underbara turkiet

Hejsan:D

Nu sitter jag har ı varmen :) Helt underbart ar det har. Dock alldeles för varmt nastan. Men man ska ınte klaga.
Synd att man bara ska stanna ı en vecka..

Ha det bra dar hemma.

hugs

Turkey here i come

Äntligen!

Om bara några timmar bär det av till Turkiet :) Ska bli så otroligt skönt.
Jag behöver verkligen komma iväg och tänka på något annat. De senaste året har varit de värsta i mitt liv och de kan nog inte bli mycket värre, många nära och kära har försvunnit.
Så denna veckan ska jag verkligen bara njuta av livet och ha roligt innan man är tillbaka i verkligheten igen.

See you later!!

kram


Sverige-Ryssland= skandal

Ingen missade matchen antar jag.
Men för er som nu inte såg den kan jag bara säga att det var total skandal. Sverige spelar pinsamt dåligt och gör alldeles för många misstag. Står mest och glor på bollen och hänger helt enkelt inte med och Ryssland fintar bort dem totalt.
Har aldrig sett Sverige spela så dåligt. Tävlings människa som jag är så är jag riktigt förbannad just nu och lär väl vara de ett tag till.
Tycker synd om Zlatan som är en spelar i världsklass och hyllas runt om i världen, att han ska behöva spela i ett landslag med bara en massa gamla fotbollsspelare som helt enkelt inte orkar med tempot. Vafan gör Ljugberg på plan kan man fråga sig?! Och Svensson är bara så patetisk klumpig och dålig.
De finns helt enkelt en del som har gjort sitt i landslaget. 
Zlatan är helt enkelt omringad av ett gäng b-klass spelare som har tappat känslan.

Men givetvis fanns de några bra spelare idag, Hanson och Nilsson gjorde ett bra jobb men de räckte inte på långa vägar.
Besvikelse

kokar över

Herregud va jag är arg. Såhär arg har jag nog inte varit på riktigt riktigt länge. Vissa människor är helt enkelt bara för mycket, synd bara att jag ska drabbas av dessa idioter. AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!

Fega, falska, patetiska människa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ni förstår nog inte hur arg jag är på en viss person just nu. Vet inte va jag ska ta vägen, de kokar över inombords.

blundar

Nu ska jag chocka er genom att berätta att jag faktiskt ska simträna ikväll.. hundra år sen sist men efter att jag varit och hjälpt till på tävlingen i helgen blev jag grymt sugen. Så jag och några andra bestämde oss för att träna tillsammans ikväll. :)
Så de är de som händer idag. ska bli riktigt skönt att få röra på fläsket.

En sak som fick mig att fälla en tår idag var när jag var inne på facebook och såg en tv¨å bilder då mazdak strulade med en tjej :( De va inte va mina ögon ville se direkt :( känns så fel..

ha de bra!

shut up

Är så fruktansvärt arg och irriterad, känner för att bara skrika rakt ut.
Men som vanligt håller jag allt inom mig istället, för inte blir de bättre av att skrika, gråta eller något annat.

Har legat i sängen hela dagen idag. Har inte gått upp förens nu, va och åt middag med resten av familjen.
Hatar egentligen att bara ligga hemma och inte göra något. Det måste hända saker hela tiden, gärna 4-5 saker per dag.

Nu när inte Jossan är hemma känns de extremt tomt. Ingen att ta långa promenader med och snacka skit med. :(

kram

förlust

Sådär ja, då var man hemma.
Idag har jag varit och hjälpt till på en simträvling. Trevligt att träffa alla gamla simmar också och snacka skit :)
Efter de, runt 4 tiden cyklade jag hem till CG och Alex för att kolla på fotbollen tillsammans och ha de mysigt. Självklart inhandlade vi lite godis också som vi satt och mumsade på :)

Zlatan spelar ju så himla bra. Synd bara att hans knä krånglar. Så tyvärr blev det ingen seger för Sveriges del idag. jag hade tippat 1-1, men självklart när jag sitter där i 91 minuten och skryter om hur bra jag tippat så gör dem jävlarna mål. Måste lära mig att hålla munnen stängd ibland :)


Världens gulligaste par :P så söta <3

Min och clarissas godispåse :P Alex fick ha en egen för han har så dålig godissmak :P

Undra om jag någonsin kommer somna inatt efter alla koppar kaffe jag drack under tävlingen för att hålla varmen :) Blev nog runt 6 koppar  :P

Kram
Frida

see you later

Sådär nu har jag fixat mig lite smått. Lite jobbigt när man inte vet ifall man ska ut ikväll eller inte.. Så har ju fått göra en halvt fest outfit/middag :) Men de ska nog bli en bra kväll vad som nu än  händer!
Sis och Murat kommer om ungefär en timme och hämtar upp mig.
Ska bli riktigt trevligt, har inte umgåts med dem två själv nån gång så jag ser fram emot de.

Jossan har inte svarat på mina sms, börjar bli lite orolig., Fast om jag känner min gamla vän rätt så ligger hennes mobil i väskan i hallen och hon sitter framför dator där uppe. Typiskt henne :)


Mitt rosa nagel lack passar bra till min hel svarta outfit :)

När man talar om trollen så får man svar från Jossan :) <3

kram
Frida

rosa på naglarna

Hejsan!

