M på alla hjärtans dag, vilket för mig kändes otroligt jobbigt och ledsamt. Men dagen har varit helt okej faktiskt och bättre blir den om ett par timmar kommer Amanda hit med masa godis och läsk, då ska vi krypa upp i min säng och kolla på film. Antagligen Saw 4, har ännu inte sett den även fast jag velat göra de ett tag. så ikväll blir de jag som väljer film, får väl sitta och hålla Amanda i handen :) Men de kommer bli en mysig kväll även ifast de inte går upp mot en kväll med sin käraste. Men va ska man göra, vi singlar får hålla ihop istället :)

Idag hade vi även multimedia prov, vilket gick sådär. Ett sådant ämne man får gissa sig till allt för de är så ointressant och komplicerat :) Och äntligen kom jag och A igång på historian, så vi har jobbat på ritkigt flitigt idag. Lättnad!!  Nu ska jag bara invänta att de blir mat här i huset, sen efter de tänkte jag faktiskt vara lite duktig och städa mitt rum innan A kommer :)

Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag kväll :)

image47


hugs<3

confused

varför faller jag hela tiden tillbaka till helvete. Kan de aldrig få ta slut, har jag inte straffats tillräckligt snart! :( orkar inte mer.. saknar dig överalllt annat på jorden, men att veta att de aldrig kommer bli vi sårar mig mer än allt. Låt mig få bli lycklig igen och låt mig få kunna släppa dig. all kärlek och respekt åt dig M. <3

Nu ligger jag och väntar på Scrubs som vanligt. allt är så förvirrande i mitt liv just nu att jag inte kan slappna av. Mina tankar går fram och tillbaka hela tiden, sover inte bra om nätterna längre och känner mig allmänt matt. usch de är inte roligt längre. But what to do?! I don´t know anymore.

Imorgon är iaf en nu dag, de är de enda jag ser framemot varje dag, tills de blir en nydag för en ny dag innebär kanske en bättre dag..

ta mig bort

A drop in the ocean

Ibland blir man bara så otroligt besvkien på vissa människor. Man trodde något helt annat om dem sen visar dem motsattsen! Svider lite grann men what to do när man lever i en värld som denna. 
Jag tänker iaf inte bli behandlad som luft och någon som duger när de passar dem. Nej, lite mer  värdighet har jag, vilket jag även kommer behålla. Känns bara så surt..

Idag blev iaf jag och A klara med vårat fotoprojekt vilket känns otroligt skönt. Plus att jag har börjat framkalla fotona som jag tog på T och R, ser ritkigt bra ut :) De ända bra som hänt idag. Hoppas morgon dagen blir bättre och att min klump i magen försvinner..


A drop in the ocean- Ron Pope

/F

utgång

äntligen helg :) efterlängtad som fan !!!
Ikväll är de utgång med Agata, danne, Johanna, Andreas, Totte, Emy och Barre. Så sjukt skoj ska de blir, är riktigt laddad :D Först förfest hemma hos Barre sen bär de av mot biljard :) KANON!
Men morgon dagen kommer bli sjukt härlig också, 18 års fest med Tessan min, och massa annat folk. De ska bli sjukt kul även fast jag inte känner en människa. Ohhh vilken helg. Love it

Så om vi nu ska se över hur min helg ser ut:
-ute kväll (fredag)
- 18 års fest
- projektarbete med A.
 De andra får vi ta en annan helg! Denna helgen är de paarty som står på schemat :)

´hugs<3

naken chock

Som sagt idag skulle jag bli fotograferad naken av Tessan tillsammans med henne kille Robin :D hahaha måste ju säga att de va de sjukaste jag någonsin gjort :) Man står där inne i fotostudion och tar plagg efter plagg tills man tillslut står där helt näck med sin bästa kompis bakom kamran och hennes kille bredvid sig :D
Knäppar av några bilder och sen får jag klä på mig igen. Men nu har man inget att dölja för dem två längre iaf, och de är ju bra!! hehe. Nej men de var fan rätt roligt, kanske inte just att stå naken men hela grejen är rätt komisk :)

Nu sitter jag här i sängen och funderar på hur min helg ser ut. Har en del att välja mellan.
- ute kväll med polare imorgon
-18 års fest med folk jag knappt känner, men T & R ska dit vilket blir toppen :) (lördag)
-Myskväll hemma hos mamma med godmat, godis och film
-Åka hem till X
-Projektarbete med A

Och så enkelt är de att jag inte hinner med allt denna helgen, så vad ska jag göra ?=)

hugs<3

sudoku freak

I tisdags på våran  svenska lektion lärde Therese mig hur man löser Sudoku, har aldrig vetat de innan. De är ju bara en massa siffror och skit som snurrar runt när man tittar på dem :) Men iaf hon lärde mig, och nu under kvällen har jag suttit och löst 3 sudoku, vilket freak jag blivit :D haha. har mobbat T varje dag i skolan när hon kommit med sin metro och slagit upp sidan med sudokut. Men nu lär jag ju göra samma sak, vilket par vi kommer bli :) Så nu om morgnarna när jag hoppar av bussen får jag ta två metro istället för en, så lär vi sitta där som några nördar klura på dem om morgnarna :)

Imorgon börjar vi med svenska, vi ska ha debatt vilket är ganska skoj:) Sen så är engelskan iställd efter de, så sköönt :) Men efter skolan ska jag ställa upp för Therese när hon ska fotografera till ett projekt i skolan, men om inte de vore nog så ska jag vara NAKEN!!!!!!!! jupp ni hörde helt rätt. Jag ska stå där helt näck tillsammans med robin, tessans kille :D:D detta känns konstigt, men de ska bli skoj :PLite nervöst och pinsamt men vafan.
Så får hoppas att de går bra imorgon.

