trötter

Oj oj oj va trött jag har varit idag, sov knappt inatt. När jag väl hade lyckats somna till inatt så får jag sms av M, Sover du gumman? KLart som fan att jag sover klockan är halv ett tänkte jag:) men jag sov ju inte. hehe. Men jag svarade aldrig på smset för tänkte att ifall jag svarar så lär jag aldrig somna. Men nehe självklart skriver han tio min efter de igen, TRÅKMÅNS!! Ja då måste jag ju helt enkelt svara =)
Så idag har varit en seg dag och nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcker över huvudet =)
Imorgon är en underbar dag, jag och T  tänkte ta lite sovmorgon, så vi börjar klockan tio. och jag slutar klockan tolv sen :P Härligt. Efter skolan ska jag antagligen följa med Sis och hennes mentorsbarn eller va de är till nåt lekland;) Plocka fram barnet i mig :D:D haha. Sen ska jag nog till X på kvällen :) Super trevlig dag :) (hoppas jag)

Men är dessvärre fortfarande på lite dåligt humör pga en viss person, men de löser sig hoppas jag!!

nattnatti & sovgott <3

kanon

Glömde ju berätta att klänningen passade perfekt :) så ska ha den på lördag på Johannas 18 års fest, kommer bli super! Lägger upp bilder då så ni får se :)


image39
om sagt jag sa ju innan att mina smycken från cocoo.se hade kommit. Här är armbandet, öronenhängena får ni se på lördag :) Men jag är nöjd med mitt peace armband :)

Nu ska jag till Ica med syrran.

hugs<3

min lilla (stora) kärlek :D

image37


Detta är världens underbaraste tös :) Med henne har man aldrig tråkigt, en tråkig dag blir en galen dag i hennes sällskap :P Love you Tessan <3

Godmorgon

Som sagt idag har jag studiedag :) Underbart! Förutom att mamma smsade och väckte mig vid kvart i tio så är de bra. Är ganska arg idag med, men ska försöka att inte tänka på de. Men blir så otroligt besviken på vissa människor. Hur dem kan säga vissa saker och göra något annat...
Men iaf, nu ska jag snart köra till mammas jobb och hämta mina smycken från cocoo, eftersom dem skickades hem till mammas adress. Sen ska jag köra till ICA och hämta min klänning :) Wiiii!!
Så får hoppas att de kan få mig på lite bättre humör, och jag hoppas att jag kan få träffa X idag, men antagligen inte. Men hoppas!!

Hörs senare!

hugs<3

Ni missade väl inte

Hejsan!
Ni har väl inte missat Gossip Girl och I huvudet på Gynning ikväll :)
Premiär av Gossip Girl, verkar vara en serie värd att följa, och Carolina är ju bara så sjukt härlig att man kan inget annat än att gilla henne :)

Som sagt är jag på lite halv dåligt humör idag, inte den bästa dagen helt enketlt. Va riktigt längesen jag var på dåligt humör om jag tänker efter.
Men får ju hoppas på att morgon dagen blir lite bättre, har som sagt studiedag _:) Härligt!!
En bra sak med denna dagen är att mina smycken från cocoo.se har kommit, plus mina klänning jag beställde på nelly.se! Klänningen ska jag ha på lördag då de är 18 års fest, längtar:) Så hoppas den passar perfekt nu, ska hämta den i morgon på Ica :)

Nu ska jag vänta på att scrubs börjar, 22.50 :)

Nattinatti<3

förbannad

Ibland blir jag bara så arg att jag skulle kunna skrika rakt ut. Och idag är en sådan dag. FYFAN!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

ett stårt jävla frågetecken utan ett svar

Vet verkligen inte va jag ska ta mig till. Blir galen och snart gråtfärdig.

Nu ska jag snart ta bussen in till stan och ha min enda lektion för idag, Idrott!

