moving out

då så då var det klart, jag flyttar den 16 augusti till kristianstad för att minimera pendelsträckan till malmö nu när jag ska plugga.. visst det hade varit allra enklast att bosätta sig i malmö men jag vill kunna jobba kvar på mitt jobb i Åhus och träffa mina vänner ofta. Om jag hade bott i malmö hade risken varit stor att man hade glidigt mer ifrån varandra plus att de kanske hade känts lite ensamt att bo i malmö. Så kristianstad fick de bli, hoppas de blir bra! men ska givetvis hålla ögon och öron öppna efter lägenhet i malmö till våren eller efter sommaren nästa år!




-you know that i´m sorry

sad face

inte bra att titta igenom gamla bilder och få se bilder sen jag var i turkiet :( ibland glömmer jag bort att jag ens varit där och glömt allt de där jag upplevt där nere, men när man väl påmninns gör de ont långt in i själen.. en oförglömlig tid som tog slut alltför hastigt.. en saga utan lyckligt slut..

godmorgon

godmorgon godmorgon! äntligen har jag fått sova ut lite efter en helgs jobb. Dock ringde dem kvart över elva från jobbet och undrade om jag kunde jobba i eftermiddag, hade jag gärna gjort men kan tyvärr inte ska nämligen in till stan runt halv fyra idag. vill helst jobba så mycket som möjligt nu, har bara 4 pass kvar ungefär sen är jag ledig.

iaf i lördags firades achies 19 års dag, mycket trevligt var de :) god mat och sanning eller konsekvens :D back in the days. sen åkte jag, agata, johanna och stampe till martin och martin, vilket kanske inte var den bästa idén eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen :)







- vill att bitarna ska börja falla på plats nu så att jag slipper gå runt och inte veta, vill börja planera mitt nya liv..

imorgon fyller min älskling år :P tessan blir en stor flicka detta året också:D

love myself

haha oh nej så egoistisk har jag inte blivit, men när man är klar långt innan man behöver de så måste man sysselsätta sig med något, vilket idag blev ego/fjant bilder :) ber om ursäkt för de men ni får stå ut.
ikväll ska vi fira Achie som i torsdags fyllde 19 år :) grattis grattis :)
mat och trevligt sällskap, kvällen är upplagd för att bli perfekt :)




kan nästan gissa att man kommer få nån spydig kommentar av amanda nu när man lagt upp massa bilder på sig själv, och gud som jag älskar hennes spydighet ibland ;) i know you love me mandii ;) :D skojar bara

nej strutpratat/fjantat, nu ska jag göra någon nytta så som att ta en cigg och sen gå på  toa :D

ha en trevlig kväll <3

give me

är riktigt shoppingsugen, sitter och klickar mellan olika sidor på nätet och de bara kliar i fingrarna, är det dags att bli pank? :) vill ha, villa ha och vill ha! nam nam :P

nej nu ska jag dra igång en film

22.58

hittade bilder på Clarissas FB sen sista dagen på K-dagarna. en toppen kväll var de.



turn back time to the perfect night

nu ska jag ta min nattacigg sen blir de några avsnitt av scrubs innan jag ska nanna kudden :)!

lite socker på

besvikelse följs med besvikelse så....    SO TRUE!

Igår var jag hemma hos agata och hade deppkväll. Blev även så att jag sov där eftersom vi båda ändå skulle upp och jobba tidigt imorse. Herregud de känns sjukt att säga att de var en rolig och bra dag på jobbet :) inte varje dag de!
Nu ska jag hem till Agata en snabbis..

