no fun just work

Sådär ja då har jag klarat av två dagars hårt arbete, idag jobbade jag mellan 07.00-21.30, är mer död än levande just nu.. så ska krypa ner och kolla på lite sex and the city sen blir det lång sovmorgon imorgon  och om jag har ork kör jag förbi mamma en stund på eftermiddagen eftersom det är morsdag.

- det snurrar i min skalle. När blev allt så komplicerat? jag tror jag vill ge dig allt och lite till

hell

Var är min allra bästa vän när man behöver henne?
Mina framtidsplaner går åt skogen och jag grips av panik och frustration..

Josefin kom hem nu...

yesterday

Oh gårdagen var hur mysig som helst!
Slutade skolan runt tolv då gick jag för att möta upp Sis och Murat, stack och åt glass på mac donalds sen tog vi en öl på en uteservering i stan, sen hem och dricka kaffe på balkongen, sen blev det basket sen körde vi till Åhus och käkade pizza :) de är dagar som dessa jag älskar livet och njuter långt ut i fingerspetsarna :)

i dont know what to do but i want to do the right thing, and what is that?

24 maj

Nu var helgen avklarad!
Har jobbat både lördag och söndag igår jobbade jag mellan 07.00-20.30, riktigt drygt men härliga pengar som rullar in på kontot sen och som tur va jobbade jag bara mellan 07.00-15.00 idag så har sovit i nån timme nu och om en stund ska jag kolla på Gossip Girl.
Så min helg har inte varit så händelserik, är lite så småsleten nu så ska bli skönt med en natts sömn sen :)

Pappa, jag och Anette hyrde förresten Austraila ifredags kväll, en riktigt bra film, den rekommenderar jag varmt :)


they make me smile

Hemkommen från Lund!
Hade en supertrevlig kväll igår med Mazdak, vi delade på en familjepizza, kollade på film och åt choklad :)
Det kan ju knappast inte bli en bättre kväll enligt mig :)

Nu har jag powernapat och ska alldeles strax köra hem till Tessan :) så denna kvällen lär bli minst lika lyckad :)





Killen har lärt mig allt han kan :P




två underbara människor som gör mitt liv lite bättre :P <3

andas ut

nu kan jag äntligen andas ut.
Igår hade vi de sista provet och imorgon har jag en liten redovisningen sen är de tack och hej, studenten here I come!

Igår var en ganska bra dag, efter skolan tog jag och Tessan oss en stor promenad i solen i stan sen spenderade jag kvällen hemma hos Agata med Erik, Amina och Johan.
Dagen i dag har inte varit mycket sämre, dock jobbigare! kom inte hem förens vid kvart över fem eftersom jag hade lite skolarbete att göra. Så därför ska jag ha en myskväll, kolla på Desperate Housewives, äta kladdkaka och läsa SOLO :)

Imorgon bär det antagligen av hem till Mazdak i Lund eller mys hemma hos Tessan.

nu ska jag slå en pling till min kära mor!


Bara för att jag och Greta har vår charm och för att hon är sjuk och springer runt och försöker smitta ner alla andra :)

schlagerkväll

Har haft en toppenkväll med tjejerna, började med grillning sen spårade ut lite till kondomuppblåsning sen blev det schlager för hela slanten :) fast tyckte dock att jag mest klagade på allt och alla :)
Men mina små vänner blev allt glada att Norge vann, konsiga som dem är :) :)


visst är vi lättroade ;) fyllde agges pool med kondomer..

igår var de förresten utgång som gällde, var en trevlig kväll. Dock inte så mycket folk ute som man hoppats på så lite dåligt med ös. Så blev den tidiga nattbussen hem.

imorgon blir de plugg, plugg och åter plugg. Sista provet innan studenten på måndag. sista grejen vi har över huvudtaget :P :P UNDERBART!

natti<3

fuck off

Så förbannad jag är just nu har jag aldrig varit på en människa förut.
Imorgon på min lediga dag då jag hade tänkt ta en lång sovmorgon ska jag istället upp tidigt och åka in och prata med rektorn. Fel person att jävlas med, nu har jag varit för snäll för länge. NU JÄVLAR!

happy face

Idag har varit en sådan bra dag, och sånna dagar gör mig så lycklig :) Gjorde mitt nationella prov i svenska idag, gick faktiskt ganska bra, skönt att ha de gjort!
sen var jag och agata och flummade på Ica :D sen var det visning angående hudprodukter hemma hos aggs, blev en riktigt trevlig kväll med amanda, johanna, achie, erik, amina och givetvis agata.