Ha de bra <3

mina töser blir stora

Idag den 28 Januari fyller min gamla vän Clarissa 18 år men även Johanna :) Så ett stort GRATTIS till er två!
Hoppas ni får en kanon dag med massa fina presenter och att era gråa hår börjar synas så  man har något att inte vara avundsjuk på ;)

Idag börjar jag inte förens 14.45 vilket känns jävligt drygt, hade hellre börjat vi 12 och slutat två.

hugs<3

stor städning och svarta naglar

jaha, nae de hände inte så mycket skoj i dag som jag hade velat. Så jag har varit duktig och städat på mitt rum för de har jag inte gjort på några månader och nu har jag precis målat mina naglar, givetvis i svart :)
Och nu då? va ska jag göra nu!!?? vill ha myyyys..
Syrran jobbar så de är extra tråkigt idag. =( SIIIIIS'

hugs<3

Godmorgon

Då var det söndag igen, hur kommer det sig att söndagar alltid är så tråkiga och känns otorligt långa. Vill att de ska hända något idag, har grymt tråkigt just nu. Förutom att jag är döds trött så är jag ändå rastlös.
Så va händer idag då?! 

hugs <3

går dagen

som sagt var det 18 års fest i Tyringe igår :)
Kvällen började med att jag stack hem till T och fixade mig, fest pinglor ;) hehe. Sen fick vi skjuts av T:s bror hem till Achie där även Greta var, vi beställde pizza och placerade oss i soffan framför tvn och satt och mumsade på allt möjligt gott. Lite chipis och vindruver bland annat :) Sen blev klockan kvart över åtta och det var daga att bege sig till bussen. Och fy fan va de blåste, men till sist kom vår lilla buss och vi begav oss på tågstationen. Men när vi hoppade av bussen och skulle gå de sista hundra meterna så kom vi knappt någonstans, vi blåste baklängest :D Och jag menar verkligen de,. man fick kämpa för att komma fram :) Men äntligen på tåget så träffar vi  Angelica,Johanna, Anders och Andreas. De fyra va jävligt fulla så då var det bara att ta upp sina öl och börja dricka så man kom ifatt :D:D haha. men de gjorde vi ju dock aldrig.
Kom till festen och gav Emma sin super present, en vibrator som liknade ett läppstift :D hon blev super glad!!
Sen drog festen igång, de va dock lite uppdelat, Åhus/kristianstad folk för sig och Tyringe folk för sig. Men det var trevligt ändå och efter kvällens gång så började man snacka med alla möjliga :) Och så kom ju A dit :) blev givetvis jätte glad! Så kvällen slutade när J:s mamma kom och hämtade oss kvart över två och körde mig och T till Vä där vi mötte upp T:s pojkvän som skulle följa med hem och sova med oss. Så klockan var väl närmare halv fem innan vi blev tysta och försökte sova :D men de va trevligt men en liten snackestund innan man somnade. Men hade ju gärna sovit lite längre än tio, då man vaknade av att T och R var vakna och låg och viskade :) Men när jag kom hem vid två så kröp jag ner i min egen säng och sov i några timmar :) Och nu sitter jag här i sofffan med Sis och har lite film kväll. Blir nog En riddares historia där Heath Ledger är med (R.I.P) söt söt söt...

Ha en trevlig kväll gott folk!

hugs<3


paaartyyy

Är verkligen på topp idag :)

Idag fyller Emma år och de ska firas med dunder fest i Tyringe :)
Ska snart åka hem till Tessan, där vi ska fixa oss för att sedan dra hem till Achie och Greta för att käka pizza och sedan ta tåget till Tyringe :) SUPEEEER!

Vilket kväll de kommer bli :)

hugs<3

Grattis Emma på din 18 års dag!

scrubs

Då sitter jag och väntar som vanligt vid denna tiden! Väntar givetvis på att Scrubs ska börja om en halvtimme :) Måste se de innan de är dags att nanna :P Scrubs är fan riktigt bra, tummen upp för de!!!
 Känner att morgon dagen kommer bli en kanon dag, inte bara för att vi slutar tolv och att jag ska klippa mig och att de är 18 års fest på kvällen med en massa underbara människor utan också för att de känns i luften:D

image32

Älska scrubs<3
nattinatti

godis, solo och mys

Dålig uppdatering, I KNOW! Har haft fullt upp med annat, mycket i skolan och annat skit. Men idag hade vi de där jobbiga historia provet, gick ju inte helt perfekt. men bättre än jag trodde ändå :)

Imorgon fyller Emma 18 år, så de blir fest i Tyringe på kvällen :) Och vår present till henne är den bästa :D:D
Kommer bli super bra, hrm.. va händer mer i helgen?! hoppas den blir full med roliga saker:)
Ska klippa mig imorgon efter skolan, men vet dock inte hur. kommer säkert bara bli topparna, så kommer se likadan ut när jag går där ifrån som när jag kom dit. menmen, bara jag får bort mina slitna hårtoppar.

