puss

Gud jag suger på att blogga. men har ju ändå inget intressant att skriva om :) händer inte så mkt i mitt liv, denna veckan är de dock mördarveckan, alltså campusvecka. så skola varje dag 8-17. men tog lite ledigt idag för att göra lite ärenden :) Är ju förövrigt värsta stormen ute, kunde knappt sova inatt. ingen höjdare att bo på 6e våningen när de är storm :P

Idag har jag försökt skriva ihop ett riktigt bra CV, har gått sådär, får fortsätta en annan dag. Ska nämligen söka ett sommarjobb på kriminalvården, åååh de hade verkigen varit en dröm att få de eftersom de är mitt mål med denna utbildningen jag går. och om man bara kan få in en fot i sommar kanske man kan få lite timmar till hösten sen.

nästa vecka åker jag och min älskling till Barcelona :) blir dock ingen solsemester men gratis boende och barcelona match blir de iaf :) de är ju vår där nu, så jag och mohammad lär väl sitta på någon mysig uteservering på dagarna och dricka latte och kedjeröka :) ska bli skönt att komma iväg lite :)


RSS 2.0