det närmare sig studeten, AC/DC, sommar, fest, resa och annat underbart som livet har att erbjuda- jag njuter

090512

Idag är det den 12 maj vilket betyder att de är exakt en månad kvar till studenten :)

Nu har jag precis vaknat efter min dagliga powernap, så bode sätta mig ner och plugga men orkar verkligen inte. känns som jag kört fast i mina arbeten och vi alla har väl varit den nån gång och de är hopplöst. För då tappar man lusten ännu mer med att plugga. Men ska försöka skärpa till mig och få något gjor idag, sen är det Desperate Houseiwives  ikväll. hade varit gott med ett choklad till de men ska försöka att stå emot :)

kärlek?

Jag har i uppgift i filosofi att skriva en definition av ordet kärlek.
Vilket kanske passar in rätt bra i mitt liv just nu eftersom allt är smått upp och ner, jag har insett saker som både glädjer mig och gör mig fruktansvärt frustrerad.
Men nu när jag sitter här och ska skriva ett arbete om just kärlek så står de helt still, va är kärlek egentligen? Förklara kärlek med ett enda ord. ju mer jag tänker på de ju mer osäker blir jag.

nej nu ska jag ut och sätta mig i kvällssolen med agata och ta en cigg och fundera över de här med kärlek :)

<3


baby make me smile

Jag börjar undra va de är som händer med mig, under den senaste 1.5 veckan har jag känt mig allmänt nere och tappat lusten med allt i princip. Är trött dygnet runt och de börjar bli allt svårare att få ett spontant leende på läpparna.

men ikväll ska jag iaf träffa Achie och Agata, så hoppas på att dem lyckas muntra upp mig ordentligt.
Sen tror jag att jag kör in till stan och sover i syrrans lägenhet, få lite lugn och ro. Men får se hur de blir jag hoppas iaf på en lyckad kväll.


boys will always be boys

aahh killar är ju ett stort jävla skämt. Blir så trött och frustrerad

powernap?!

Sicken dag, hade bara en lektion så slutade runt tio. Sen lata som vi är så låg jag, tessan och agata kvar i sofforna i skolan och hade djupa samtal om självmord och lite sånt. Väl på bussen hem hade jag och agata som vanligt lite minnessnack om portugal :) sen hade jag mitt rekord i powernap, 4.5 timme!!! kan man ens kalla de en powernap?! :) skönt var de iaf, men väl när man vaknade fick jag lite bråttom eftersom jag skulle in till stan och möta upp Lotten och Clarissa för att gå och kolla på när Jenni och Anna hade dansuppvisning, helt galet va duktiga dem är :)

Imorgon är min helt klart jobbigaste dag i skolan, 08.30-16.30. Men efter de ska jag faktiskt dra hem till syrran, dem är i stockholm så ska låna deras lägenhet imorgon för att äntligen komma hemifrån lite och få vara ifred och mysa framför tvn :)

Nu blir de film sen nattinatti <3

shut up

Sådär då var veckans första skoldag avklarad, den var otroligt slapp som vanligt :) trots en månads ledighet kändes de helt okej att vara tillbaka. Efter skolan inskaffade jag och tessan oss våra studentklänningar, känns skönt, studenten here i come:)

annars har de inte hänt så mycket idag förutom att jag är så förbaskat trött på alla dessa fega idioter som dyker upp i mitt liv nuförtiden. Smått förbannad blir jag.

Men imorgon MÅSTE jag och tessan komma igång med träningen igen, känns inte alls lockande men dock ett måste :)

ciao


back to school

jaha då var de dags att bege sig tillbaka till skolan efter en månads ledighet, känns ju smått surt men men.. Bara en jäkla månad kvar nu :P underbart!

Idag har de varit en liten annorlunda söndag, smått jobbig. Har behövt tänka alldeles för mycket. haha.
men men, jag tar ingen skit mer iaf. Nu får jag fan sätta stop för sånt, man är dock alldeles för snäll ibland.
så imorgon ska mitt nya jag börja leva :D hoppas jag kan hålla de nu bara. pratar alldeles för mycket utan att de händer något ibland. :)

nattinatti

1:a maj

Nu har ännu en månad passerat och vi närmare oss studenten.
Just nu befinner jag mig hemma hos mamma tillsammans med Sis och Murat. Men vill helst abra köra hem och dra täcket över huvudet och spela musik på högsta volym, är med andra ord inte på toppenhumör idag. I dont know why...

Hoppas kvällen slutar bättre bara..


RSS 2.0