Sitter för tillfället i sängen och trycker i mig godis, har fan ätit något riktigt onyttigt varje dag denna veckan. ILLA. Måste sluta med sånt och börja tänka på va jag äter egentligen, inte bra detta!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och ta fram min nya solo tidning och bara myyysa :)

hugs<3

en lång och tråkig dag

Söndag, usch va jag hatar söndagar! Sitter och pluggar historia. Har läst 40 sidor och kommer inte ihåg ett skit av vad jag har läst. riktigt irriterande. Mina tankar glider iväg på annat håll hela tiden!

Varför känns allt så fel och jobbigt?!

hugs<3

svaret är inte alltid så lätt



Är förvirrad?!
Va ska jag göra, jag kan inte välja


kusin vitamin fin helg


Efter skolan beger som sagt jag och sis av mot Bjärnum där våran käraste kusin bor :)
De ska bli en riktigt kusin vitamin helg<3 I like it

Och såhär fula är vi i verkligheten när vi umgås ;)


image30
Me and kusse
image31
Sis and kusse

hugs<3

natti

Nu ska jag dra täcker över mig och kolla på scrubs :)
Antagligen blir de tjej kväll ute på lördag bestående av Jag och Emilia, agata kunde tyvärr inte. Men de kommer bli super trevligt ändå om de nu blir av. Men vi hooppas på de iaf :) Så tummen upp för lördag än så länge iaf.

Är super shopping sugen så imorgon ryker pengarna :D

natti<3


surmulen

Ytterliggare en dag då jag varit duktig och pluggat en massa. Duktigt av mig :)
Är riktigt surmulen ikväll. Hur länge ska man orka hålla på och spela med i spelet istället för att vända sig om och gå. Är man för snäll och tror att alla människor kan ändras eller är man allmänt dum och inte inser att man skadar sig själv. hrm.. en bra fråga! blir så besviken och arg på samma gång. But what to do!

Imorgon efter skolan ska iaf jag och Sis bege oss till vår Kusin och ha en riktig kusin kväll med tjejsnack och tv tittande och en hel del dansade och sjungade brukar de bli :) De ska bli super trevligt. Men va händer på Lördag?=/ vill inte sitta hemma.. aaaaaaaahhhhhhhhhh.

Nu ska jag skriva lite på mitt historia arbete till sen är det snart scrubs :P Sen är de nattinatti. men börjar inte förens ett imorgon :) riktigt skööönt!!

sovgott <3

dagens låt

Hejsan!

Sådär ja, nu har jag pluggat en del idag med. Stolt :D Så nu tänkte jag slänga in dagens låt :P Sååå bra är den, en riktigt goding som ni alla känner igen tror jag :)


The Hives- Hate to say I told you so


förbannade dag

snälla tillåt mig att döda. Är på sånt riktigt dåligt humör, skulle skriva mitt historia abrete men nehe, de ska vara på samanlagt 2 sidor, och efter att inte ens skrivit 1/3 av arbetet så är jag uppe i 1.5 sida. KÖRT! Så nu vet jag inte va jag ska göra. börja om från början eller? jävla skit lärare som förklarar lika dåligt som dem gamla hör. Så där kändes de två timmarna bort kastade, men efter att ha ringt och klagade hos mamma så tog jag ny kraft och gick upp och började skriva min svenska analys, som är klar nu. men vet inte om jag har skrivit den rätt egentligen så de får jag ta reda på imorgon. Så på ett sätt har jag pluggat hur jävla mycket som helst idag men ändå känns de inte som jag har gjort något =/ I hate it.
Men nu orkar jag inte bry mig mer ikväll. får sova och ta nya krafter tills imorgon.

sovgott <3

tisdag morgon

Godmorgon gott folk! Idag är det tisdag och jag ska snart bege mig till bussen, börjar med NK. suck.. de är riktigt tråkigt!

