lördag den 27/2

Har en känsla av  att det kanske kan bli en bra dag idag, sitter och pluggar nu sen träffa greta en stund lite senare sen blir det städning och matlagning och ikväll blir det antagligen mys med Moddi.

igår jobbade jag som sagt, gud va kul de va att träffa dem alla igen :) man blir så glad, dem sprider så mycket glädje. Imorgon är det jobb igen, 13.30- 21.30.

nu ska jag fortsätta plugga men lyckas alltid hitta nåt annat att göra, har t.ex suttit i 20 min nu och försökt komma på nån bra film att ladda ner, sen måsste man ju kolla FB ibland och massa annat ;) självdiciplin ja (Y)


jobb

idag och på söndag blir det jobb för min del, ska bli trevligt att träffa gamlingarna igen som jag knappt träffat sen i somras :) dock tar det alltid emot lite att gå och jobba även om man ändå ser framemot det.

ha en trevlig helg <3

söndagsgrubbel

Jag har känt mig nere och konstig hela veckan och har inte kunnat sätta fingret på va de är fram tills idag. och nu när jag vet va de är blir jag nästan ännu mer nere för nnu är det allt jag kan tänka på.
I vilket fall som helst så är ena anledningen att jag saknar Åhus, saknar mitt lilla mysiga rum, saknar att kunna springa över till Agata och sancka skit, saknar att köra hem till amanda och prata om våra killproblem, saknar att kunna ta en promenad vid stranden eller i skogen, saknar att inte behöva ha nåt ansvar, bara glida med i allt livet har att erbjuda, saknar våra tjejkvällar :( inte visste jag att flytten kunde föra med sig så mycket saknad och negativa sidor, dock har de hänt otroligt mycket positivit också med flytten. jag bor nu ett stenkast bort från Paula som är helt underbart bra, va skulle jag gjort utan henne, har även min kära vän greta här. men jag måste erkänna att ibland blir de ensamt här i min lilla lägenheten men vissa dagar är det underbart.

den andra anledningen till mitt deppande behåller jag för mig själv och imorgon ska jag dela med om de till Paula.
Hoppas att agata hinner hit en stund ikväll!

två av mina favorit töser <3


jobb 16.00-21.30

Har sovit förjävla dåligt, vaknat en gång i timmen och kollat min mobil men fortfarande inget meddelande. varför kan man inte alltid åka runt på ett rosa moln? varför ramlar man ner från det rosa och fluffiga molnet ibland? :(
idag är en skitdag, ont i magen och är ledsen men samtidigt arg. Ska även jobba idag, har inte jobbat sen i somras och givetvis på denna helvetesdag ska jag jobba och givetvis inte på mitt vanliga jobb utan ska hoppa in på ett annat ställe som jag verkligen hatar så ser inte framemot denna dag.

<3



ikväll blir det mys med Paula :)


alla hjärtans dag <3

Har spenderat kvällen tillsammans med M. Fick jättefina blommor och ett otroligt fint halsband, får ta foto på det imorgon så ni får se vilken underbar pojkvän jag kan ha ibland <3


Milton



Trots sönder bitna och rivna händer så tyckerjag om min lilla svarta älskling.
Ska försöka ta en bild på honom när han ligger och myser med mig i sängen för då är han helt underbar :)



Köpte förresten ny tv förra veckan :) passar perfekt ihop med mina två fantastiskt fina tavlor med RHCP och AC/DC :)

Nu ska jag springa över till grannhuset för att umgås lite med Paula :)


RSS 2.0