Det snurrar i mitt huvud. Ska äta middag med syrran och murat idag. Och egentligen skulle jag dragit till malmö ikväll också och festat men de blir nog inte.

Men ska iaf försöka hinna med att träffa jossan idag ifall de inte blir något festande. Jossan åker iväg imorgon bitti. så vi ses inte på två veckor.. kommer dööö! :)

Men jag får väl se vad som händer, just nu är de lite rörigt alltihop.

Målade förövrigt mina naglar i en nytt härligt rosa nagellack som jag inskaffade igår :) Rosa är kanske inte min färg som många vet, men ritkigt snyggt på naglarna :)


tears in my eyes

Va ska jag ta mig till? Jag orkar inte längre, jag vill inte mer

zlatan och hans sverige

Ingen missade väl matchen igår, Grekland- Sverige.
Zlatan är ju så fruktansvärt bra och charmig :) Man blir ju stolt över att vara svensk när Sverige vann igår och Zlatan fick göra sitt. Ett otroligt vackert mål!


Zlatan är kung på planen

what to do

Idag när jag verkligen storstädade mitt rum. Drog ut allt från garderoben och slängde på golvet för att börja rensa bland alla dessa kläder så finner jag M:s t-shirt. Va kom den ifrån, va gör den här var mina tankar.. Samtidigt som mina tårar börjar rinna ner längst floderna slår mig tanken va jag ska göra med den.
Jag trodde allt som tillhörde mazdak var borta att jag hade gett han dem den 20: september då jag såg han sist. Men så var visst inte fallet. Hans älskade Deep Purple tröja som jag alltid sov i låg mitt framför ögnonen helt plötsligt.
Ska man skicka den på posten?! som om vi aldrig känt varandra som om vi glömt varandra.
Men samtidigt så vill han ju inte träffa mig, så va har jag för val?
Mitt hjärta stannade för några sekunder när jag fann tröjan. De va hans som han gav mig en gång så att jag kunde ta hem den och sova i så att en liten bit av han hela tiden skulle vara med mig. Och under alla dessa månader har den legat i garderoben.. Och kanske är det så att mazdak alltid kommer finnas med mig.
För jag kommer alltid älska han och jag kommer ALDRIG glömma våra 2.5 år tillsammans. För de var de bästa åren i hela mitt liv. Om jag kunde spola tillbaka tiden hade jag inte tvekat en sekund.

9 juni

Idag, den 9 juni fyller min vän Angelica 18 år! så ett stort grattis till dig vännen <3

Har varit dålig uppdatering här på bloggen, men har inte orkar ta tag i de. har varit nere i en liten svacka i några dagar.

Men går dagen bestod av att jag och Jossan drog till stranden och låg där hela dagen och hade de bra :) badade, tro det eller ej men det var riktigt skönt i vattnet! sen på kvällen om Angie hit, snackade skit och hade allmänt trevligt. cyklade bland annat hem till Johanna för att sedan ta en cykel tur till hamnen och käka glass:) Mumsigt värre..

Och dagen idag har jag spenderat ute i trädgården i solen:)
Grattis gumman på din 18 års dag<3



miss you, M

föralltid

Det finns bara en person jag älskat och älskar och som jag alltid kommer att älska

Mazdak, jag saknar dig så enormt mycket <3

drunknar

Jag måste börja med att hylla alla mina vänner som ställer upp för mig! Det betyder enormt mycket

Idag vaknade jag av ett sms som bara gjorde mig ledsen och arg.
Sen kom jag till praktiken där tessan mötte upp mig med en stor kram. Sen satt vi och snackade lite, vilket var skönt. Idag var det även karneval för alla 3:or i kristianstad. så jag och tessan smet ifrån praktiken för att titta :)

Har en sån konstig känsla i hela kroppen =/ jag var inte kär så varför bryr jag mig? varför dras jag ner igen :(
orkar inte, detta skulle ju bli en underbar sommar utan några bekymmer..

image139

Imorgon ska jag till Malmö när jag slutat, för min vän Alex tar studenten. Hoppas de får mina tankar på något annat iaf.

/ F

nu går det utför igen :(

Dagen började bra och jag och tessan hade som vanligt en galen dag tillsammans. Tog en promenad på praktiken och lite sånt.
men när man kommer hem vänder allt lika snabbt..har aldrig känt mig så lurad och dum som jag gör nu. Känner mig sviken. Men va ska man göra?! allt jag hade önskat var sanningen och inte allt fult spel och falskhet.
Det sårar mig riktigt.
Nu vill jag bara glömma och träffa mina underbara vänner som får mig på bra humör!

image136image137

SiESTA! helt underbart

Nu är man hemma från 3 underbara dagar på SiESTA! :P Vi har haft för så jävla kul. Men har dock knappt sovit något på dessa dagar så är smått död idag. men det var de värt iaf =)
Men som tur va så kom A och hälsade på i fredags kväll/ natt och när han sedan skulle köra hem så följde jag med, så fick sova i en varm och mjuk säng :P Sen var man tillbaka på camping tidigt nästa morgon!
Lägger upp bilder imorgon, ska försöka få bilder från Angelica och anders också.

Nu ska jag sova ytterliggare en gång :)
nattinatti

RSS 2.0