Byebye <3

jerringspriset

Sådär ja, vilken lång dag de varit.
Som dagt så fick jag inte mycket sömn inatt vilket ledde till att jag somnade till på min foto lektion imorse, ganska skönt faktiskt :) Jag och A var helt slut. Sen hade vi ju håltimme i tre timmar, så jag och T var duktiga att plugga lite, och de är duktigt gjort av oss för de har typ aldrig hänt att vi pluggar på raster osv. :) Sen när vi slutade klockan fyra så stack jag hem till R för att snacka och umgås lite :) Så var inte hemma förens vid åtta ikväll, sjukt lång och seg dag. men väldigt trevlig :) Och när jag kom hem så satte jag mig ner med min dator i knäet och började skriva lite historia samtidigt som jag kollade på idrottsgalan, och vem vann Jerringspriset om inte ZLATAN<3
Gud va glad jag blev att de blev han :P :P Finns de någon bättre än han!! NEJ!

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag får lite mer sömn inatt än igår. Klarar inte va att va så trött en dag till :)

Godnatt & Sovgott <3

dödar dag

godmorgon ljuva måndag! (not)
Har fått fyra timmars sömn inatt så känner mig rätt sleten och trött idag. Vill bara krypa ner under mitt varma täcke igen och somna om. orkar inte med skolan, orkar inte sitta på en full buss. Men men what to do.

Ha en trevlig dag <3

nattinatti

blir lite arg på mig själv, skulle pluggat idag. och nej de har jag inte gjort. skulle åtminstonde läsa den jäkla svenska boken, och de var inte många sidor som jag skulle läsa men har jag gjort de? nej....
Så ska nog nattinatta mig nu och läsa en liten stund. För sen är det ju skola imorgon, klockan ringer 06.15..

Godnatt <3

godis sugen

Är så otroligt godis sugen just nu. Men de finns tyvärr ingen som vill ta en promenad till ica med mig för att köpa lite. Och har ingen större lust att gå själv. men de hade varit så gott =)=)


tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

tråk

fyfan vilket seg och tråkig dag de här är. Har inte gjort ett skit i dag och de känns som denna dagen aldrig kommer ta slut. skulle pluggat men har verkligen inte orkat. så de sket sig.
Inget blir någonsin som man tänkt sig. Varför?

hugs<3

veckans slut

Godmorgon!

Är sjukt trött idag, var ute på biljard igår igen. Skulle egentligen vara hemma hos mats och mami med sis och ha mys/film kväll. Men vid åtta tiden ringer A och ber mig följa med. Så fick dumpa dem andra och följa med. Ångrar mig lite smått för de var inte den bästa ute kvällen, var mest arg på R. Men de va trevligt. Men hade varit sjukt mysigt att vara hemma med mami, de va längesen jag var där. Dem åkte och hyrde film och köpte annat gott när jag stack. Vill också:)
jaja idag är det söndag vilket betyder depp. Hatar söndagar, man går bara och tänker på att de är skola nästa dag och en ny och jobbig vecka kommer. Plus att jag måste plugga idag. men orkar inte för jag fattar de inte!!

trevlig söndag <3

ett frågetecken, ett svar och en saknad

sitter och snackar med M:s bästa polare, de va jätte längesen vi snackade. Känns nästan konstigt efter allt som hänt=( saknar han, och saknar alla andra man brukade umgås med. what to do?!
Men har iaf haft en trevlig pratstund på över en timme. Fick reda på att M var i Canada över nyår, bra för han att komma iväg lite.

Nu funderar jag på att göra lite nudlar till mig själv och sedan lägga mig framför tvn och mumsa i mig dem.