- nu blev du glad Greta, inte sant? :)

känns som luften, viljan och orken har gått ur mig..

tired of you

jag försöker att inte bry mig, att jag skiter i vilket men då lurar jag bara mig själv. Men är så förbaskat trött på försöka, trött på att bli sviken gång på gång. varför tror man att vissa människor är annorlunda? alla är exakt likadana

men men jag har iaf umgåtts med underbara Greta idag :) riktigt mysigt och trevligt, kebab och vattenpipa, de kan knappt bli bättre :)

090717

MIN ÄLSKADE GRETA HAR KOMMIT HEM!! :) <3



nya möjligheter

vad har hänt sen sist jag skrev?
Jo en hel del, mitt liv har tagit en ny vändning, jag går åt ett annat håll.
I fredags fick jag reda på att jag blivit antagen till Malmöhögskola, psykiatrisk omvårnad. Vet inte helt hundra på att de är de jag vill hålla på med i framtiden men de verkar sjukt intressant och man måste våga prova för att veta :) så jag letar lägenhet i malmö och ser framemot hösten :) har även festat en del sen sist, jag njuter av livet just nu helt enkelt :)

Inatt sov jag och agata förresten på hennes balkong, sjukt mysigt hade vi de :) De är såhär en sommar ska vara, fest, sol, en natt på balkongen, mysiga kvällar med ens vänner mm.. Nu ska jag snart iväg på avskedsfest sen ska jag hem och mysa till någon film :) Imorgon händer de grejer, haha. lite nervös men de ska bli kul :)


en kväll på fenix

kvällen i går blev den bästa på länge!
började med att kolla när clarissa dansade på torget sen begav jag och tessan oss för att äta kinamat, efter de mötte vi upp clarissa och några andra på fenix, där blev vi sittandes till klockan tolv, drickte hasselnötslatte och sanckade skit, vilket medförde en jäkla massa skratt :) hade en supermysig kväll och kanske gör vi om den ikväll :P




k-dagarna

Godmorgon, godmiddag och godkväll! eftersom jag vaknade för ungefär en timme sedan så drar jag alla dem vänlighetsfraserna. Igår var det planerat en mysig filmkväll med en kompis men de sket sig och istället drog jag med Agata och några till på k-dagarna. herregud vilken konstig men bra kväll de blev :D Efter att allt stängt i stan tog vi taxin hem, låg ute på gatan och snackade om allt möjligtskit fram till kvart över sex då vi beslöt oss för att bege oss hemåt :)

Nu ska jag snart köra in till stan och möta upp tessan, ska gå ut och äta och snacka lite skit :) känns jättekonstigt att inte träffa henne varje dag som vi har gjort i tre år. känns konstigt att inte ha henne i ens vardag längre.
men jaja, man ser ju framemot att träffa henne mer nu :)

förövrigt så går min hjärna på högvarv, försöker verkligen förstå hur du tänker, men varje gång jag tror att jag vet så verkar jag ha fel. jag känner mig som en boll som slängs fram och tillbaka. jag påstår att jag inte bryr mig men jag tror jag gör de ändå. borde inte göra de för jag vet att de inte är rätt men vafan du spelar ett spratt med min hjärna.

tessan, see you soon :)! <3

spökar?!

alltså jag tror jag blir knäpp i huvudet av att jobba med mina dimenta, jag är ju värre än dem ibland :D
När jag kom hem från jobbet runt tio så var jag ensam hemma, gick upp och duschade och när jag kom ner skulle jag släppa ut katten men då är dörren låst!! jag låste inte dörren. blev smått paranoid att de var någon inne i huset men ja personen har inte dyckt upp ännu iaf :) spökar de i mitt hus?!

alltså i lördags när vi var på matin & martin och festade så visade det sig att Zlatan hade varit där, och alla som känner mig vet hur besatt jag är i denna mannen, finns nog ingen människa som jag beundrar så mycket. så ni kan nog förstå hur ledsen och besviken jag blev när jag hörde detta dagen efter och att jag missade honom :( kan fortfarande inte släppa detta, jag hade chansen att se honom och jag missar de enda tillfället! så jävla förbannad på mig själv blir jag. jag och en kompis hade en diskution för nån månad sen om vem vi skulle vilja träffa innan vi dör och jag sa Zlatan, jag hade chansen och jag missar den. HERREGUD! erkänn att ni tycker jag är skitlöjlig nu men oh om ni ändå hade fattat hur stor han är för mig. SKJUT MIG!
 mitt liv är inte lätt, eller hur ;) hehe.

ledig imorgon, sköööönt! sen har jag hela helgen framför mig med jobb jobb jobb.
Ska krypa ner i sängen och läsa, Om jag kunde drömma :)

nattinatti <3


RSS 2.0