Nu ska jag vänta in scrubs, som inte börjar förens halv tolv idag =/ WHY. jävla film på tv. Sen ska jag natta mig :)

Godnatt <3

Onsdag

Nu ska jag snart bege mig till skolan, börjar med att ha matteprov =/ Hoppas de går bra! Sen är det lunch och sen har vi vår sista lektion för dagen, 3.5 timme i skolan är alldeles lagom :) Sen ska jag nog gå en runda på stan eller åka hem och krypa ner i sängen med en varmkopp choklad och läsa lite.

Ha en bra dag<3


blunder

Nu får de va färdig pluggat på matten, har knappt börjat men orkar inte mer :) Får hoppas att de går bra.
Vår första lektion imorgon är inställd, vilket betyder att vi inte börjar förens 10. Vilket är väldigt sköönt, så man kan sova ut innan provet..

Nu ska jag fortsätta kolla på scrubs innan jag ska sova.

nattinatti<3

Markus 18 år <3

jaha, då var det tisdag!! Sitter och pluggar lite matte, har matteprov imorgon så lika bra att kolla igenom de, men känner mig helt lost. Andragrads funktioner, bajs på dem :)
Idag har jag och A fototat lite till vår fotoberättelse som ska in på måndag, vi har lite smått panik men de ska nog lösa sig. Svin kallt ska jag bara lägga till, men vi ska inte klaga utan tacka Johanna, Totte och Danne som ställde upp att vara våra "modeller/ skådespelare" :) Dem hade inte mycket kläder på sig så jag och A ska nog vara tysta :)

Idag fyller min underbara vän Markus 18, så grattis till han :) Plus att han klarade teoriprovet på körskolan idag också, så massa massa grattis till han:)

Som sagt är det tisdag igen vilket betyder ett nytt avsnitt av gossip girl och I huvudet på Gynning :) Ett måste detta!!
Tänkte slänga upp några bilder sen i helgen, ska få några till av R i veckan så de kommer kanske fler :)

 
                      
image46
Kvällens outfit

HA amanda

Host, detta inlägget är till Amanda :) Hon påstod att jag inte sjöng singstar, men ack de gjorde jag :D du missade något där. Jag sjöng med danne. Fast okej bara i en minut typ men ändå. Framsteg eller hur amanda, du vet att jag hatar att sjunga inför folk så ja duktigt :D:D Så de var sant maaandy!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. En liten kaos dag har de varit idag, lite missförstånd och panik inför ett arbete i skolan. Men ja, med lite sömn så fixar de kanske sig :) Scrubs börjar nog snart så ska borsta mina små tänder och gå och lägga mig :) Skulle behöva kolla igenom min matte också, så ska försöka hinna med de också innnan jag somnar.

godnatt <3

a hangover

Nu har min älskade vän Clarissa bett mig uppdatera lite i min blogg, så får ta och göra de :)

Igår hade Johanna 18 års fest, en kanon kväll!
Kvällen började med att Tessan, Robin, Markus, Amanda, Clarissa och Alex kom hem till mig, och vi hade lite förfest och satt och snackade och hade allmänt mysigt :) Dem bästa av dem bästa <3
Sen så fick vi skjuts av min Syrra och Alex till festen, bilresan för mig, Markus och Amanda var allt lite spännande, åkte med Sis och vi höll på att köra ut i diket och lite annat skoj :) Svin halt var de med andra ord!
När vi kom hem till Johanna så var det bara att slå sig ser någonstans där man hittade en ledig stol och börja snacka med allt trevligt folk :)
De var verkligen en super rolig och trevlig kväll, speciellt för att alla mina närmsta vänner var där i princip så de kunde knappt blivit bättre :) Speciellt inte efter att jag kommit ut från toaletten och får syn på Agge och Danne, dem har varit på skidsemester i en vecka och jag har knappt hört av dem så står dem där helt plötsligt :) Blev super glad och slängde mig runt halsen på dem. Så de blev allt från skitsnack och snapsvisor till sing star all night long:)

Som sagt, kunde de blivit bättre? :) (bilder kommer kanske imorgon)

Men dessvärre vaknade jag upp imorse med världens huvudvärk. Trodde mitt huvud skulle explodera. Så idag har jag i stort sätt bara sovit. skööönt :) Men givetvis har jag hunnit med att bli förbannad på en viss person också. Nu ska jag fan ignorera och skita i han tills han hör av sig, för då ska jag ignorera lite till.

Imorgon slutar vi tidigt, så då ska jag följa med T hem, vi MÅSTE plugga till matte provet som är på onsdag. Vi är helt nollställda i huvudet, varje lektion har vi två suttit och gjort hänga gubbe istället för de är mycket roligare ;) Och vi har tänkt att de är lugnt vi hinner räkna ikapp, men förra lektionen fick vi reda på att de skulle va prov på onsdag. Lite panik, de de fixar vi. Teamwork <3

Nu blev de ett jäkligt långt inlägg, men jag skyller allt på C :) haha.

godnatt & sovgott <3

RSS 2.0