R har fortfarande inte hört av dig..varför?

hugs<3

om du lämnar mig nu



Lars winnerbäck- om du lämnar mig nu
Älskar denna låten, den är så otroligt fin

patetiskt

godmorgon!

har knappt sovit en blund inatt, somnade vid två, vaknade igen halv fyra sen har jag hållit på så tills jag vaknade 08.20 och gav upp.
Är riktigt arg och besviken idag.. förstår inte varför jag är så dum och går på all skit.
Orkar inte bry mig mer nu.

Nu ska jag snart äta lite frukost och sen förhoppningsvis sova lite till. är riktigt trött!

hugs<3

nattinatti

sådär ja nu är det snart för mig att lägga huvudet på kudden och få lite sömn. Men först ska jag läsa lite i min Solo tidning som jag helt har glömt bort ligger och skräpar på golvet =)

blir så förvirrad, va vill du egentligen?! ena stunden finns de ett hopp och en glädje sen i nästa så försvinner allt de där :( snälla ge mig ett tecken

godnatt & sovgott <3

godis

mmmmmmmm har varit på ICA med syrra och jag har köpt massa godis tills ikväll :P Medans jag stod där och krängde i godis i påsen så stod syrran och plockade ner viktväktar skit till sig själv, hon har börjat på de nu så nu är jag den enda onyttiga i familjen :D NJUTER!!!
Som ni kanske förstår lutar de iaf mot en myskväll ikväll, men vill fortfarande ut så får se hur det hela slutar sen :)
Ska gå och lägga mig framför tvn med mitt godis nu :P namnam

ha en trevlig kväll <3

superduper glad

Äntligen helg :)  Hemma från skolan nu och ligger och slappar i sängen :) Men har fortfarande mitt dilemma inför kvällen. fest eller mys?
Är på riktigt bra humör och vill bara ha kul ikväll :) men men borde ta de lite lugnt också, har blivit allt för mycket fest på sista tiden. men kul som fan har det varit :)

nu ska jag vila mina små ögon lite :)

hugs<3

fest/ mys

jag blir så suuuuur! Ska börja 08.00 på fredagar med multimedia. Så är man här tror du nån jävla lärare dyker upp? NEEEJ. Så nu sitter jag och mina kära vänner i datasalen och gör nada när vi kunde legat hemma och sovit och börjat 09.40 istället. riktigt irriterande!

Men de är iaf fredag idag :) härligt!! Men va händer ikväll? Är riktigt sugen på att dra ut, men mitt lilla "fest gäng" ska inte festa på några helger för att spara pengar. sjukt trist. Vill vill vill! Men kanske drar ut med E  och D iaf. och sedan möter upp R där. Men aaah. Men ifall de inte blir att vi drar ut så ska jag och Sis ha myskväll istället, vilket också är trevligt :)

Ha en trevlig dag och soooov ut ifall ni kan :)

hugs<3

som ett dopp i ett kallt december hav

Jag måste bara tilllägga en sak angående mina förra blogg inlägg innan idag om min kalla duschning. Jo jag fick reda på nu när jag satt och åt att han snubben som hade varit här och fixat varmvattenberedaren sa att de vattnet vi hade (som jag duschade i) var endast 5 grader varmt. Förstår ni nu varför jag har frostskador. fyfan säger jag bara. de är svin kallt ju!!! :):)

nu ska jag och sis slänga oss i soffan och kolla på tv :) Sis kväll!

hugs<3

ibland saknas de rubrik

Hemma!

Så då har man klarat av ytterligare än dag i skolan :) hade ju bara en lektion så de var inte så jobbigt! Men tanken på att de va historia med eva får en att börja gråta :D
Så nu ligger jag hemma i min säng med ett varmt täcke över mig som har räddat mig från kylan där ute:) KALLT!
Är så otroligt godis sugen. eller inte bara godis vill ha pizza, chips, kebab, kladdkaka mmmmm ja en massa onyttigheter är jag sugen på. Men som sagt måste försöka låta bli. Onyttigt och slöseri med pengar.
Men imorgon är det fredag så lär ju nog unna mig själv något sådant :) Jag och A lär väl gå inom video center innan vi tar bussen hem imorgon:) nam nam

Nu ska jag vila mig lite så man orkar med resten av dagen och så att de blir mat snabbt, är hungrig!! :)

hugs<3

frostskadad

Fyfan va kallt!! Var tvungen att duscha och hade inget annat val än att ta den där kallduschen eftersom A inte svarade på mitt sms. Så nu har jag frostskador och en jävla huvudvärk efter den duschen :) Jag gör aldrig om de...hehe. men en sak är säker om man inte var vaken innan så piggnade man till ordentligt :)

Nu ska jag iaf pysa hem till A för att sedan gå tillsammans till bussen!

hugs<3

torsdagmorgon

Godmorgon!

Härliga och underbara sovmorgon! Skönt att kunna sova ut :)
Usch vi har inget vatten i huset, håller på att byta ut våran Varmvattenberedare eftersom den gick sönder häromdagen. Så innan i veckan han man duschat i kallvatten men idag är de nada vatten, och jag behöever verkligen duscha. stööörigt!! Har smsat Agata och frågat om jag kan komma inom henne och duscha innana vi pyser till skolan men har dock inte fått något svar än =/

Idag har vi bara en lektion,. men den är dock en lång och seg lektion. Historia i 2 timmar och 15 min. lite smått drygt. men vafan de är ju den enda lektionen och vår klass brukar ha rätt skoj. :)
 just det jag hade världens konstigaste dröm inatt. gillade den inte alls när jag vaknade...

Ha en trevlig torsdag <3


one tree hill :):)

Kom precis hem från danne! Syrran hämtade mig givetvis ;) Var hemma hos danne med Agata, Emilia, Alex och dennis. Vi kollade på de nya one tree hill :P Nice!! Sen satt vi och snackade skit i några timmar.
helt enkelt en trevlig kväll :)
Nu ska jag snart natta mig, men börjar ju inte förens klockan 13.00 imorgon så de är lugnt! Sjukt skönt med lite sovmorgon..

godnatt <3

Grattis sis

ohhh måste bara säga grattis till syrran! Stod i köket och lagade nudlar till mig själv när jag plötsligt ser att våran bil kommer körandes upp på uppfarten och ur stiger syrran. Vilket alltså bara kan betyda att hon klarade uppkörningen :D Underbart! GRATTTIS SIS
Så senare i eftermiddag ska hon och jag köra en runda inom stan och bara känna friheten :P haha.

hugs<3

faller

nu ska jag natta mig. En skoldag till imorgon ju, fast slutar halv två så de är rätt skönt :) Men är inte van vid att lägga mig vid denna tiden de är nu allt har börjat hända hela lovet ju. de är nu man stuckit hem till en polare och kollat på film eller gått ut och festat. Så är inte de minsta trött men ska göra ett försök iaf. Men lär väl inte somna förens framåt ett tiden..suck!!

Usch känns som jag håller på att falla

godnatt<3

jag somnar

Äntligen hemma! Nu har man klarat av första dagen i skolan efter jullovet! Fyfan va trött jag var när klockan ringde imorse men de är inte så konstigt eftersom jag knappt fick någon sömn alls i natt. Somnade inte förens vid ett sen vaknade jag varje timme vid samma klockslag så har ju inte direkt haft någon djup sömn så känner mig rätt seg nu. Men första dagen gick ändå bra, va trevligt att träffa alla efter två veckors lov plus tre veckors APU. Så har inte träffat vissa av mina klasskamrater på över 5 veckor. Men nu när man träffat dem och haft en trevlig dag i skolan så kan jag gärna ha ett litet mini lov till :)

Nu ska jag bara krypa ner i sängen och vila lite tills de är mat.

hugs <3

sömn

Nu är det snart godnatt för min del! Bäst att gå och lägga sig tidigt ikväll så man kommer upp imorgon. Vilket jag inte lär göra ändå, men värt ett försök :) Börjar 08.00 så de är bara att gnugga sömnen ur ögonen och stiga upp när klockan ringer 06.15 imorgon. Vilket jag inte alls längtar efter!!
Men om vi nu ska försöka att se något positivt med morgon dagen så är det att jag ska få träffa Therese :) va super längesen så de ska bli dunder skoj =) så om det inte hade varit för de så kunde de gärna varit lov en vecka till!

godnatt & sovgott <3


aaaaaaaaaaaagge

Såja nu ska jag pysa hem till min vän Agata. Snacka lite skit och ha allmänt trevligt kvällen innan skolan börjar.

Ha en trevlig kväll <3

vart tog den vägen

sitter just nu på msn och snackar med lite vänner och lyssnar på musik. Då kom jag till slut att tänka på var fan är all bra musik? Är så trött på all musik just nu, de skulle behöva komma en riktigt bra låt just nu.

inger slår red hot chili peppers<3

en sista dag

Hejsan!

sista dagen på lovet nu :( usch längtar inte tills klockan ringer 06.15 imorgon!!! fyfan kommer vara helt död och dra täcket över huvudet och drömma mig iväg igen.

Så va gör man dagen innan de riktiga lovet börjar igen? jo absolut inget!! Hade velat åka in till stan för att träffa R men de blir nog inte så, lär väl sitta här i sängen istället och njuta av livet. Men är extremt rastlös.
Men dock varit ute på promenad med J så har ju fått snacka lite skit i dag trotts allt :) 


hugs<3


here I come

uppdatering av 2008

Okej, nu har det gått en vecka på de nya året och de känns underbart bra än så länge!
Detta året kommer bli bra jag känner jag. De är 2008 och jag fyller 18 :) Plus att jag lämnat allt strul och skit kvar i 2007, så 2008 here  I come :)
2008 ska bli mitt år!

ett lyckat lov

Jag måste börja med att säga fy frida. Har varit jätte dålig på att blogga på sista tiden. Och för ovanlighetens skull så är det inte för att jag varit ledsen och deprimerad utan för jag har haft fullt upp med annat.
Har aldrig mått bättre tror jag :)
Jag har verkligen varit upptagen varje dag detta lovet, antingen har de varit släkt, släkt, släkt, shopping, bowlingkväll, myskväll eller galna festkvällar. Vilket det blivit otroligt mycket av detta lovet, helt sjukt! Men fyfan va roligt jag haft, absolut de bästa lovet på riktigt riktigt länge. Träffat så mycket nya underbara människor!
Så nu förstår ni alla varför jag inte bloggat, jag har levt livet som jag har gått miste om de senaste månaderna=)
Men ska försöka bättra mig nu när skolan börjar och de verkliga livet drar igång igen. Orkar verkligen inte, har ingen lust eller ork med skolan. Men det är bara att ta sig i kragen och bita ihop!
För som sagt jag mår bra  ju :P och min hjälte har varit Agata <3<3

jaja, nu sitter jag iaf här i soffan med Sis, första kvällen typ på lovet då jag är hemma och snackar skit med henne :) Vilket är ganska trevligt! Snart drar vi väl igång nån film eller hittar på något annat trevligt.

hugs<3


bowling

Hejsan!

vilken dag det har varit. Så extremt lång! Men snart ska jag iaf bege mig hem till Agata för att sedan vänta en resten av gänget, ska och bowla! :) Jag, A, A, D,D :) super trevligt!

Varför skriver du inte ? =(


hugs<3


en liten tanke i ett stort hav av funderingar

ibland känns de som man går med på att göra saker även fast man egentligen inte vill. Är det rätt eller fel att göra den andra glad om de innebär att du inte är helt nöjd?


nytt år - härliga 2008

då var det ett nytt år :) Äntligen! Mitt nya liv började 1 januari 2008, och de kunde inte blivit en bättre början än va de va. Inga fler snesteg eller misstag och inte heller några spillda tårar över M. Nej mitt nya liv och de nya året kommer bli underbart!
Mitt nyår firades hemms hos agata med en massa härliga människor men speciellt R. :) en toppen kväll helt enklet med massor av skratt. Men de bästa måste varit när A och A bärjade dansa och släppa loss i sina stora mamma trosor :P

Nu har lämnat jobbiga 2007 bakom oss och ser framemot härliga 2008!

hugs<3


RSS 2.0